Şimdi Ara

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce 32 sonra 30a düşecek dediler gerçekten oldu. Şimdi de 28e ardından 25e düşecek diyorlar göreceğiz. Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? 

• Zooe kullanıcısına yanıt

ayakkabı kutusu mu bu ?

• Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?

29k geldi

sırada ?

28

27

26

25

24

23

22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Mayıs 2022; 2:53:11 >
  • hala 2016 ve oncesinin kuyruk acisi devam mi ediyor hocam, gir buyur hazir indirime girmis Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? 

• 2018 grafiklerine baktım da yine, yine benzer sahneler olmuş.

2018'de Btc, 18 000 doları görüp, yıl sonuna 3800 dolara kadar düşmüştü.

Eth 1000 dolarladan, 200 dolarlara düşmüştü, 2019 da pek parlak geçmedi sonra 2021'de geldiği noktayı herkes biliyor.

elimdeki tek 1 coini bile satmıyorum! 2025'i Rabbim göstersin bize.

• Öldük, bittik, balon patladı diyenlere bu grafik gelsin. Şu grafiğin güzelliğine bakın. Bunu göremeyenler derhal bu piyasadan çıksın.

Btc haftalık uzun vadeli yükseliş trendinden epey uzaklaşmış. Bu şu anlama geliyor. En az birkaç ay düzeltme hareketleri olacak. Dünyada savaştı ekonomiydi falan bir çok olumsuz haber bu düzeltme için bir fırsattır. Trend çizgisine değmeden btc rahatlamaz. Yok şu kritik bölge yok bu kritik bölge laflarıyla sizi kandırmalarına izin vermeyin. 32k destek, 38k destek lafları keriz silkeleme laflarıdır. Grafikte sağa sola yukarı aşağı bol bol çizgi çekmeyede gerek yok. Kripto paralar yükseliş trendine girdiyse, isterse atom bombası atsınlar kripto gene yükselir. Düşeceksede havada bulutun olması bile bahanedir.

Panik yok.

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?

• 24k bekleyenler belki torunlarınızla beraber şahit olursunuz

çok normal sıradan bi düşüş her sene mayıs ayında tatil sezonu yaklaştığı için yatırımcılar mal satışı yapar buda tamanen fomodan doğan stagflasyonu yaratıp sert düşüşlere sebebiyet verir

btc haftalık destek bölgesinden tepkiyi aldı şahsen bunun olması gerekiyordu çünkü fiyatlar çok yükselmişti bunun neticesinde yatırımcı gelmiyordu bir şekilde dibi boylayıp tepeden giren zayıf türk yatırımcısı haricinde güçlü yatırımcı bulması gerekiyordu

8 dolardan ape
    62 dolardan sol
    25 dolardan axs
    30 dolardan luna
    9 dolardan near aldım

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım 1 Bitcoin 1 TL olur

• murat_ahmet M kullanıcısına yanıt
    Satıp da olan paranda da olma zaten hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?

soygunun kralıBitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? 

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

Burdan sana alıntı yaparım merak etme..

• Gideceği yer belli, sıfır.

• Gerçi sıfırlamaz, sıfırlarsa insanları kolay kolay soyamazlar..Testereye dayalı soygun sistemi..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Evet hocam 29 geldi. İkimizde 29 a geleceğini biliyorduk peki neden short açmadık? Ben bilmiyorum marjinal işlem açmayı ondan açmadım :D 100 dolarlık açsam ne kadar kazanırdım

• nasıl bi yukseliş o be

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Her zaman olmuyor işte hocam. Buradan da 35bini görüp sonra tamamen 29un altına sarkacak. Bu da böyle dursun.. Adettendir YTD..

Luna

Umarım fazla para yatırmamışsınızdır. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 11 Mayıs 2022; 20:10:33 >

Sıradan düşüşmü hocam 😀

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Şimdi sarktı :D mumcular, çizgiciler ölü taklidi yapıyor. 30 dan 31.5 ları görünce artış başladı diye çizgi çiziyorlardı. 27 altına sarkıp 29 u görür yarın 22 olabilir. 21.5 da patlayan 1 milyar dolarlık bir portföy var onlar giderse hello 2018

• Zooe kullanıcısına yanıt
    şaka gibi 30 dolardan luna almış ama ,zahmet etmesin ben söyleyim 29 da stop yapıp ,0.79 dan alıp 4.90 dan satıp parayı çuvala doldurmak ile meşguldür şimdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.