Şimdi Ara

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üç beş (projeleri sağlam) altcoinleri düştükçe alıp sepete atan ve bir kaç yıl bekleyen çok güzel rakamlar kazanabilir.

• Parası olan al-sat' çılar için tam alım zamanı, 50-60' a geldiğinde de sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Mayıs 2022; 15:02:06 >
  • Ayı gümbür gümbür geliyor. 20li seviyeleri bekliyorum. 1 yıl süründürürler buralarda, milleti bıktırır sattırırlar sonrasında boğa piyasasına tekrar gireriz.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Herkeste para var, yine de kimse almıyor... sende yok mu? Illa 1 milyon, yüz bin olmasına gerek yok, bin liralık da alabilirsin:):):)

• Bitcoin abd borsalarıyla aynanda hareket ediyor

borsalar açıldı eksi ile geçmiş olsun sonumuz geldi

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Mayıs 2022; 16:56:22 >
  • Bitcoinin 1.5 Liraya inme durumu var. Satın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Ben de böyle düşündüm şimdi ama biz 29 bin diyorsak o 25 bin de olur. 65 bine de hemen çıkmaz önce 30k sonra yine düş sonra 32k sonra yine düş sonra 35k gibi gibi. Benim tahminim böyle öte açıdan halving dönemine yakın tekrar düşüş sonrasında da tekrar çıkış yapcak.

• Alım yapın düşükken alın diyorlar. Bu dijital para ne kadar talep görürse o kadar değer kazanmıyor muydu. o zaman bu işte bir terslik var yada birileri bu piyasaya müdahale ediyor.
    Vatansız paraya inanmıyorum.

• paradan para kazanma hastalığı netice ortada inişler çıkışlar insan bir zaman sonra kafayı sıyırmaya başlar

• Nerede bizim coin zenginlerimiz Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? 

• zaten sata sata 31k ya yaklaştı dahda adam olmaz 31 değdi

Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak?
  • aslında hiç bir şey olmayacak, 2 yıl önce de böyle inişler oldu, daha öncesinde de olmuştu. Çöp koinler yani projesi olmayan, popülarite adına olan koinler, çöpe gidecek ve tekrardan BTC ile beraber diğer projesi olan bir dalı olan koinlerle bizler yolumuza bakacağız. 2023 Btc hedefi 250 bin dolar..

• 10 yıldır balon diyen çok ekonomist oldu ama henüz sönmedi bu balon (!). bu inişlerin oranında öncesinde de olmuş, ama sonra btc yine şahlanmıştı. yine böyle olacak. 25 bin bantlarına inse bile 88-90 bin ile ath yapar tekrar 40 binlere iner. sonra 120 binler eath yapar 50-60 binlere iner ve bu merdiven taa 1 milyon dolara dek gider.

• dünyanın en büyük cüzdanlarından biri mıcrostratejıde adamlar 21,500 bandında lıg oluyorlar bu yüzden kredı cektıler ve btc alımı yaptılar

bu kredının geri ödemesi bu ay sonunda ılk etap ödenecek ve bu parayı cekerken temınat elındekı btclerı gösterdiler adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Mayıs 2022; 19:3:22 >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Tabii tam rakamları kimse bilemez ama düşerken alandan çok yataya geçince olabilir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

:) Bu adamları batırmak isteyen yok mudur sence de?

Bu arada long açan adam short açmayacak mı?:)

Geçen yıla benzer bir rota izliyor. Ağustos-eylül gibi toparlar bence. ytd.

• Sylisyum kullanıcısına yanıt

30k çok az kaldı iğne attı içeri gircek

• Beyler btc 30700 hayırı olsun tüm balinaların annelerini öpüyorum

29 değdi sekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Mayıs 2022; 21:48:17 >
  • 2 Ay önce tüm paramı çıkartıp nasdaqdan bir kaç hisseye döndüm. Coin borsasında sadece 40 dolar bıraktım, kısa sürede 120 dolara çıkmıştı, o parayı da riske ata ata az önce 12.5 doları gördü Bitcoin 33 bin dolara indi, şimdi ne olacak? 

• Paralar basıldı. Enflasyon fırladı.Malların % 8 zamlandığı piyasada gel sana % 3 faiz verelim diyorlar...Millette "olur" diyip koşa koşa parasını çekip FED'in gösterdiği yere yatıyor, öyle mi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.