Şimdi Ara

Bitcoin 90 bin dolara dayandı, DOGE 50 cente yürüyor, Binance TR 35 milyar TL hacim üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin 90 bin dolara dayandı, DOGE 50 cente yürüyor, Binance TR 35 milyar TL hacim üretti
    ABD seçimleri sonrasında kripto para piyasasında başlayan bayram havası tam gaz devam ediyor. Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırarken, Binance ve Binance TR borsaları da rekor günlük hacimlere ulaştı. 

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

Donald Trump henüz yemin törenine çıkmadı ancak sanki koltuğa oturmuş gibi Bitcoin yükselişine devam ediyor. Yaklaşık 1 haftada Bitcoin yüzde 50 civarında bir yükseliş yaptı ve 90 bin dolar sınırına dayandı.

Ayrıca Bkz.Bitcoin 81 bin doları geçti, Ethereum sevindirdi 

Pazarda günlük hacim 324 milyar dolar seviyesine çıkarken Binance borsasının 60 milyar dolar günlük hacimle tarihi bir rekora imza attığı görüldü. Binance TR borsası ise yaklaşık 34 milyar TL günlük hacme ulaşarak ülkemizde de kırılması zor bir rekora yürüdü. 

• Muhtemelen 100’ü geçer ama risk almaya korktuğum için izlemeye devam.

• trump bitcoinlere yatırım yapmıştır. zirve yapınca çeker dikkat edin. yani yine zengin kazanacak.

• bütün bunlar hep amerigan oyunları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • max 15 güne bitcoin devri bitiyor diye konu açarsınız geri.Bitcoin 90 bin dolara dayandı, DOGE 50 cente yürüyor, Binance TR 35 milyar TL hacim üretti 

• Olta atıyorlar aldanmayın. :)

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    şubata kadar gider sonra rayına oturur. küçük yatırımcı yine parayı burada gömer gider. unutana kadar gelmez. :)

• 100k devirirse birdaha bu seviyeler zor görülür. yatırım tavsiyesi değildir :)
    Rusya savasından sonra zaten 15k gördü

• Çok yanılttı beni namussuz çok..Bu kadar göstere göstere çıkartmazlar dedim olaylar çok sıcak diye düşündüm (trump-elon musk vs.) ama beni yanılttı yine yılanoğlu 100k duvarını yıkarsa tutulmaz daha ama eğer bir kere daha alım fırsatı verirse şöyle 20-30k doların altına inerse inat ettim gavur borcu yapıp yinede 1 tanesini alıp tutucam elimde uzun yıllar. Bakalım o şansı vericekmi pek umudum yok ama.

• Bir tane alıp bırakmış olsaydım kenarda, ahh, her şeyi kaçırdık:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.