Bildirim
Bitcoin 90 bin dolara dayandı, DOGE 50 cente yürüyor, Binance TR 35 milyar TL hacim üretti
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemelen 100’ü geçer ama risk almaya korktuğum için izlemeye devam.
-
trump bitcoinlere yatırım yapmıştır. zirve yapınca çeker dikkat edin. yani yine zengin kazanacak.
-
bütün bunlar hep amerigan oyunları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
max 15 güne bitcoin devri bitiyor diye konu açarsınız geri.
-
Olta atıyorlar aldanmayın. :)
-
şubata kadar gider sonra rayına oturur. küçük yatırımcı yine parayı burada gömer gider. unutana kadar gelmez. :)
-
100k devirirse birdaha bu seviyeler zor görülür. yatırım tavsiyesi değildir :)
Rusya savasından sonra zaten 15k gördü
-
Çok yanılttı beni namussuz çok..Bu kadar göstere göstere çıkartmazlar dedim olaylar çok sıcak diye düşündüm (trump-elon musk vs.) ama beni yanılttı yine yılanoğlu 100k duvarını yıkarsa tutulmaz daha ama eğer bir kere daha alım fırsatı verirse şöyle 20-30k doların altına inerse inat ettim gavur borcu yapıp yinede 1 tanesini alıp tutucam elimde uzun yıllar. Bakalım o şansı vericekmi pek umudum yok ama.
-
Bir tane alıp bırakmış olsaydım kenarda, ahh, her şeyi kaçırdık:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X