Şimdi Ara

Bitcoin çakıldı, Elon Musk’a tepkiler çığ gibi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 tl ile ilk deneyimi mi yaşadım. 10 tl kaybım var :D. Ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam sayesinde ekmeğine yağ değil bal sürenlerle doldu ortalık tabi gözleri doymayınca hemen adama saldırırlar.

• HBeg kullanıcısına yanıt
    Bende oyle düşünüyorum asil vurgun sonraki postada :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu adamın bir sözüyle çöküp bir sözüyle kalkıyorsa kusura bakmasın bir halta yaramaz bu coinler.

• Akıllı hiç bir adam batmaz ben her zaman kardayım ben HODL'cıyım kardaş  

• "Ya ne çöküşü ya, velveleye vermeyin ortalığı" tayfası burda mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayı mı çöküş mü ne derseniz keşke olsada dipten girsek

• Bu ne kıskançlık hocam, herkes senin gibi sabit çalışmıyor diye mi bu sinir?

• Trilyon dolarlık coin piyasası tek bir adamın oyuncağı oldu...

• Bu kadar manipülasyona açık bir coin borsasında her an her şey olabilir. Belli ki sağlam temele oturmamış henüz ve en ufak bir olumsuz açıklama karşısında tepetaklak oluyor.
    Bu kadar keskin iniş ve çıkışın olduğu bir borsada ocağı sönen de, köşeyi dönen de çok olur.

• 2500 liralık; 0.63den aldığım doge, 0.000036dan aldığım Shiba'nın Elon Musk ile ne alakası var? Sanki adam sizi zorla gireceksiniz diye zorluyor. Bitcoini uçuran aynı adam değil miydi? Çıkarırken hava hoş, düşürünce mi kötü oluyor adam? Cidden Elon Musk'ı eleştirenlere saygı göstermiyorum. Piyasa manipülasyonu yapıldığı için zaten birileri kazanıyor, birileri kaybediyor.

Çin'in alım-satım yasağını destekliyorum. İner-çıkar orası değil olay. Ekran kartı piyasasını ele geçirmelerinden zerre haz almıyorum. İnsanlara 10000 liraya 1650 önerince içim gidiyor yalan yok.

Çinden beklediğim diğer adım kazım işlemlerini tamamen durduracak duruma gelmesi. Çıkışları kapatsınlar, hepimiz mutlu olalım. 2. el piyasası sevinsin biraz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan4292

bu adamın bir sözüyle çöküp bir sözüyle kalkıyorsa kusura bakmasın bir halta yaramaz bu coinler.

Köleyiz hocam, adam bir tweet atıyor, insanalr elinde ki malı satmaya başlıyor, bir bakıyorsun almaya başlıyor. Özetle Elon ıslık çalıyor biz köpek gibi onu dinliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

Köleyiz hocam, adam bir tweet atıyor, insanalr elinde ki malı satmaya başlıyor, bir bakıyorsun almaya başlıyor. Özetle Elon ıslık çalıyor biz köpek gibi onu dinliyoruz.

Alıntıları Göster

• bağcılarda esenlerde evlere girip hırsızlık yapan adamın amerikalı versiyonu bu adam

• ø kullanıcısına yanıt

yav he he... seni soran olmadı... herkesi kendiniz gibi sanmayın...

• KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

sizin gibilerin duası kabul olmaz boşuna bekleme ******* yağardı öyle olsa...

• Cem300 kullanıcısına yanıt

teknik olarak yatırımın t'sinden anlamayanlar yüzünden bu haberler çoğalıyor...

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

sen köle gibi çalışıp kaybetmeye devam et...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.