Şimdi Ara

Bitcoin düştü, 2.6 milyar dolar buhar oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dolar ve euro yatırım değil bu arada. BTC nedir ne değildiri bir kenara bırakalım, dolar ve euro yatırım değildir.

• Haberi anlamamışsın. Hayatına kıyan 3-5 kişidir. O da bütün parasıyla misli oynarak, trendin tersine işlem açandır.

• Buhar olmus? Bunlari haberci diye kim koyuyor, bu insan okumadan buraya yazmayi nasil sindirebiliyor bilmiyorum. Buhar oldu?

• sieger kullanıcısına yanıt

Buhar oldu yandi bitti kul oldu, buyuk cokus falan filan okuyucu cekmek icin. ekside btc ile ilgili en az 100 tane “xx tarihli bitcoin cokusu” diye baslik varsir mesela 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

yalan haberden sinir olmamak elde degil hocam ya. sonucta `sum zero` diye bir durum soz konusu, hic bir sekilde hic bir sey buhar olamaz.

Gormezden gel gel de, bi noktada sinirleniyorsun.

• balinalar çoklu alım için satış yapıp düşürüyor tırsmayın... 15~30 gün içinde %45 karla eski değerini geçer... hatta daha fazla... zarardan korkanın ne işi olur kripto parayla...

• kripto paraları yasaklarlarsa kayıpları çok olacağından düşüyor diye palavra haber yaptırıyorlar...

• TechVET kullanıcısına yanıt

Değil fakat ülkemizde yatırım gibi bir getirisi söz konusu bunu da kimse gözardı edemez haliyle.

• JMaharaja kullanıcısına yanıt

Anca alım gücünü korumaya çalışıyoruz dolar euro ile. Mevduatların %70'i döviz cinsinden şu anda. Muazzam yüksek bir oran gerçekten.

• Sebastian Insane kullanıcısına yanıt

O kumar dediğin olay, insanlarımızın eth kasması sebebi ile Türkiye bir nebze de ayakta ise eth kasanlar yüzünden. Sonuçta bu kartların fiyatını Türkiye yükseltmedi.

bu saatten sonra da anca ayı sezonunda iner biraz.

• Hocam bos konusmayalim bankadan cekip bi 100k atarsiniz artik

bitcoin bitcoin diye reklam yapan tiplerin cogu 50 dolarla islem yapiyor :D

Ulan madem bu kadar eminsiniz satin varinizi yogunuzu at bitcoine?

Haberlerde daha cok intihar haberi gormeyelim ama sonra

• 3 gündür bitcoin düştü buhar oldu 28000 dolara indi gibi haberler yapıyorsunuz her seferinde bakıyorum bişey yok 700.000 tl civarında 1 bitcoin 51.000 dolar amacınız nedir?

• Stones kullanıcısına yanıt

Bildiğim şeyleri yazıya dökmendeki sebep nedir.

• Kaldıraç kullanıyorlar. Liq olması bundan.

• eteryumu bekliyoruz bakalım

3.900 ken girdim, 4.650 civarlarına gelse parayı çekicek otomatik.. 80 dolar temiz para

• translaterdan kopyala yapıştır yaparken beyni buharlaşan yazar yazısı...

• Airdrop dağıtacağını düşündüğüm Telegram MiniApp Blumu referans linkim ile oynarsanız sevinirim.❤️
    https://t.me/blum/app?startapp=ref_W11rwIijrd

• şu kripto para olayına hiç güvenmiyorum. böyle haberler okuyunca da iyice soğuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.