|
Bitcoin düştü, 2.6 milyar dolar buhar oldu (2. sayfa)
-
-
Papua yeni gine kinasi varken neden btc diye sorarlar adama. Ulkemiz vatandaslari icin gecerli olup Ytd.
-
2 ay sonra 15 bin dolarda olabilir 100 bin dolarda böyle bir para birimi karşısında nasıl bu kadar net konuşabiliryorsunuz şaşırıyorum. 2 grafiğe bakan kendini borsa uzmanı sanıyor.
-
kaldıraçlı giren ve düşerse nerde stop olacağını bilmeyen insanların elindeki parayı temizlemişler hep aynı hikaye son da olmayacak.
-
universitede hocamdan duydugum en guzel sozlerden biriydi "zenginlik yokdan var olmaz, vardan yok olmaz, sadece el degistirir" 2.6milyar dolar buhar olmadi, sadece el degistirdi. zenginlik balona hucum edenlerden balonu yaratip patlatanlara devroldu.
-
İki çizgi çekerek zengin olunsaydı AKP çocukları uzaya gidiyor olurdu.
Millet altın almasın talep oluşmasın diye kurulan sanal ekonomik sistem. Fed var arkasında muhtemel. Yada reçel tahin😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dıj güjler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Param olsaydı alacaktım =( takip ettiğim sıra 42 lerden yukarı döndü
-
Ne anlatıyorsun güzel kardeşim?
-
elon musk satmıştı galiba sizde satsaydınız :D
-
Düşmeye devam edecek bu dönemde diye tahmin ediyorum
ulan öle bi anlatıyorkı bu bizim dh mınıngcı bitkoıncı tayfa sanırsın benzınlık açmış keko forumlarda kendını kasıyor
-
Anlatsana o zamanları. Hemen Google'a git bir bak neymiş diye. Sonra buraya gel hava bas.
-
Profilime bakıp ne işle meşgul olduğumu görseydin böyle çapsız yorum yapmazdın…
Profile yazınca olmuyor o işte. Ekonomi 101 mi okumaya başladın? Lale Balonu ile tek bir benzerlik göster ama tek bir benzerlik, o zaman bilmiyorsun zaten diyeceğim.
Sana bir tüyo vereyim. Lale Balonuna benzeten Finans'ın F'sinden anlamıyordur. Bilmiyorsan sor anlatayım. Bilgisiz kalma.
-
Belliki yaşın küçük ekonomi kitabını anlattığına göre, görürüz buralardayız sende kaybolmada görelim…
Belliki tüyo vererek işi döndürüyorsun veya tüyo alarak belli ne kadar anladığın, dediğim gibi görecez tarih kimleri haklı çıkaracak…
Kartları açık oynayalım. Benim yaşım 47 ama burada mevzu yaş değil.
Bak sen Finansın F'sini bilmiyorsun. Daha Spot piyasa ile Türev piyasanın ne olduğunu bilmediğin gibi, Bitcoin'in grafiğine bile bakmadan konuşuyorsun. Ha bakıp da konuşuyorsan, bu konudaki bilgisizliğin tavan yapmış demektir. Lale Balonu, Güney Denizi balonu gibi oluşumlarla Bitcoin'i karşılaştıran birisi, finansçıyım yazmasın oraya buraya. Veresiye defteri tutan bakkalın matematikçi yazması gibi bir şey.
Bak Bitcoin özelinde konuşuyorum. Altcoinlerden tepe yapıp çökenleri Lale Balonuna benzetebilirsin. Tam anlamıyla doğru olmaz ama mantık dışına da çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 5 Aralık 2021; 22:17:8 > -
Görecez diyorum tarih kimi haklı çıkaracak buralardayız…
umarım biz ve bizim gibi düşünenler haksız çıkar kimse kaybetsin istemeyiz…
Ya ne tarihi? Bitcoin bir gün biter demekle, öleceksin demenin farkı yok. Ortaya koyduğun tek teori Lale Balonu. Onun da Bitcoin ile alakası yok. Bak Finans bilgin sıfır. Önce öğren, sonra yaz profiline. Ben de Nükleer Fizikçi yazayım profile.
Senin gibi düşünenler, Bitcoin'i Lale Balonuna benzetiyorlar ama BTC 1$'dan beri. Sana bir tüyo daha vereyim, "BTC çok volatil. Değer koruma için vadesi uzun tutulması lazım" de de, insanlar bir şey biliyor zannetsin seni. Öyle profiline de bilmediğin şeyleri koyma. Böyle yakalarlar, ışık tutulmuş gibi kalırsın.
Bu da Lale Balonu ile BTC grafikleri. Benzerlik bul göster bana.
-
İyi gidiyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X