|
Bitcoin fiyatı 40 bin dolar altına sarktı
-
-
Bi baktim 1500 dolar kaybetmisim😟🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu resmen dolandırıcılık bu kadar da kolay para kaybedilmez
Batmadı gitti su Saadet Zinciri...Dunya bitti bu Saadet Zincirlerinin yuzunden...
-
Şu coinler olmasa yapacak haber bulamayacaksınız.
-
TL den daha öte saadet zinciri bir para birimi varmı ki?
Klişeleri patlatıyorum
Balina mal topluyor
Malınıza sahip çıkın
Bıktırıp dipten sattıracaklar sonra yukarı
Hepsi de nefret ettiğim borsacı söylemleri 😁
Hodl diyorum uzun vade 😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en büyük balina abd alayını yutacak finalde.
-
Silkeleme operasyonları hepsi.
Neden yukselmiyor?
çok basit aslında.
gereğinden fazla küçük yatırımcının elinde kripto para varsa o para yükselmez arkadaşlar.
Bu piyasa tamamen küçük yatırımcının elimden parasını meşru yolla almak için var. Btc nin veya başka bir coin in fiyatının yüselmesi için sizin veya bizim o coini satmamiz lazım.
şimdi aşağı çekecekler btc yi sizde panik yapıp satacaksiniz. Siz satınca balinalar alıp coin yükselecek.
Peki satmassaniz ne olacak?
Daha aşağı çekecekler fiyatı sistem bu kadar basit siz bıkana ve zararına satana kadar...
Mesela btc gitti 60kya sonra sen girdin piyasaya senin eline verdiler 60kdan btcyi
sonra çektiler parayı adamlar sistemden onların elinde dolar senin elinde btc vardı. Btc tabi aşağıya geldi 30klarda süründürduler sen baktın olmayacak satınca elindeki btcleri.onlarin elinde btc senin elinde yarim dolar kaldi hopp btc oldu tekrar 60k bu arada 600k olacak vs sen kacirmayayim dedin aldın gene. Onlar sattı onların elinde dolar senin elinde gene btc kaldı.
Bu böyle sürer gider. Bu sefer diplerde daha fazla surundurecekler hatta 30k nin altına inecek. Çünkü millet daha önce 60 ya çıktığı için hemen satmak istemeyecek. Ama herkesin bir limiti vardır. Eninde sonunda yeterli sayıda gariban elindeki btc leri satınca btc tekrar 60kyi bulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 19 Şubat 2022; 2:35:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abeyy 50 tane yeni goin aldım unutcam 3 seneye zenginimmmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar ısrar ettikçe bende ısrar ediyorum, ısrarla bekliyorum. Unuttuğum bir param var çokta zorda kalmazsam dokunmam zaten. 36k dan almıştım, 60'lara çıktı yine bozmadım, 80'i ne zaman görür o zaman bozarım diye şartladım kendimi.
-
Bak 30k ya düşecekse bekleyim =) Ben 35 görürse girerim diyordum.
-
Bu coin falan milleti kerizleme ve dolandırma olayı. Kerizler paraları coin çıkar diye basıp ütülüyorlar. Gram ve Cumhuriyet Altını en sağlamıdır. 10 yerine 3 kazanırsın ama sağlamdır. Evini barkını satıp sonra da Coinden kerkilip, kafasına sıkan çok zavallı keriz var bir de kaldıraçlı girip donsuz kalıyorlar
-
Bizim milletide anlamıyorum panik yapıp hemen satış işlemi gerçekleştiriyor sonra yok şu kadar zarar ettim, yok bi daha almam. Beklese halbuki kar edecek. Belli bazı zamanlarda düşüyor bazen tavan yapıyor işte. Dolarda aynı bu şekilde. Acil ihtiyaç hariçinde cabuk işlem yapılacak bir şey değil bu sanal para. Aynı şekilde borsada böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 21 Şubat 2022; 9:19:55 > -
30u görür bence ama bu sefer altına da sarkacak gibi dostum.
ama bir sonraki hareketinde 100.000 i geçecek bunun ne zaman olacağı tamamen bizim elimizdeki btcleri ne zaman satacağımızla ile ilgili.
millet btcyi satmaz elinde tutarsa o btcyi artırmazlar maalesef o büyük para babalarına ucuzdan btc satmamız lazım dünya vatandaşları olarak.
yatırım tavsiyesi değildir :D
-
Zamanında 55 binden toplamıştım. 70-80'lere çıkana kadar bekleyeceğim. Umarım çıkar.
1 milyona kadar yolu var ama beklemen lazım 2 3 sene
10 bin olacak.
-
Sen o bitcoine girersin aklinca al sat yapacan kose donecen coin seni alir iceri o zarari 3 ay sonra ancak cikartirsin paran da orada kalir. borc falan cektiysen evindeki perdeleri hacize gelip gotururler rezil kepaze ederler bu isler oyle kolay olsaydi herkes isini gucunu birakir evini barkini satip coine yatirip koseyi donerdi
internette su kadar bu kadar kazandim diyenlerin cogu yalan soyluyor
coin = dolandiriciliktir bir cesit kumar oynamaktir 3 kazanir 5 kazanir sonra iceri girer haciz kapina dayandim mi beynine kursunu gonderirsin
en kisa zamanda yasaklanmasi yapilamiyorsa borsalarda kumar oynayanlara agir vergi gelmesi umidiyle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 21 Şubat 2022; 20:7:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Batmadı gitti su Saadet Zinciri...Dunya bitti bu Saadet Zincirlerinin yuzunden... |
TL den daha öte saadet zinciri bir para birimi varmı ki?
|
Bu resmen dolandırıcılık bu kadar da kolay para kaybedilmez
|
Şu coinler olmasa yapacak haber bulamayacaksınız.
|
Abeyy 50 tane yeni goin aldım unutcam 3 seneye zenginimmmm
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X