|
Bitcoin fiyatı yeniden 41 bin dolar
-
-
Fake yükseliş. Piyasaya kanıp adam toplaması lazım oradan hoop aşağı. 40-43 bandında daha önce bunu görmüştük. Tek 1 tane uzun çubuk çıkınca artık yükseliş başladı diyemeyiz. 45700 aşması lazım ilk olarak. Ama şuan görünen hayla fake atış olduğu. Pazartesi ve salı günü tam belirlenmiş olur. Roket mi yoksa madene mi :)
-
Mart ayındaki FED toplantısı yüzünden şüpheli yaklaşıyorum ben. Faiz kararının sonucuna göre tüm piyasalar etkilenebilir gibi.
-
🤣ben short actim beyler liq olana kadar yukselir 43.900
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fake yükseliş ne demek? Yükseliş fake olmaz, hacimsiz olur. Fake yükseliş ise hacimsiz, shitcoinlerde olur. Suni olarak yükseltirler fiyatını.
Gayet hacimli kırılım var. Hem düşen trendde hem de günlükte RSI kırılımı var. Tabi daha bir şey söylemek için erken ancak fake başka bir olay.
Grafiğini de atayım da boşa konuşmuş olmayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 5 Şubat 2022; 20:54:25 >
-
büyük çöküş (tokatlama) öncesi son yükseliş, köprüden önceki son cıkıs,
8-9 subatta en geç cıkmak lazım
-
hadi yine iyisiniz.
-
"Çöküş"... hahaha... Düştüğünde çöküş oluyor madem, çıkarken de "şahlanış" olsun adı.
Örnek haber:
Bitcoin "çöküş" yaşadıktan sonra tekrar "şahlanışa" geçti.
Ne kadar da teknik yaklaşım.
-
Kötü bir varsayımda bulunmak istemem ama eğer bir emtianın değeri iki kere rekor kırıp iki kere sert düştü ise bunda üçüncü rekor olmaz. Kademeleri olarak düşmeye devam edecektir günlük al-satçıların ekmeği olacaktır veya ekmeğinden olacaklardır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 6 Şubat 2022; 13:22:32 > -
önceki yıllarda da böyle idi... düşer çıkar sonra daha yükseğe çıkart yine düşer yine çıkacaktır..
5 yıl önceki btc fiyatı ne idi şimdilerde ne...
-
Şubat 3. haftadan itibaren geçtiğimiz yıl grafikleri tekrarlarsa fan token zamanı geliyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fake yükseliş. Piyasaya kanıp adam toplaması lazım oradan hoop aşağı. 40-43 bandında daha önce bunu görmüştük. Tek 1 tane uzun çubuk çıkınca artık yükseliş başladı diyemeyiz. 45700 aşması lazım ilk olarak. Ama şuan görünen hayla fake atış olduğu. Pazartesi ve salı günü tam belirlenmiş olur. Roket mi yoksa madene mi :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X