Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi yatırımcılara Cex.io'yu öneriyorum. Detaylı anlatımı blogumda bulabilirsiniz. Bir sorunuz olursa mesaj atmanız yeter.
  • demekki 2009'da bütün birikimi bitcoinse yatırsaydım şimdi milyoner olacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

demekki 2009'da bütün birikimi bitcoinse yatırsaydım şimdi milyoner olacaktım.

Milyarder olurdunuz. Zaten bir sürü milyoner var piyasada şimdiden.
    Neyse, uzaya gidiyoruz. Var mı başka gelen?
  • bilgisayarı veya donanımları açık bırakıp kastırmamızın sistemin sahibine ne gibi yararı var acaba
  • quote:

demekki 2009'da bütün birikimi bitcoinse yatırsaydım şimdi milyoner olacaktım.

böyle hikayeler var
    adamin teki garajda pcsini açık unutmuş mining yaparken aradan uzun süre geçtikten sonra bakmış ki 12 milyon $ birikmiş

bazıları da var ki misal bunun gibi kastığı btcleri bi adreste toplamış ama herhalde priv keyi kaybetmiş
    http://blockexplorer.com/address/1AvLeBnWbiBeCNHwLGtWEK9GSVug3RWWxt
    bu hesapta yaklaşık 6 milyon tl para var belki de yatırım için bozdurmamış parayı yükselmesini de bekliyor olabilir

ama hala anlamadığım bazı noktalar var
    belli bir veri merkezi var mı yok mu?
    yoksa bu işlemlere nerelerden erişiliyor varsa miner lar kendi aralarında nasıl haberleşebiliyor
    ödemeler minerlar aracılığıyla gönderiliyorsa nasıl sahte ödemeler oluşturulamıyor
    bu sistemin başında japon hacker mı ne varmış neden sahibi ortaya çıkmıyor zamanında 1 milyon btc kastığı söyleniyor ne planlıyor
    tam olarak bakiye bilgisi vs. nerelerde tutuluyor
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=16457.0 mesela bu adamın 25000 btc si çalınmış yaklaşık 33 trilyon para izini süremiyorlar mı

• Troll King kullanıcısına yanıt
    ya mutlaka köşeyi dönenler oldu bunların çoğu ztn muhtemelen bu işi prof olark yapanlardır. bu saaten snra bunu knşmanın bi anlamı yok.
  • quote:

ya mutlaka köşeyi dönenler oldu bunların çoğu ztn muhtemelen bu işi prof olark yapanlardır. bu saaten snra bunu knşmanın bi anlamı yok.

peki indirilip yüklenmesine ücret ödediğimiz bir programa bunu koyarsak
    yaklaşık online olarak 40-50 bin bilgisayar arkaplanda cpu/gpu nun %50 sini kullanıp bitcoin kasmak üzere yoğunlaşırsa kazandıkları bitcoinleri sistemde belirlediğim adreslere atarsa bu işten ciddi para kazanılır mı
    bitcoin kasarken 24 saat kasıp bir şey kazanamadığımız olur mu yoksa bitcoin kazanma iş gücüne eşdeğer mi 10 dakikalık bir işlemle 50 btc kazanmak mümkün olup 1 hafta çalıştırıp bir şey kazanamamak mümkün mü
    kazanılanlar net olarak mı veriliyor yoksa iş gücüne bölünüyor mu ne oluyor

edit: bu arada diğer türevlerinde durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 19 Kasım 2013; 14:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

yaklaşık online olarak 40-50 bin bilgisayar arkaplanda cpu/gpu nun %50 sini kullanıp bitcoin kasmak üzere yoğunlaşırsa kazandıkları bitcoinleri sistemde belirlediğim adreslere atarsa bu işten ciddi para kazanılır mı
    bitcoin kasarken 24 saat kasıp bir şey kazanamadığımız olur mu yoksa bitcoin kazanma iş gücüne eşdeğer mi 10 dakikalık bir işlemle 50 btc kazanmak mümkün olup 1 hafta çalıştırıp bir şey kazanamamak mümkün mü

kardeş bitti artık para kazanamıyosun elektirik parasını karşılamıyor istedin kadar bilgisayar diz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

kardeş bitti artık para kazanamıyosun elektirik parasını karşılamıyor istedin kadar bilgisayar diz.

Elektrik yada donanım masrafı ödemiyecem ki donanım olarak normal pcleri kullanacam çok azının iyi gpu su olacak normal işlemcilerinin de %50 sini kullanacam
    50.000 çalışan günümüzde kullanılan pclerin kaynağını %50 kullanarak ile günde kaç btc üretilebilir? kazançlar iş gücüne mi bölünüyor atıyorum kastığınız kadar 0.000041 gibi mi ödeniyor yoksa sadece tutturabilene tam btc ödül mü var
    diğer ltc vs. kasmaya değmez mi

• Troll King kullanıcısına yanıt
    mazide kaldı o işler
  • Hoba hesapta 30 bitcoinim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

2 günde bu kadar oldu sadece sitelerden

0.0000533 BTC

Hocam size bikaç sorum olacak . Gerçek BTC adresimiz nerede yazıyor ?

Siteler hala veriyormu coin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

2 günde bu kadar oldu sadece sitelerden

0.0000533 BTC

Hocam size bikaç sorum olacak . Gerçek BTC adresimiz nerede yazıyor ?

Siteler hala veriyormu coin ?

Cüzdanda "Al" bölümünd yazıyor.

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowist

Ciddi yatırımcılara Cex.io'yu öneriyorum. Detaylı anlatımı blogumda bulabilirsiniz. Bir sorunuz olursa mesaj atmanız yeter.

Btcturk te bu kadar bitcoinim var fakat o dediğiniz siteye yollayamıyorum az miktar diyor izin vermiyor ne kadar olması gerekiyor
    0.03190367
  • Siteler Coin'i hemen mi veriyor ? Yoksa belirli bir günü veya saati varmı ??

Deminden beri denemediğim site kalmadı ! HALA 0.00 BTC !!!
  • Miner ile kastığımızı deposit kodu ile mi withdraw kodu ile mi hesabımıza çekeceğiz? Teşekkürler.
  • Mesajım bulunsun.
  • kişisel görüşüm sistem aşırı bir bozdurma çılgınlığı olayına kadar idare edecek o zaman patlayacak bence. çünkü bitcoinlerin tam karşılığı yok. üretim sürekli sanal olarak yapılıyor. 21 milyon bitcoin üretildikten sonra sistem devamlılığı nasıl sağlayacak ondan sonra yada satış baskısı nasıl engellencek bunlar büyük sorular ama yine patlayana kadar faydalanın ama bunun için aşırı para da harcamayın derim.
  • mining olayı elektiriği okul yurt vs gibi bi yere yüklemiyosanız kazançlı değil bi kaç yıl önce haberdar olmuştum bu sistem fazla yaşamaz diyerek hiç bulaşmamıştım o zamanlar uğraşsaydım şuan ciddi kâr yapardım sanırım bu saatten sonra olaya borsa gözüyle bakılabilir kazançta getirir ama mining olayının fazla bi espirisi kalmamış
  • Bu diff ile hash hesaplamak için artık mutlaka özel donanımınız olması gerekiyor. Böyle bir donanım yoksa GPU ile mine etmenin hiç bir manası yok. Ortalama bir kartla bugünün kurundan ve diff'inden 10 dolar kazanmanız 1 ayı bulabilir. CPU'yu söylemiyorum bile. CPU ile harcadığınız elektriğin karşılığını almanız artık mümkün değil. Elbette benim gibi iki yıl önce bu işe başladıysanız diff düşükken biraz bitcoin yapmış olabilirsiniz. O zaman elimdeki cpu gücünü kullanmadığıma yanarım tabi :)

Bundan para kazanmak istiyorsanız bu dakikadan sonra mine ile uğraşmayın. ASIC kaynağı kiralayın ve spekülatif işlem yapın. Yani bir nevi borsa işine girmeniz lazım. Değeri para ile ölçülen bir emtia haline geldi kısaca bitcoin. Erken davranmadıysanız ve ayıracak zamanınız yoksa tavsiyem hobi olarak bile pek uğraşmayın bu işle =)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.