Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdy232

HABERLER

Bitcoin tekrar yükseliyor şu an bir BTC 419,7$ 14.11.2013
    Hızlı bir yükselişin ardından bu gece ani bir düşüş oldu. 10.11.2013
    Inputs.io Hacklendi, 4100 BTC kayıp. 7.11.2013

Konu yönetimden izin alınarak açılmıştır Bitcoin'i kullanmayıp kötü yerlerde kullanılıyor sanamyın bir tek, gayet iyi yönleri var.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, anonim bir dijital para birimidir.

Nasıl Bir Bitcoin Cüzdanı Edinebilirim?

İnternette ücretsiz olarak cüzdan servisi sağlayan siteler var fakat kesinlikle önermiyorum çünkü hiçbir garantileri yok. buradan asıl bitcoin cüzdanını indirebilirsiniz, açtığınzda cüzdanınıza şifre koyun ve aşağıda uzun bir işlem olacak, blockchainleri yükleyecek sabredin.

UYARI: EĞER CÜZDANINIZ SİLİNİRSE BİTCOİNLERİNİZ SONSUNZA KADAR YOK OLUR.

Bitcoin Nasıl Kazanılır?

Bitcoin kazanmanın binlerce yolu var, tıpkı gerçek para gibi, mining yaparak kazanabilirsiniz ama iyi bir sistem gerekiyor, azar azar bitcoin veren siteler var ve bir şeyler alıp satarak da kazanabilirsiniz.

Bitcoin Birimleri Nelerdir?

Birçok bitcoin birimi var ama en çok kullanılanlar şunlar;

cBTC - 0.01BTC
    mBTC - 0.001BTC
    μBTC - 0.000001 BTC

Ücretsiz Bitcoin Veren Siteler

Bu siteler çok az verir kesinlikle birincil kazanma yolu değildir.

Daily Bitcoins - İsmine bakmayın, saatte bir ödeme alabilirsiniz (+0.00001 BTC)

Bitcoiner - Burdan günde bir ödeme alabilirsiniz.

Bunny Run - Burada günde bir hiçbir para ödemeden tavşan yarıştırıp kaçıncı olduğuna göre kazanabiliyorsunuz.

Coin Ticket - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

Netlookup - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

BitHits Burası çok az veriyor ama günde bir mi tam olarak bilmiyorum.

El Bitcoin Gratis - Burada ödemeyi aldıktan sonra üstte More BTC here yazıyor ona tıklayın, sonraki sitede çıkar ona da tıklayın öyle 6-7 siteye girersiniz.

Bitcoins 4 Me - Burada saatte bir ödeme alabilirsiniz.

Buralar direk ücretsiz Bitcoin veren sitelerdi, aşağıdakiler sörf vs. yapıp Bitcoin kazanılan siteler.

Rugatu - Yahoo Answers gibi, soru cevaplayarak kazanıyorsunuz.

Coin Reaper - Sörf yaparak kazanılıyor.

Bit Visitor - Sörf yaparak kazanılan, ödemeleri çoğunlukla çok hızlı yapan bir site.

Bitcoin 4 You - Sörf yaparak kazanılan bir site.

Coin Visitor - Sörf yaparak kazanılan bir site.

---MINING---

Güncellenecek...

Bitcoinleri Nerede Harcayabilirim?

Bitcoinler birçok yerde harcanabiliyor, neredeyse her şey alınabiliyor

BitMit - Bitcoin'in e-bay'i

SteamBits - Dijital olarak oyun alabileceğiniz bir site. birkaç gün önce Minecraft aldım, gayet hızlı bir şekilde kod geldi.

Bitcoin Talk Marketplace - En büyük Bitcoin forumunda kullanıcıların sattığı şeyleri alabilirsiniz.

Reddit - Bitmarket - Reddit'te Bitcoin marketi.

Humble Bundle - Meşhur 1$'a satın alabileceğiniz bir bundle.

http://www.wmtransfer.com - Webmoney Webmoney kabul eden yerlerden alışveriş yapabilirsiniz (Dealextreme, Steam vs.)

Konuyu daha da geliştireceğim, miningi falan anlatacağım

Not: Bu yazı benden izin alınmadan kopyalanamaz.

Hocam O Bıtcoın Denılen Seyı Aldık Dıyelım Onu Satıp Nakıt Para alabılıomuyuz Yapabılıyorsak Kımlere Ve Nasıl Cevaplarsan Sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDark06

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

HABERLER

Bitcoin tekrar yükseliyor şu an bir BTC 419,7$ 14.11.2013
    Hızlı bir yükselişin ardından bu gece ani bir düşüş oldu. 10.11.2013
    Inputs.io Hacklendi, 4100 BTC kayıp. 7.11.2013

Konu yönetimden izin alınarak açılmıştır Bitcoin'i kullanmayıp kötü yerlerde kullanılıyor sanamyın bir tek, gayet iyi yönleri var.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, anonim bir dijital para birimidir.

Nasıl Bir Bitcoin Cüzdanı Edinebilirim?

İnternette ücretsiz olarak cüzdan servisi sağlayan siteler var fakat kesinlikle önermiyorum çünkü hiçbir garantileri yok. buradan asıl bitcoin cüzdanını indirebilirsiniz, açtığınzda cüzdanınıza şifre koyun ve aşağıda uzun bir işlem olacak, blockchainleri yükleyecek sabredin.

UYARI: EĞER CÜZDANINIZ SİLİNİRSE BİTCOİNLERİNİZ SONSUNZA KADAR YOK OLUR.

Bitcoin Nasıl Kazanılır?

Bitcoin kazanmanın binlerce yolu var, tıpkı gerçek para gibi, mining yaparak kazanabilirsiniz ama iyi bir sistem gerekiyor, azar azar bitcoin veren siteler var ve bir şeyler alıp satarak da kazanabilirsiniz.

Bitcoin Birimleri Nelerdir?

Birçok bitcoin birimi var ama en çok kullanılanlar şunlar;

cBTC - 0.01BTC
    mBTC - 0.001BTC
    μBTC - 0.000001 BTC

Ücretsiz Bitcoin Veren Siteler

Bu siteler çok az verir kesinlikle birincil kazanma yolu değildir.

Daily Bitcoins - İsmine bakmayın, saatte bir ödeme alabilirsiniz (+0.00001 BTC)

Bitcoiner - Burdan günde bir ödeme alabilirsiniz.

Bunny Run - Burada günde bir hiçbir para ödemeden tavşan yarıştırıp kaçıncı olduğuna göre kazanabiliyorsunuz.

Coin Ticket - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

Netlookup - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

BitHits Burası çok az veriyor ama günde bir mi tam olarak bilmiyorum.

El Bitcoin Gratis - Burada ödemeyi aldıktan sonra üstte More BTC here yazıyor ona tıklayın, sonraki sitede çıkar ona da tıklayın öyle 6-7 siteye girersiniz.

Bitcoins 4 Me - Burada saatte bir ödeme alabilirsiniz.

Buralar direk ücretsiz Bitcoin veren sitelerdi, aşağıdakiler sörf vs. yapıp Bitcoin kazanılan siteler.

Rugatu - Yahoo Answers gibi, soru cevaplayarak kazanıyorsunuz.

Coin Reaper - Sörf yaparak kazanılıyor.

Bit Visitor - Sörf yaparak kazanılan, ödemeleri çoğunlukla çok hızlı yapan bir site.

Bitcoin 4 You - Sörf yaparak kazanılan bir site.

Coin Visitor - Sörf yaparak kazanılan bir site.

---MINING---

Güncellenecek...

Bitcoinleri Nerede Harcayabilirim?

Bitcoinler birçok yerde harcanabiliyor, neredeyse her şey alınabiliyor

BitMit - Bitcoin'in e-bay'i

SteamBits - Dijital olarak oyun alabileceğiniz bir site. birkaç gün önce Minecraft aldım, gayet hızlı bir şekilde kod geldi.

Bitcoin Talk Marketplace - En büyük Bitcoin forumunda kullanıcıların sattığı şeyleri alabilirsiniz.

Reddit - Bitmarket - Reddit'te Bitcoin marketi.

Humble Bundle - Meşhur 1$'a satın alabileceğiniz bir bundle.

http://www.wmtransfer.com - Webmoney Webmoney kabul eden yerlerden alışveriş yapabilirsiniz (Dealextreme, Steam vs.)

Konuyu daha da geliştireceğim, miningi falan anlatacağım

Not: Bu yazı benden izin alınmadan kopyalanamaz.

Hocam O Bıtcoın Denılen Seyı Aldık Dıyelım Onu Satıp Nakıt Para alabılıomuyuz Yapabılıyorsak Kımlere Ve Nasıl Cevaplarsan Sevınırım

bitcoin ister normal harcama kullanabilirsin istersen btc-turk üzerine gönderir daha sonra kendi hesabına havale yapabilirsin. YTD.

• 1 coin turk lirasiyla ne kadar su anda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25165258.asp

Buda son fiyat

1710 du 3 dakika sonra 1737 olmuş, siz okuyana kadar kaç olur bilinmez

https://btcturk.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 23 Kasım 2013; 12:21:14 >
  • Çocuklar Duymasın Seyyar Tayyar'ın tabiriyle PATLADI GİTTİ arkadaşlar........
  • lan btc milyoneri olsam nolur dönerciye gitçem abi bit coin geçio mu diye sorsam severler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

lan btc milyoneri olsam nolur dönerciye gitçem abi bit coin geçio mu diye sorsam severler beni

MtGox-BTC-e gibi exchange siteleri ne ise yarıyor dostum? Coinlerini satıp paranı al diye.
  • cüzdanımızdaki bitcoinleri fiziksel olarak (flash disk ile mesela) veya mail olarak taşıyabiliyor muyuz?
  • Exchange ile paraya dönüştürebilirsiniz ayrıca Bitcoin ile ev, araba, oyun keyi vs. alabilirsiniz...

@Corpolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axor-2528

1 coin turk lirasiyla ne kadar su anda ?

Alış 1701, satış 1714 TL şuan.
  • 0.1 Bitcoin 170 TL'den satılıktır. Yatırım yapmak isteyenlerin dikkatine.
  • Gerçekten çok ilginç ... 1 bitcoin için ne kadar site gezmek ne kadar reklama tıklamak gerekiyor bundan sonra uğraşmaya değmez bir uğraş gibi gözüküyor
  • bu sistemde şunu merak ediyorum olduda bu bitcoin denen şey birden yüzde 50 değer kazandı. Herkes elindeki bitcoinleri satmak isteyince bunun karşılığı nasıl ödenecek ?
    bitcoinin kontrolünün yapıldığı merkez bankası tarzı bir site,yer, server falan var mı ? Hani böyle durumlarda piyasaya bitcoin satıp, reel para ile değeri sübvanse edebilecek bir sistem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

bu sistemde şunu merak ediyorum olduda bu bitcoin denen şey birden yüzde 50 değer kazandı. Herkes elindeki bitcoinleri satmak isteyince bunun karşılığı nasıl ödenecek ?
    bitcoinin kontrolünün yapıldığı merkez bankası tarzı bir site,yer, server falan var mı ? Hani böyle durumlarda piyasaya bitcoin satıp, reel para ile değeri sübvanse edebilecek bir sistem ?

Piyasadaki arz talep dengesine bağlı olarak fiyat oluşur, senin satışa çıkarttığın fiyattan alıcı yoksa değeri zaten o değildir. Aynı diğer piyasa enstrumanlarında olduğu gibi; herkes satışa geçerse ve alıcı olmazsa fiyat çakılır. İki hafta önce fiyatı 400 liraydı, şimdi 1.950 lira, %500 arttı, ama görüldüğü gibi satan yok, ilgiyle takip ediyorum, çok değişik bir piyasa......
  • quote:

bu sistemde şunu merak ediyorum olduda bu bitcoin denen şey birden yüzde 50 değer kazandı. Herkes elindeki bitcoinleri satmak isteyince bunun karşılığı nasıl ödenecek ?

Bitcoini Exchange sitelerine satmaktanmı bahsediyorsunuz, ben mi yanlış anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Piyasadaki arz talep dengesine bağlı olarak fiyat oluşur, senin satışa çıkarttığın fiyattan alıcı yoksa değeri zaten o değildir. Aynı diğer piyasa enstrumanlarında olduğu gibi; herkes satışa geçerse ve alıcı olmazsa fiyat çakılır. İki hafta önce fiyatı 400 liraydı, şimdi 1.950 lira, %500 arttı, ama görüldüğü gibi satan yok, ilgiyle takip ediyorum, çok değişik bir piyasa......

Sorumun amacı nasıl değer kazandığı veya kaybettiği değil.
    Biraz irdelediğimde bitcoin emisyon değeri düşük, dolaşım hacmi yüksek bir para birimi. Buda onu değerli kılıyor. Şimdi sormak istediği şu:

Doların arkasında Abd hükümeti var. Euro' nun arkasında AB var. Genel olarak merkez bankası mantığını sorguluyorum.

Misal; Bugün bitcoin için hükümetler yasadışı olarak nitelendirip, resmi satışlarda kullanımını kabul etmez ise bitcoinin dolaşım hızı azalır.
    Bunu gören piyasadaki büyük miktarda bitcoin sahibi kişiler ellerindeki bitcoinleri dolar karşılığı satmaya başladığında, dolar/bitcoin dengesinden bakacak olursak, arz talep ilişksinden dolar bitcoin karşısında değer kazanacak, böyle bir durumda merkez bankası gibi davranıp, bitcoin emisyonunu düşürebilecek reel bir kurum var mı ?
    Yani büyük yatırımcılar artık kazancını reel paraya dönüştürmek istediklerinde ortaya çıkabilecek krizde stablizasyonu sağlayacak reel bir piyasa varmı bitcoin için ?

• quote:

quote:

quote:

Biraz irdelediğimde bitcoin emisyon değeri düşük, dolaşım hacmi yüksek bir para birimi. Buda onu değerli kılıyor. Şimdi sormak istediği şu:

Doların arkasında Abd hükümeti var. Euro' nun arkasında AB var. Genel olarak merkez bankası mantığını sorguluyorum.

Misal; Bugün bitcoin için hükümetler yasadışı olarak nitelendirip, resmi satışlarda kullanımını kabul etmez ise bitcoinin dolaşım hızı azalır.
    Bunu gören piyasadaki büyük miktarda bitcoin sahibi kişiler ellerindeki bitcoinleri dolar karşılığı satmaya başladığında, dolar/bitcoin dengesinden bakacak olursak, arz talep ilişksinden dolar bitcoin karşısında değer kazanacak, böyle bir durumda merkez bankası gibi davranıp, bitcoin emisyonunu düşürebilecek reel bir kurum var mı ?
    Yani büyük yatırımcılar artık kazancını reel paraya dönüştürmek istediklerinde ortaya çıkabilecek krizde stablizasyonu sağlayacak reel bir piyasa varmı bitcoin için ?

Hayır yok devletler kullanımını yasaklasada pek birşey değişmez kullanıcısı arttığı sürece. bitcoin takip edilemez para olduğu için istediğin yerde harcarsın devlette buna el atamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenceRaziel -- 26 Kasım 2013; 14:03:37 >

• geçen sene 100 lira yatırmıştım şimdi milyoner oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

quote:

quote:

Hayır yok devletler kullanımını yasaklasada pek birşey değişmez kullanıcısı arttığı sürece. bitcoin takip edilemez para olduğu için istediğin yerde harcarsın devlette buna el atamaz.

Sorduğum sorunun cevabı bu değil.

Ama senin cevabına yönelik şöyle bir sorum var
    Devletler bitcoini tanımaz ise yaptığın alışverişlerde dolandırılma riskini kim engelleyecek. Bitcoin ile başkasından araba aldığından satış sözleşmesini nasıl düzenleriz ? Yada sen benden bitcoin karşılığı fotoğraf makinesi aldın ama ben sana malı yollamadım veya bozuk mal yolladım. Bu durumda ne olacak ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

quote:

quote:

Sorduğum sorunun cevabı bu değil.

Ama senin cevabına yönelik şöyle bir sorum var
    Devletler bitcoini tanımaz ise yaptığın alışverişlerde dolandırılma riskini kim engelleyecek. Bitcoin ile başkasından araba aldığından satış sözleşmesini nasıl düzenleriz ? Yada sen benden bitcoin karşılığı fotoğraf makinesi aldın ama ben sana malı yollamadım veya bozuk mal yolladım. Bu durumda ne olacak ?

Haklısın alışverişler için sadece tek çözüm var oda escrow.Bildiğimiz sanalpazar tarzı alışveriş sistemi işliyor.Fakat dediğin gibi sözleşme konularda bir garanti temin edilemez.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.