Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniztns

bitcoinleri litecoine cevirip acayip vurgun yaptim ama bu bir yerlerde patlayacak kesin. Boyle bir kazanc hicbiryerde yok tam Turk kafasina uygun 1 koy 50 al gibi.. KAfam allak bullak. Kazandigim parayla asic miner mi alsam yoksa elimi etegimi ceksem mi bilemedim.

Hocam sakıncası yoksa ne kadar bir para kazandın
  • mesajim kalsın burda
  • btc türk üzerinden fiyat yüksek alım için onun yerine başka site üzerinden alım da yapabilirsiniz. bitcointalk türkçe bölümünde mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

HABERLER

Bitcoin tekrar yükseliyor şu an bir BTC 419,7$ 14.11.2013
    Hızlı bir yükselişin ardından bu gece ani bir düşüş oldu. 10.11.2013
    Inputs.io Hacklendi, 4100 BTC kayıp. 7.11.2013

Konu yönetimden izin alınarak açılmıştır Bitcoin'i kullanmayıp kötü yerlerde kullanılıyor sanamyın bir tek, gayet iyi yönleri var.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, anonim bir dijital para birimidir.

Nasıl Bir Bitcoin Cüzdanı Edinebilirim?

İnternette ücretsiz olarak cüzdan servisi sağlayan siteler var fakat kesinlikle önermiyorum çünkü hiçbir garantileri yok. buradan asıl bitcoin cüzdanını indirebilirsiniz, açtığınzda cüzdanınıza şifre koyun ve aşağıda uzun bir işlem olacak, blockchainleri yükleyecek sabredin.

UYARI: EĞER CÜZDANINIZ SİLİNİRSE BİTCOİNLERİNİZ SONSUNZA KADAR YOK OLUR.

Bitcoin Nasıl Kazanılır?

Bitcoin kazanmanın binlerce yolu var, tıpkı gerçek para gibi, mining yaparak kazanabilirsiniz ama iyi bir sistem gerekiyor, azar azar bitcoin veren siteler var ve bir şeyler alıp satarak da kazanabilirsiniz.

Bitcoin Birimleri Nelerdir?

Birçok bitcoin birimi var ama en çok kullanılanlar şunlar;

cBTC - 0.01BTC
    mBTC - 0.001BTC
    μBTC - 0.000001 BTC

Ücretsiz Bitcoin Veren Siteler

Bu siteler çok az verir kesinlikle birincil kazanma yolu değildir.

Daily Bitcoins - İsmine bakmayın, saatte bir ödeme alabilirsiniz (+0.00001 BTC)

Bitcoiner - Burdan günde bir ödeme alabilirsiniz.

Bunny Run - Burada günde bir hiçbir para ödemeden tavşan yarıştırıp kaçıncı olduğuna göre kazanabiliyorsunuz.

Coin Ticket - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

Netlookup - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

BitHits Burası çok az veriyor ama günde bir mi tam olarak bilmiyorum.

El Bitcoin Gratis - Burada ödemeyi aldıktan sonra üstte More BTC here yazıyor ona tıklayın, sonraki sitede çıkar ona da tıklayın öyle 6-7 siteye girersiniz.

Bitcoins 4 Me - Burada saatte bir ödeme alabilirsiniz.

Buralar direk ücretsiz Bitcoin veren sitelerdi, aşağıdakiler sörf vs. yapıp Bitcoin kazanılan siteler.

Rugatu - Yahoo Answers gibi, soru cevaplayarak kazanıyorsunuz.

Coin Reaper - Sörf yaparak kazanılıyor.

Bit Visitor - Sörf yaparak kazanılan, ödemeleri çoğunlukla çok hızlı yapan bir site.

Bitcoin 4 You - Sörf yaparak kazanılan bir site.

Coin Visitor - Sörf yaparak kazanılan bir site.

---MINING---

Güncellenecek...

Bitcoinleri Nerede Harcayabilirim?

Bitcoinler birçok yerde harcanabiliyor, neredeyse her şey alınabiliyor

BitMit - Bitcoin'in e-bay'i

SteamBits - Dijital olarak oyun alabileceğiniz bir site. birkaç gün önce Minecraft aldım, gayet hızlı bir şekilde kod geldi.

Bitcoin Talk Marketplace - En büyük Bitcoin forumunda kullanıcıların sattığı şeyleri alabilirsiniz.

Reddit - Bitmarket - Reddit'te Bitcoin marketi.

Humble Bundle - Meşhur 1$'a satın alabileceğiniz bir bundle.

http://www.wmtransfer.com - Webmoney Webmoney kabul eden yerlerden alışveriş yapabilirsiniz (Dealextreme, Steam vs.)

Konuyu daha da geliştireceğim, miningi falan anlatacağım

Not: Bu yazı benden izin alınmadan kopyalanamaz.

Kardeş Merhabalar bu Bitcoin konusu şu sıralar iyi revaşta hatta özel-kamu kurum mülakatlarında bile bununla ilgili sorular geliyor yakınlarda bende Maliye Bakanlığında bir mülakata gireceğimden konuyu araştırıyorum ama PC bilgim pek olmadığından tam olarak anlayamadım en basit haliyse sanal paraolduğunu biliyorum . Rica etsem bana bitcoinleri nasıl kazanıyoruz ve nerelerde harcayabiliyoruz ? özet olarak kısaca yazabilirmisin ? mülakatlarda soru diye sorarlarsa bilemeyip apışıp kalmamam gerekte

• Btc-e'den nasıl alıyoruz, bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Btc-e'den nasıl alıyoruz, bilen var mı?

btc-e daha ucuz fiyatıyla dikkat çekiyor ama başıma geldiği için söylüyorum birkaç başarılı işlemden sonra 300 dolarımın üstüne yattılar. Sonradan yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla rastgele %1 lik bir grubun parasının üstüne yatmışlar. Ve yazılan miktarlar benim yazdığım kadar da düşük değil.
    Ama eğer çok risk almak istersen anlatayım.

Vazgeçtim hocam bu işten. Yani, borsa işi daha çok. 7/24 ilgilenemem bunla.

• Geç kalsak da takip en azından meymiş ne değilmiş öğrenelim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

HABERLER

Bitcoin tekrar yükseliyor şu an bir BTC 419,7$ 14.11.2013
    Hızlı bir yükselişin ardından bu gece ani bir düşüş oldu. 10.11.2013
    Inputs.io Hacklendi, 4100 BTC kayıp. 7.11.2013

Konu yönetimden izin alınarak açılmıştır Bitcoin'i kullanmayıp kötü yerlerde kullanılıyor sanamyın bir tek, gayet iyi yönleri var.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, anonim bir dijital para birimidir.

Nasıl Bir Bitcoin Cüzdanı Edinebilirim?

İnternette ücretsiz olarak cüzdan servisi sağlayan siteler var fakat kesinlikle önermiyorum çünkü hiçbir garantileri yok. buradan asıl bitcoin cüzdanını indirebilirsiniz, açtığınzda cüzdanınıza şifre koyun ve aşağıda uzun bir işlem olacak, blockchainleri yükleyecek sabredin.

UYARI: EĞER CÜZDANINIZ SİLİNİRSE BİTCOİNLERİNİZ SONSUNZA KADAR YOK OLUR.

Bitcoin Nasıl Kazanılır?

Bitcoin kazanmanın binlerce yolu var, tıpkı gerçek para gibi, mining yaparak kazanabilirsiniz ama iyi bir sistem gerekiyor, azar azar bitcoin veren siteler var ve bir şeyler alıp satarak da kazanabilirsiniz.

Bitcoin Birimleri Nelerdir?

Birçok bitcoin birimi var ama en çok kullanılanlar şunlar;

cBTC - 0.01BTC
    mBTC - 0.001BTC
    μBTC - 0.000001 BTC

Ücretsiz Bitcoin Veren Siteler

Bu siteler çok az verir kesinlikle birincil kazanma yolu değildir.

Daily Bitcoins - İsmine bakmayın, saatte bir ödeme alabilirsiniz (+0.00001 BTC)

Bitcoiner - Burdan günde bir ödeme alabilirsiniz.

Bunny Run - Burada günde bir hiçbir para ödemeden tavşan yarıştırıp kaçıncı olduğuna göre kazanabiliyorsunuz.

Coin Ticket - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

Netlookup - Günde bir ödeme alabilirsiniz.

BitHits Burası çok az veriyor ama günde bir mi tam olarak bilmiyorum.

El Bitcoin Gratis - Burada ödemeyi aldıktan sonra üstte More BTC here yazıyor ona tıklayın, sonraki sitede çıkar ona da tıklayın öyle 6-7 siteye girersiniz.

Bitcoins 4 Me - Burada saatte bir ödeme alabilirsiniz.

Buralar direk ücretsiz Bitcoin veren sitelerdi, aşağıdakiler sörf vs. yapıp Bitcoin kazanılan siteler.

Rugatu - Yahoo Answers gibi, soru cevaplayarak kazanıyorsunuz.

Coin Reaper - Sörf yaparak kazanılıyor.

Bit Visitor - Sörf yaparak kazanılan, ödemeleri çoğunlukla çok hızlı yapan bir site.

Bitcoin 4 You - Sörf yaparak kazanılan bir site.

Coin Visitor - Sörf yaparak kazanılan bir site.

---MINING---

Güncellenecek...

Bitcoinleri Nerede Harcayabilirim?

Bitcoinler birçok yerde harcanabiliyor, neredeyse her şey alınabiliyor

BitMit - Bitcoin'in e-bay'i

SteamBits - Dijital olarak oyun alabileceğiniz bir site. birkaç gün önce Minecraft aldım, gayet hızlı bir şekilde kod geldi.

Bitcoin Talk Marketplace - En büyük Bitcoin forumunda kullanıcıların sattığı şeyleri alabilirsiniz.

Reddit - Bitmarket - Reddit'te Bitcoin marketi.

Humble Bundle - Meşhur 1$'a satın alabileceğiniz bir bundle.

http://www.wmtransfer.com - Webmoney Webmoney kabul eden yerlerden alışveriş yapabilirsiniz (Dealextreme, Steam vs.)

Konuyu daha da geliştireceğim, miningi falan anlatacağım

Not: Bu yazı benden izin alınmadan kopyalanamaz.

hocam konunuzu tam okyamadım ama su bitcoin olayına nasıl dlabilirim :D

• Ne oynak piyasası varmış 2.800 tl iken alayım dedim 3.000 oldu vazgeçtim şimdide 2.600 olmuş.
  • nasıl litecoin alıcaz, birisi açıklayabilir mi tam olarak? alfacashier'den almaya çalışınca litecoin wallet numaram soruyo, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Ne oynak piyasası varmış 2.800 tl iken alayım dedim 3.000 oldu vazgeçtim şimdide 2.600 olmuş.

• Bugün Litecoin 30Eu civarında gelecek sene bugün 700eu olacak. Bunu da buraya yazdım seneye biri konuyu uplasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

nasıl litecoin alıcaz, birisi açıklayabilir mi tam olarak? alfacashier'den almaya çalışınca litecoin wallet numaram soruyo, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Litecoin cüzdanınız yok mu?
  • Geç de olsa takip

• Çok ilginç şeyler olacağa benziyor gelecekte, ya bu bitcoin olayı devlet ekonomilerini yıkıp geçecek, ya kendisi yok olup gidecek...
  • sağlam e-cüzdan bilen var mı? çeşitli sitelerdeki hesaplarımda bu tıklama başınca btc verenlerde toplam 0,08 btc var ama güvenip de cüzdan açıp oraya atamıyorum bi türlü
  • bitcoin geleceğin parası bence. Kağıt paralar tarihe karışması için atılmış ilk adımdır. Bitcoin belki çöker ama fikri kesinlikle çökmeyecek. Bu biterse başka şeyler ortaya çıkacak .

Benim merak ettiğim bitcoin bozdurunda direk banka hesabına para mı geliyor veya günler sonra mı geliyor. Bu bitcoinden para gelişi nasıl oluyor ?
  • LTC-NMC-BTC için cüzdan var mı? Offline cüzdan yani.
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde var.

https://litecoin.org/
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.