Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, birincisi bitcoinlerin gerçekte bir karşılığı yoktur, kıdım kıdım biriktirdiğiniz, belki de yatırım amaçlı aldığınız bitcoinler bir gün puf olup bilgisayarınızdan silinirse hiç zorlamayın muhatap bulamazsınız.
    İkincisi olayın etik boyutudur, denetlenememesi yüzünden her türlü yasadışı ticarete açık bir değişim aracıdır, üç kuruş kazanacağım diye bu sisteme girerek belki de yasadışı mal satanlara hazırlanmış bir ortama bir omuz da siz veriyorsunuz, ki Allah bunu sorar.
    Ayrıca şu an 3000TL civarı olduğu düşünülürse gereğinden fazlaca arttığı aşikardır. Sözüm meclisten dışarı bir kaç enayi daha aldıktan sonra benim tahminim ülkelerin çoğu bunu kendi paralarını korumak için yasaklayacaktır, bu ülkelerden biri de en başta Türkiye olacaktır. O zaman elinizde ne kadar bitcoin varsa bu size dert olacaktır. Ve sata sata sata Bitcoin fiyatları olması gereken bir düzeye inecektir...

Özetle bunu geçen sene alıp şu an satmak size para getirirdi ama şu an hiç mantıklı değil ve de hiç etik bir şey değil, buna bulaşmamış olmak bence en iyisi.
    Çakmalarına da hiç girmeyin derim, her an yasaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonem -- 29 Kasım 2013; 23:22:54 >

• Arkadaşlar bu bitcoin madenciliği hakkında kısa bir soru soracağım.

intel i5 2400 + GTX 660Ti sistem ile 24 saatte aralıksız ne kadar kazanırım? Yani değip değmeyeceğini kavramaya çalışıyorum da..
  • Arkadaşlar merhaba

İsviçre bankasında bir hesabım var ve swift'le e-btc'ye para yollamaya çalışıyorum. Takıldığım nokta bu adamlar aparanın benden geldiğini nasıl anlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar merhaba

İsviçre bankasında bir hesabım var ve swift'le e-btc'ye para yollamaya çalışıyorum. Takıldığım nokta bu adamlar aparanın benden geldiğini nasıl anlıyorlar

btc-e hesabının sana ait olduğunu doğrulatman gerekiyor. Doğrulatma adımları da gerçekten ilginç. btc.(bilmemne).root@ "GMAIL.COM mail adresine bir ton kişisel bilgini gönderiyorsun. Sonrasında da hoşlarına giderse doğruluyorlar ve gönderdiğin para kısmetse haftalar sonra hesabına geçiyor. Kısmetse dediğim üstüne yatmamışlarsa.

nasıl yani üstüne yatıyorlar mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonem

Arkadaşlar, birincisi bitcoinlerin gerçekte bir karşılığı yoktur, kıdım kıdım biriktirdiğiniz, belki de yatırım amaçlı aldığınız bitcoinler bir gün puf olup bilgisayarınızdan silinirse hiç zorlamayın muhatap bulamazsınız.
    İkincisi olayın etik boyutudur, denetlenememesi yüzünden her türlü yasadışı ticarete açık bir değişim aracıdır, üç kuruş kazanacağım diye bu sisteme girerek belki de yasadışı mal satanlara hazırlanmış bir ortama bir omuz da siz veriyorsunuz, ki Allah bunu sorar.
    Ayrıca şu an 3000TL civarı olduğu düşünülürse gereğinden fazlaca arttığı aşikardır. Sözüm meclisten dışarı bir kaç enayi daha aldıktan sonra benim tahminim ülkelerin çoğu bunu kendi paralarını korumak için yasaklayacaktır, bu ülkelerden biri de en başta Türkiye olacaktır. O zaman elinizde ne kadar bitcoin varsa bu size dert olacaktır. Ve sata sata sata Bitcoin fiyatları olması gereken bir düzeye inecektir...

Özetle bunu geçen sene alıp şu an satmak size para getirirdi ama şu an hiç mantıklı değil ve de hiç etik bir şey değil, buna bulaşmamış olmak bence en iyisi.
    Çakmalarına da hiç girmeyin derim, her an yasaklanabilir.

Bitcoini yasaklamaları için interneti yasaklamaları lazım Aracı kurum yok çünkü. Yasadışı işlerde kullanıldığı doğru. Zaten bence yükselişin asıl sebebi internet üzerinde dolaşan nakit paraya olan açlık. Ama bunun dışında yaptığımız her şeyi kayıt altına alanlardan kurtulmanın da bir yolu bu. İlerde daha da gelişecektir. Fiyatı hakkında birşey diyemem ama yayılması engellenemez.

• Btcturk ustunden saglam kar ettim ben, guvenilirlik konusunda bi sorunda olmadi tikir tikir gecti hesaba paralar. Bi sorun olunca da hemen cevap veriyolar kaliteli bence. Netekim btc-e den magdur olan cok arkadasim var, gönderip paralari hesaplarina gecmeyenler ustune ustluk support cevap bile vermiyo. Btcturk net holdinge bagli, bisey olsa hic olmazsa calacagin kapi belli. 3 kurus fazla olsun ama kafan rahat olsun derim.

Edit; Ayrica bence mantikli bi yatirim araci suan. Kisa zamanli al sat ile cok iyi kar elde edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korax -- 1 Aralık 2013; 14:12:22 >
  • btc-e gercekten cok magdur ediomus. para yatmıomus, karttan cekılıo btc-e'ye ulasmıomus resmen rezalet... bende btc-turk kullanıyorum en azından guvenılır yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 1 Aralık 2013; 14:28:54 >
  • Btcturk'te sadece bitcoin mi var? Lİtecoin ya da diğerlerine yatırım yapmak gerek.Btc-e ye nasıl para aktarabiliriz?
  • Bence btc-e ye para aktarmakla riske atma kendini. Söyle yapabilirsin en garanti olarak, btcturk uzerinden satin alip, btc-e'ye direk bitcoin olarak yollayabilirsin. Ben biraz bakindim ama btc-e para göndermekte ayri sikinti
  • Tüm coinler çakılıyor. 800 dolara gidiyor bitcoin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitcointalk litecointalk vs forumlar çöktü bitcoin litecoin panik satışlarıyla iyice düştü neler oluyor bu piyasaya?
  • Arkadaşlar mining ile kazandığım litecoinleri nasıl hesabıma para olarak geçirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar mining ile kazandığım litecoinleri nasıl hesabıma para olarak geçirebilirim?

Pool mining mi yapiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin qt indirdim dünden beri sync yapıyor. Niye bu kadar fazla sürüyor bilen var mı?
  • Kardeş ayıptır söylemesi, pool mool anlamıyorum ben hiç. Aşağıda verdiğim linkte ne yazıyorsa aynısını yaptım. Yardımcı olursan sevinirim...

http://blog.cointurk.net/litecoin/yeni-baslayanlar-icin-litecoin-uretme-mining/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Kardeş ayıptır söylemesi, pool mool anlamıyorum ben hiç. Aşağıda verdiğim linkte ne yazıyorsa aynısını yaptım. Yardımcı olursan sevinirim...

http://blog.cointurk.net/litecoin/yeni-baslayanlar-icin-litecoin-uretme-mining/

Hocam kusura bakmayin su an pek müsait değilim biraz da moralim bozuk en yakin zamanda ilgilenmeye calisacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi blockchain diye bi yerden cüzdan açtım içinede reklamlardan biraz coin birikti şimdi ben bu sitede nasıl bitcoin satın alığ satailirim yardım edermisiniz acaba
  • PARAAAAAA PARAAAAAAAA PARAAAAAAAA
  • bitcoin bitmesi için avrupa bankalarının kendi arasında anlaşıp komisyonları düşürmesi lazım eğer bitcoin takas yada normal para birimi olarak kredi kartlarında kullanılırsa o zmn düşünemiyorum :)
  • Şu an en uygun para yatırma yöntemi BTCTurk (https://btcturk.com/) Döviz kur farkını, transfer masraflarını vs. hesaba katınca yurtdışından bile daha ucuza geliyor. Net Holding'in olduğu için de en güvenli yol.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.