Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4000 5000 liralık bir pc kurmayı düşünüyorum 2 tane yada 3 tane ekran kartı bağlanma düşüncem var. nvdia almayı düşünüyordum bu konu için ati alacağız sanırım :) şuan güncel olarak en iyi hangi kartta güzel kaar ediyoruz ? ve yukarıda kart bilgisi alıp ne kadar kazandığını direk söliyenler var özel bi sayfadamı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

4000 5000 liralık bir pc kurmayı düşünüyorum 2 tane yada 3 tane ekran kartı bağlanma düşüncem var. nvdia almayı düşünüyordum bu konu için ati alacağız sanırım :) şuan güncel olarak en iyi hangi kartta güzel kaar ediyoruz ? ve yukarıda kart bilgisi alıp ne kadar kazandığını direk söliyenler var özel bi sayfadamı bunlar ?

bence Türkiye için en iyisi 5970. 300 tl ye bulunabilir. 750-800kh hızda mining yapabilir. 7950 ile 750kh civarında bir hız elde edilebilir. ancak o paraya iki tane 5970 alınabilir. hızda 2 kat parası aynı fiyat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibolt

quote:

4000 5000 liralık bir pc kurmayı düşünüyorum 2 tane yada 3 tane ekran kartı bağlanma düşüncem var. nvdia almayı düşünüyordum bu konu için ati alacağız sanırım :) şuan güncel olarak en iyi hangi kartta güzel kaar ediyoruz ? ve yukarıda kart bilgisi alıp ne kadar kazandığını direk söliyenler var özel bi sayfadamı bunlar ?

bence Türkiye için en iyisi 5970. 300 tl ye bulunabilir. 750-800kh hızda mining yapabilir. 7950 ile 750kh civarında bir hız elde edilebilir. ancak o paraya iki tane 5970 alınabilir. hızda 2 kat parası aynı fiyat olur.

ASUS HD7850 DIRECTCU 1GB GDDR5 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    mı mantıklı yoksa senin deiğin 5970mi olur
    Crossfire yapınca ikinci kartıda tam performansı olarak çalıştırabiliyormu ? genelde %30 performans artışı olur oyunlarda vs. bunda nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim. ve birde ekran kartı biti önemli değil dimi ? oyüzden düşük bitli çok kart almak banada mantıklı geldi... 3 yada 4 tane bağlayıp çalıştıran varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tibolt

quote:

ASUS HD7850 DIRECTCU 1GB GDDR5 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    mı mantıklı yoksa senin deiğin 5970mi olur
    Crossfire yapınca ikinci kartıda tam performansı olarak çalıştırabiliyormu ? genelde %30 performans artışı olur oyunlarda vs. bunda nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim. ve birde ekran kartı biti önemli değil dimi ? oyüzden düşük bitli çok kart almak banada mantıklı geldi... 3 yada 4 tane bağlayıp çalıştıran varmı ?

merhaba

https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison buradan kartların karşılaştırmasına bakabilirsiniz. mining de crossfire olup olmaması önemli değil. her kart ayrı ayrı kapasitesi kadar çalışır. 3-4 kartı aynı anda çalıştırabilirsiniz. yeterki power supply desteklesin.

• Ben de 4 adet R9280x le mining farm kurmuş bulunmaktayım. Eğer herşey yolunda giderse 45-50 arası gpu ile bir çiftlik kuracağım.
  • Kredi kartıyla bitcoin veya baska coinleri alabileceğimiz bi yer varmı , birde yeni.iyi.sağlam :D faucetler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

Kredi kartıyla bitcoin veya baska coinleri alabileceğimiz bi yer varmı , birde yeni.iyi.sağlam :D faucetler varmı

Birkaç yeni faucet var, ekleyeceğim yakında.

Exchange sevrisleri ile Bitcoin alabilirsiniz.
  • Elimde kelepir bir leptop var (i3, 4gb ram, ati mobility Radeon hd5650 1gb 128 bit gpu)

Bu pc ile az çok bişeyler kazanılabilinir mi?

Konu hakkında hiç bilgim yok. Kullandığınız terimlerin de sadece 1-2 tanesini biliyorum.

Bana bu işi her şeyiyle hiç birşey bilmediğimi farz ederek en ince ayrıntısıyla anlatabilecek bir hayır sever varsa pm bekliyorum veya alıntı da yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    öyle bi hayır sever var bu konuyu açan arkadaşdır kendisi ama bi türlü yazamamış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Elimde kelepir bir leptop var (i3, 4gb ram, ati mobility Radeon hd5650 1gb 128 bit gpu)

Konu hakkında hiç bilgim yok. Kullandığınız terimlerin de sadece 1-2 tanesini biliyorum.

Bana bu işi her şeyiyle hiç birşey bilmediğimi farz ederek en ince ayrıntısıyla anlatabilecek bir hayır sever varsa pm bekliyorum veya alıntı da yapabilirsiniz

@ziper_gazi_

Hocam pek müsait olamıyorum maalesef.

Şu an ASIC ile bile neredeyse karı kalmadı Bitcoin miningin ama altcoin mining yapabilirsiniz (alternatif kripto para birilmleri)

• tibolt T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim güzel bide kart bulup bu işe gireceğim power da tabiki ona göre olacak.. daha hiç birşey almadım bilgisayar boş durmadan çalışssın parasını çıkarsın düşüncem var :) 5+1 ekran kartlı anakartlar var düşüncem var hepsinde..
  • en düşük maaliyete en yüksek verimi alabileceğimiz bi sistem kurma düşüncem var bu konuda ekran kartı olarak piyasada bulunabilir ne önerirsiziniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Elimde kelepir bir leptop var (i3, 4gb ram, ati mobility Radeon hd5650 1gb 128 bit gpu)

@ziper_gazi_

Hocam pek müsait olamıyorum maalesef.

Şu an ASIC ile bile neredeyse karı kalmadı Bitcoin miningin ama altcoin mining yapabilirsiniz (alternatif kripto para birilmleri)

Bitcoin olmazsa litecoin olur
    Siz yine de müsait zamanınızda şöyle enine boyuna bi anlatabilirseniz çok memnun oluyorum.

• ziper_gazi_ Z kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem R9 280X asus dcii top modeli. Ben de ondan aldim. Eger bulunabilirse radeon 7950 - 7970 - 7990 da alinabilir.
  • Merhaba 24change.com dan direk btc-e sitesine dolar gönderdim. komisyon %6 idi. Visa /master Card Usd = BTC-E olarak.
    BTC-E den 850dolar=0.2196 bitcoin aldım.
    (NOT: 24chage sitesinden direk alım yapılabiliyor .kredi kartım master birkaç kez denedim çekmedi.sonra bankamın internet sitesinden kredikartımın yurtdışı çekimini PASİF iken AKTİF yaptım ve OLDU 24change sitesinden direk aldım.. bazen %5 komisyon gösteriyor sitede )

Ben yeniyim şimdi sorum şu: BTC-E sitesinde kur diyelim 900 satıs bende aldım diyelim bir saat sonra kur 1000 e yükseldi ozaman alabilrmyim. denedim olmadı acaba 24 saat sınırımı var yoksa ilk oldugu içinmi . kısacası anlık alım satımlar oluyor mu?

ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemrax -- 7 Aralık 2013; 0:48:00 >
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300e düşmüş laa
  • bugün felaket düşüşe gecti neden böyle oldu çinden başka açıklama yapan bi yer falan mı oldu?
  • Mesajım bulunsun da boş olduğum ve bilgisayarda olduğum bi' vakit bakarım

• baidu arama moturu bitcoin kabul etmeye ara vermiş ondan dolayı çöküş yaşadı. durdurma değil ara verdi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.