Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla kar yapilacak zamanini yasiyoruz..
  • arada boyle buyuk yatirimcinin kucukleri yutma hamlesi bunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Merhaba 24change.com dan direk btc-e sitesine dolar gönderdim. komisyon %6 idi. Visa /master Card Usd = BTC-E olarak.
    BTC-E den 850dolar=0.2196 bitcoin aldım.
    (NOT: 24chage sitesinden direk alım yapılabiliyor .kredi kartım master birkaç kez denedim çekmedi.sonra bankamın internet sitesinden kredikartımın yurtdışı çekimini PASİF iken AKTİF yaptım ve OLDU 24change sitesinden direk aldım.. bazen %5 komisyon gösteriyor sitede )

Ben yeniyim şimdi sorum şu: BTC-E sitesinde kur diyelim 900 satıs bende aldım diyelim bir saat sonra kur 1000 e yükseldi ozaman alabilrmyim. denedim olmadı acaba 24 saat sınırımı var yoksa ilk oldugu içinmi . kısacası anlık alım satımlar oluyor mu?

ş

Hocam 3d secure varmi sitede??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24change önce onay mesaj gönderdi telefonuma sonraki aşamada bankam sanırsam 3d ile onay mesajı gönderdi
  • Usb şeklinde miner diye birseyler var ne işe yarar?

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Merhaba 24change.com dan direk btc-e sitesine dolar gönderdim. komisyon %6 idi. Visa /master Card Usd = BTC-E olarak.
    BTC-E den 850dolar=0.2196 bitcoin aldım.
    (NOT: 24chage sitesinden direk alım yapılabiliyor .kredi kartım master birkaç kez denedim çekmedi.sonra bankamın internet sitesinden kredikartımın yurtdışı çekimini PASİF iken AKTİF yaptım ve OLDU 24change sitesinden direk aldım.. bazen %5 komisyon gösteriyor sitede )

Ben yeniyim şimdi sorum şu: BTC-E sitesinde kur diyelim 900 satıs bende aldım diyelim bir saat sonra kur 1000 e yükseldi ozaman alabilrmyim. denedim olmadı acaba 24 saat sınırımı var yoksa ilk oldugu içinmi . kısacası anlık alım satımlar oluyor mu?

ş

Hocam, %6 komisyon ve bankanın yüksek kurundan dolayı btcturk ten çok daha pahalı geliyor. (24change dolar işlemi yapmanıza rağmen kur olarak Ukrayna para birimini kullanıyor, banka onu önce yüksek kurdan dolara, sonra yine yüksek kurdan TL'ye çeviriyor - internet şubesinden bakabilirsiniz) Hal böyleyken btcturk yerine yabancı alternatiflere yönelmek pek mantıklı değil. Bir diğer konu da, btcturk yerine yurtdışından almaya devam ederseniz, bir süre sonra siz de yurtdışından aldığınız BTCyi Türkiye'de satacak kimse bulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Usb şeklinde miner diye birseyler var ne işe yarar?

ASIC minerlar, mining için en karlı yol ama artık bazı ASICler bile maliyetini karşılayamıyor Bitcoin miningde difficulty yüksekliğinden dolayı.
  • bitcoin düştüyse millete alın diye verdiği bir çağrıdır. Millet yükselme ihtimaline göre alacaktır. olay bu.
  • birde asic miner almak isteseniz piyasada yok gibi birsey zaten ve fiyati yukseldi.
  • ASIC miner alacaklar minimum 50GH lik lardan almali. Asagisi hesap ettim kurtarmiyor. Onlarda 4000$ dan basliyor. Tavsiyem ATI Radeon 7950 7970 r9 280x gibi kartlarla Litecoin gibi altcoin minelayip exchange sitelerinde bitcoine cevirip sonra btcturke gonderip likide ettirmeleri. Su anda miningte baska bir yontem yok.
  • Bigpara, Bitcoin'i yatırım işlemlerinin arasına aldı.

http://www.bigpara.com/bitcoin/
  • Boş işler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Boş işler bunlar

Hocam ne boş işi? Bundan milyoner olan insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Boş işler bunlar

Perte çıkar gibin hissettim ?

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]
  • BTCTURK sitesine para yatırdık. Bitcoin satın almak istedik. Emri verdik. Bitcoin satın almak için birinin satmasını mı beklemek zorundayız?

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Boş işler bunlar

Perte çıkar gibin hissettim ?

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]

Şu an Bitcoin mining neredeyse karsız, ASIClerle bile. Ekran kartlarıyla hiç denemeyin. Ekran kartı ile mining yapacaksanız altcoin mining yapın.

• Bu saçmalığa katılanları anlamıyorum.Delinin biri ortaya bir taş atmış olmayan şeye para veriyolar.Adamlar yarın 1 liraya düşürse ne yapacaksınız çok düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Bu saçmalığa katılanları anlamıyorum.Delinin biri ortaya bir taş atmış olmayan şeye para veriyolar.Adamlar yarın 1 liraya düşürse ne yapacaksınız çok düşünüyorum.

Bitcoin bir merkeze bağlı değildir.
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    keşke bugün 1liraya düşse.
  • Beyler bitcoini takip ediyorum yaklaşık 2-3 aydır ve şöyle bir iddia koydum ortaya
    Biraz ergence olacak biliyorum, ama bitcoin 1000 lirayken demiştim ki, 1500tl olacak! :D ve 2000 tl'yi bulmuştu
    http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vbtp5.png
    not: buradaki iddiada 01.01.2014 tarihinde 2000tl olacağını demiyorum, o tarihe kadar o miktara çıkacağını iddia ediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.