Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu btcturk sitesinden yapılan alım satımlar için yine de bir bitcoin cüzdanına ihtiyaç oluyor mu? mesela ben istediğim fiyata ulaştığında satış yaparsam btcturk de de aynı anda satışı yapmış olur muyum? atıyorum 2000 tl beklediğim fiyat ve o fiyata geldiğinde satış emri verdim ve tl olarak istedim. istediğim andaki kur mu geçerli yoksa 1 2 gün içinde bana ödeme yapacakları günün kuru mu?
  • alt coin nasıl alıyoruz. mesala quark ? alttayazmıs yaptım ama wrong addres diyor

cryptsy ile alım yapabilirsiniz. bunun için de btc-e tarzı sitelerde ya da coin wallet'ınızda bulunan coinleri kullanmalısınız.

öncelikle şu adresten referanssız olarak , ya da bu adresten benim referansımla cryptsy'e üye oluyorsunuz.

cryptsy sitesine login yaptıktan sonra, üst bölümde bulunan 'Balances' sekmesine tıklayarak transfer edeceğiniz coinin yanında yazan (ör. btc actions) bölüme tıklayarak deposit/autosell kısmına tıklayın. açılan pencerede yeni bir deposit adresi alın (Generate New Deposit Address).

aldığınız adresi btc-e'de withdraw diyerek ilgili satıra kopyalayıp gönderimi tamamlayın.

eğer wallet ile gönderecekseniz gönderim sekmesinde (ör. btc yolla) ilgili adresi yazarak ve miktarı belirterek gönderimi tamamlayın.

sonrasında btc/ltc gibi kurları kullanarak istediğiniz değişiklikleri yapın.

• gpu yla litecoin minelayın kazanırsınız
  • alt coin nasıl alıyoruz. mesala quark ? alttayazmıs yaptım ama wrong addres diyor

cryptsy ile alım yapabilirsiniz. bunun için de btc-e tarzı sitelerde ya da coin wallet'ınızda bulunan coinleri kullanmalısınız.

öncelikle şu adresten referanssız olarak , ya da bu adresten benim referansımla cryptsy'e üye oluyorsunuz.

cryptsy sitesine login yaptıktan sonra, üst bölümde bulunan 'Balances' sekmesine tıklayarak transfer edeceğiniz coinin yanında yazan (ör. btc actions) bölüme tıklayarak deposit/autosell kısmına tıklayın. açılan pencerede yeni bir deposit adresi alın (Generate New Deposit Address).

aldığınız adresi btc-e'de withdraw diyerek ilgili satıra kopyalayıp gönderimi tamamlayın.

eğer wallet ile gönderecekseniz gönderim sekmesinde (ör. btc yolla) ilgili adresi yazarak ve miktarı belirterek gönderimi tamamlayın.

• Diablomania kullanıcısına yanıt
    alt coin nasıl alıyoruz. mesala quark ? alttayazmıs yaptım ama wrong addres diyor

• cüzdan indirmeden bu işler oluyor mu? Cüzdan gerekli mi? Online cüzdan yetmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey.

cüzdan indirmeden bu işler oluyor mu? Cüzdan gerekli mi? Online cüzdan yetmiyor mu?

Online cüzdanlar güvenli değildir. Hep bir hacklenme tehlikesi vs. vardır örneğin birkaç ay önce inputs.io hacklendi, 4100 BTC çalındı.

• Hayırlısıyla ekran kartının girişini yaktık heralde dünki 80 dereceden sonra :D program şuanda algılıyamıyor ekran kartını.. :D ama pc de herangi bir bozukluk görükmüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Hayırlısıyla ekran kartının girişini yaktık heralde dünki 80 dereceden sonra :D program şuanda algılıyamıyor ekran kartını.. :D ama pc de herangi bir bozukluk görükmüyor :D

Hocam ekran karti ile BTC mining yaparak bir kar elde edemezsiniz, çoğunlukla zarar görmez ekran kartları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Hayırlısıyla ekran kartının girişini yaktık heralde dünki 80 dereceden sonra :D program şuanda algılıyamıyor ekran kartını.. :D ama pc de herangi bir bozukluk görükmüyor :D

Hocam ekran karti ile BTC mining yaparak bir kar elde edemezsiniz, çoğunlukla zarar görmez ekran kartları.

1 PC 6 gün full time açık kalsa 1 ayda 1 BTC kazanamazmıyım ki hocam ?

• mining nedir ya ekran kartıyla ne ilişkisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

mining nedir ya ekran kartıyla ne ilişkisi var?

8 sayfa olmuş konu yahu. Ağdaki blokları işleyerek coin kazanma işine mining deniliyor, sen bu blokları ağdan çekiyorsun ekran kartı da bunları işleyerek coin çıkartıyor.
  • Çok açıklayıcı oldu Neyse sormadım say
  • Guzel konu takipteyim

• Bitcoin'i Tor döneminden beri biliyorum ancak hiç yaklaşmayı denememiştim. Yani sadece illegal işlerin yapıldığı, pahalı bir para birimi olarak görmüştüm.
    Şu sıralarda borsaya girdiğini vs. görüyorum ve haberlerini takip ediyorum.
    Yaklaşık 1 saat önce resmi Bitcoin Cüzdan yazılımını kurdum, kredi kartı veya benzeri onaylamalar gerekmiyorsa ufaktan Bitcoin kasıp internet üzerinden oyun vs. almak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla 0.0300 gibi paralara oyunlar dönüyor; Minecraft falan. Bi deneyelim bakalım surveyle/miningle çıkartacağız artık bir şeyler
  • Pcye gecince hepsini tek tek inceleyecegim

• Şu anda 1 BTC ne kadar?
  • coinmarketcap'ta bir para birimi fena degerlenmis durumda. %500 artis gosterdi. Ismini soylemeyim ban yerim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 10 Aralık 2013; 9:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

arkadaşlar bu btcturk sitesinden yapılan alım satımlar için yine de bir bitcoin cüzdanına ihtiyaç oluyor mu? mesela ben istediğim fiyata ulaştığında satış yaparsam btcturk de de aynı anda satışı yapmış olur muyum? atıyorum 2000 tl beklediğim fiyat ve o fiyata geldiğinde satış emri verdim ve tl olarak istedim. istediğim andaki kur mu geçerli yoksa 1 2 gün içinde bana ödeme yapacakları günün kuru mu?

Bunu ben de merak ediyorum

• Arkadaşlar sağduyunuzu dinleyin, başlamayın şu saçmalığa. Yatırdığınız her kuruş ülke ekonomisine darbe vuruyor haberiniz yok!
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.