Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

Böyle yatırım araçlarına BULAŞMAYIN

Bankalardan ve resmi kurumların denetiminden tamamen bağımsız olan elektronik para birimi NE KADAR GÜVENİLİR ?

Bu paranın arkasında kim var ?

Bankalar var mı ? HAYIR.

O zaman sorun var demektir.

esas hırsız bankalar zaten. hem de devlet kontrolünde hırsızlık. hesabına para yatır "işletim ücreti" kart al "aylık ücret" o ücreti bu ücreti sonu yok bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Bankalardan ve resmi kurumların denetiminden tamamen bağımsız olan elektronik para birimi NE KADAR GÜVENİLİR ?

Bankalar var mı ? HAYIR.

esas hırsız bankalar zaten. hem de devlet kontrolünde hırsızlık. hesabına para yatır "işletim ücreti" kart al "aylık ücret" o ücreti bu ücreti sonu yok bu işin.

Kimse sana zorla hasap actirmiyor, soygun demen icin bu ucretlerin sana SÜPRİZ olarak karsina cikmasi lazim ki hirsizlik de. Anlasmani imzalarken kendin kabul etmis oluyorsun. Bankanin hizmetinden yararlaniyorsan yillik hesap ucretini odeyeceksin. Burasi hayir kurumu degil. Banka karti al yillik parasi yok, eft/havaleni cepten yap bedava. Daha ne istiyorsun.

• quote:

Bankalar var mı ? HAYIR.

Bitcoin bir merkeze bagli değildir ve acik kaynak kodludur.
  • burdan para kazanan var mı ? yani parayı tahsil eden ?
  • Arkadaşlar bu bitcoin işi ile ilgilenince; kendimi Rıza Sarraf gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

burdan para kazanan var mı ? yani parayı tahsil eden ?

Bitcoin kazanan elbette ki var ama ben dönüşüm servislerini kullanmiyorum, dönüşüm servisleri araciligi ile dolara, TL gibi para birimlerine dönüştürülebiliyor
  • quote:

internet haberlerine bakarsen milyon dolarlar kazananlar var

ortada ne bir reel kanıt var nede video. sadece sözel.
  • ininal karta ödeme yapıyorlar mı
  • Bitcoin'e para baglayacaginiza gidin iki hisse senedi alin. Hem daha guvenli hem de resmi sekilde islemler yuruyor...
  • quote:

quote:

internet haberlerine bakarsen milyon dolarlar kazananlar var

ortada ne bir reel kanıt var nede video. sadece sözel.

Kanıt yok demeyin buna bari... Kaç yıldır var bitcoin ben de kullanıyorum dönüşüm servisleri ile başka para birimlerine dönüştürebilirsiniz. Kanıt mı yok? Biraz bitcointalk'a göz atın. Bitcoin'i resmen PTC sitesine benzetmişsiniz...
  • http://www.wired.com/wiredenterprise/2013/12/fbi_wallet/?cid=15955134

en büyük bitcoin cüzdanlarından birisi fbi'daymış. ilk mesaja eklenmeli bence kim neyle uğraşıyor daha iyi fikriniz olur.
  • 10 ay boyunca SIĞ HALDE duran , son 50 günde bu kadar çıkan değer.

AYNI HIZDA AŞAĞI yapışır, sonra ben yandım demeyin.

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    10 ay boyunca sığ halde duran bitcoinin o artışı göstermesi Amerikan parlementosunun Bitcoini para olarak kabul etmesinden ileri geldi. Amerikan devleti şu an da dünya üzerinde en tanınır fiat para biriminin garantörü yani Amerikan dolarının. Piyasalar işte bu sebeple coştu. İleride inişi ve çıkışı çok olucak bir para birimi bitcoin şüphesiz. Ve yatırımcı rolüne soyunacaklara tavsiyem kaybettiğinizde acıtmayacak kadar parayla yatırım yapın. Şahsen ben yatırımcı rolüne girmek için fazla riskli buluyorum. Onun yerine üretici rolündeyim.

Öte yandan sosyal içerik olarak bakarsanız bu yeni kripto birimler tüm dünyanın güçler dengesini etkileyebilecek yegane oluşumlar. Bir devrimin kapısı aralanıyor olabilir. Patronlar,bankalar,para baronlar,devlet vergi sistemleri eğer ki bitcoin ve takipçileri daha fazla tanınırlık kazanırlarsa çok etkilenecekler.

Al sat para kazan olarak değil daha önemlisi para ve güç dengesine etkisi bakımından tartışılacak bir oluşum bu.

Siz de mesaj yazarken , bir tablo paylaşırken bunun nedenlerini de paylaşın ki burada okuyanlar neye baktıklarının farkında olsunlar.

kolay gelsin

• beyler şuan hangi coini almalı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

http://www.wired.com/wiredenterprise/2013/12/fbi_wallet/?cid=15955134

en büyük bitcoin cüzdanlarından birisi fbi'daymış. ilk mesaja eklenmeli bence kim neyle uğraşıyor daha iyi fikriniz olur.

ha bitcoin ha dolar ne farkeder? ikiside adamların elinde
  • Benim asil merak ettigim legal mi ? Hadi diyelim litcoin kasip bitcoin e donusturup banka hesabimiza atiyoruz. Bu para inceleniyormu nerden geldi felan diye? Sonradan basimiza bir sey gelmesin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azasio

Benim asil merak ettigim legal mi ? Hadi diyelim litcoin kasip bitcoin e donusturup banka hesabimiza atiyoruz. Bu para inceleniyormu nerden geldi felan diye? Sonradan basimiza bir sey gelmesin ?

Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende miner olacağım ama nerden başlayayayım hangi tip bir gruba katılayım bilemiyorum aslında y510p var şuan bende çift ekran kartı sanırım artı olur çözümleme başına pay veren gruplara katılmak ideal olabilirmi acaba...
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85276227/f_//tm.htm#85276227

konudan faydalanabilirsiniz.

Legalitesini soran arkadaslar:http://bitcoinblogger.com/second-bitcoin-atm-opens/

Ataturk havalimaninda ATM si olan bir para biriminden bahsediyoruz burada. Daha ne legalliginden bahsediyorsunuz?

Ote yandan bitcoinlerinizi paraya donustururseniz 5000tl degeri uzerindeki donusumlerde vergisini odemek zorundasiniz!!! Ancak vergi odemez iseniz yaptiginiz suctur. Bunun bitcoinle bir alakasi yok. Her turlu gelir elde edilmesinde vergi yukumlulugunuz var.

• Arkadaşlar btcturk.com adresinin canlı fiyat bilgisine ulaşabileceğiniz bir uygulama yayınladım. Android telefon kullananlar isterlerse indirebilirler.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omerfirmak.btcturktracker2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 19 Ocak 2014; 9:27:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.