Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma sapan site reklamları bir yana, BTC satmak isteyen varsa bana özel ileti yollayabilir, 0.1-0.3 arası almak istiyorum.
  • BTC düşünce konu da düşmüş.

BTC yada herhangi bir altcoin için fiyatın daha da düşeceğini düşünenler varsa, hala alıcıyım. Özel iletiyle teklif gönderebilirsiniz.
  • BİTCOİNDE DEĞERI KAYBI SÜRÜYOR UZAK DURUN BENCE...
  • Beyler şimdi durum nedir ? bu bitcoin işine girmeye değer mi ?
  • Beyler ben bu bitcoin'e kafam karıştı. blockchain cüzdan aldım şimdi ne yapacağım, ayrıca http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11226-00-40g-r9-290x-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71708 ekran kartı ile 12 saatte ne kadar kasabilirim, günlük?
  • ilk 4 sayfayı okudum yalnız hala net birşey yok cüzdan için uygulamyı yükledim ayarlardan parola girdim eşleşme dışı diyor ssenkronzyan sürüyor diyor her açtığımda şifre sormadan açıyor içerisinde para olsa farklı bir pc den cüzdanı yüklediğimde aynı bilgiler ile giriş yaoamıyormuyuz veya tele programı yüklesem kendi cüzdan numaram ve şifremle giriş yapamıyormuym?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

ilk 4 sayfayı okudum yalnız hala net birşey yok cüzdan için uygulamyı yükledim ayarlardan parola girdim eşleşme dışı diyor ssenkronzyan sürüyor diyor her açtığımda şifre sormadan açıyor içerisinde para olsa farklı bir pc den cüzdanı yüklediğimde aynı bilgiler ile giriş yaoamıyormuyuz veya tele programı yüklesem kendi cüzdan numaram ve şifremle giriş yapamıyormuym?

Blockchaini yüklüyor, ödeme yaparken şifre ister. Eğer yedeklerseniz başka bilgisayarlarla acabilirsiniz. Konuyu bos zamanim olmadigindan güncelleyemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir şey bilmeyen birine tane tane 0 dan hatta -3 den bu olayı anlatacak biri varmı varsa mesaj kutumu lütfen renklendirin

• quote:

Orijinalden alıntı: urk

hiç bir şey bilmeyen birine tane tane 0 dan hatta -3 den bu olayı anlatacak biri varmı varsa mesaj kutumu lütfen renklendirin

http://forum.donanimhaber.com/m_90883025/tm.htm

• bi wifi sifresi icin cap olusturdum site sifreyi buldu sistem sifreyi vermek icin 0,01 btc istiyor bana yardimci olabilirmisiniz cok tsk ederim simdiden
  • ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA ÖNCE BİTCOİN QT CÜZDANI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM HESABIM 285 HAFTA GERİDEYDİ ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON YAPIYOR ZAMANLA ARALIK KAPANDI 15 HAFTA KALMIŞTI BENİM BİTCOİN HESABIMA Bİ ARKADAŞIM 1 BİTCOİN YOLLADI AMA HESABIMDA BİTCOİN YOK NEDENİ NEDİR? BENİM DÜŞÜNCEM ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON BİTİNCE GELİCEK AMA TAM EMİN DEĞİLİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ
    M ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
     Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: CoLdPLaY(h.k)

ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA ÖNCE BİTCOİN QT CÜZDANI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM HESABIM 285 HAFTA GERİDEYDİ ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON YAPIYOR ZAMANLA ARALIK KAPANDI 15 HAFTA KALMIŞTI BENİM BİTCOİN HESABIMA Bİ ARKADAŞIM 1 BİTCOİN YOLLADI AMA HESABIMDA BİTCOİN YOK NEDENİ NEDİR? BENİM DÜŞÜNCEM ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON BİTİNCE GELİCEK AMA TAM EMİN DEĞİLİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ
    M ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Evet, blockchaini yüklüyor su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rizorved

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA ÖNCE BİTCOİN QT CÜZDANI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM HESABIM 285 HAFTA GERİDEYDİ ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON YAPIYOR ZAMANLA ARALIK KAPANDI 15 HAFTA KALMIŞTI BENİM BİTCOİN HESABIMA Bİ ARKADAŞIM 1 BİTCOİN YOLLADI AMA HESABIMDA BİTCOİN YOK NEDENİ NEDİR? BENİM DÜŞÜNCEM ŞEBEKE İLE SENKRAZİNASYON BİTİNCE GELİCEK AMA TAM EMİN DEĞİLİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ
    M ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

şebeke senkranizasyonu bitince hesabıma göndermiş olduğu bitcoin gelicek demi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

M ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

şebeke senkranizasyonu bitince hesabıma göndermiş olduğu bitcoin gelicek demi ?

Evet, su an zaten hesabinizda bulunuyordur. Blockchain.info sitesinden kontrol edebilirsiniz cüzdan adresinizle.

• Sevgili arkadaşlar onca paralar vererek alınan bitcoinler bir gün sıfırlanmaya mahkumdur. Eğer geçici düşüş yaşanıyorsa bir kaç tane daha sazan avlamak içindir bu. Girmeyin bu işe lütfen beni dinleyin sonra dua edersiniz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonem

Sevgili arkadaşlar onca paralar vererek alınan bitcoinler bir gün sıfırlanmaya mahkumdur. Eğer geçici düşüş yaşanıyorsa bir kaç tane daha sazan avlamak içindir bu. Girmeyin bu işe lütfen beni dinleyin sonra dua edersiniz inşallah.

Merak ediyorum, hiç araştırma yaptınız mı? Birçok şirket kabul etmeye başladı bazı büyük şirketler dahil ve birçok yerde birçok şey alınabiliyor Bitcoinlerle, merkezi otoriteler yerine kriptografiyi kullanıyor, merkezi bir para birimi değil. Bu işe eski zamanlarda giren insanlar milyoner, lütfen yorumda bulunmadan önce araştırmaya özen gösteriniz...
  • Yaklaşık 3 ay önce araştırdım bir dostum için, ona da girme dedim ama dinlemedi şu an parası battı. Allahtan çok yatırmamış. Araştırdığımda bazı ülkelerde yasaklandığını görmüştüm şimdi siz biliyor gibisiniz söyleyin lütfen son 3 ayda yasaklayan ülke sayısı arttı mı azaldı mı?
  • quote:

Yaklaşık 3 ay önce araştırdım bir dostum için, ona da girme dedim ama dinlemedi şu an parası battı. Allahtan çok yatırmamış. Araştırdığımda bazı ülkelerde yasaklandığını görmüştüm şimdi siz biliyor gibisiniz söyleyin lütfen son 3 ayda yasaklayan ülke sayısı arttı mı azaldı mı?

Nasıl girdiği önemli. Ben bitcoine herhangi bir yatırım yapmama rağmen kazanıyorum, öğrenci adam için iyi para. Yazın daha fazla kazanacağım çünkü çok az bir şeyler yaparak kazandığım para idi bu. Yasaklanan ülke neredeyse yok.
  • quote:

Yaklaşık 3 ay önce araştırdım bir dostum için, ona da girme dedim ama dinlemedi şu an parası battı. Allahtan çok yatırmamış. Araştırdığımda bazı ülkelerde yasaklandığını görmüştüm şimdi siz biliyor gibisiniz söyleyin lütfen son 3 ayda yasaklayan ülke sayısı arttı mı azaldı mı?

Ayrıca ilk girenler milyoner dediniz ya bu lafınız çok önemli bir ipucu aslında, şimdikilerin girme sebebi budur herhalde. Bu işten para kazanmak zor demiyorum illaki biraz şansınız varsa iyi bir yatırımla çok güzel bir para dönüşü olur, fakat bunun bir sonu olacak, bundan eminim, ve bu mutsuz sonun tam olarak ne zaman olacağını asla bilemeyeceğimiz için bu benim için çok büyük riskli bir yatırımdır.
    Ha siz diyorsanız bana 100 TL 1000TL koymaz ben şansımı denemek istiyorum diye o zaman aynı benim arkadaşımın dediği yoldan gidebilirsiniz, belki siz ondan daha şanslısınızdır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.