Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu bitcoin sitelerini nasıl kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

Hocam bu bitcoin sitelerini nasıl kullanıyoruz

Bitcoin siteleri derken neyi kast ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

hocam bende cüzdan var şuanda şimdi bu sitelerden bitcoinleri nasıl alıcaz ? ilk mesajdakiler
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende cüzdan var şuanda şimdi bu sitelerden bitcoinleri nasıl alıcaz ? ilk mesajdakiler

Bitcoin adresinizi gireceksiniz de o sitelerden bir kazancınız olmaz, denemek için yapabilrisiniz ama kuruş zor kazanırsınız o sitelerden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bitcoin adresinizi gireceksiniz de o sitelerden bir kazancınız olmaz, denemek için yapabilrisiniz ama kuruş zor kazanırsınız o sitelerden.

hocam ben sadece cüzdan indirdim bir yere kaydolmadımki link atarmısınız

• Uluslararası bankacılık ve finans kurumu HSBC, yeni dönemdeki stajyer alımlarında Bitcoin ve kriptoparalar ile ilgili bir açıklama sundu. HSBC, staj alımında Bitcoin’in avantajları ile ilgili bir yazı hazırlanmasını şart koşmuş. GapJumpers -çalışan alımlarında test yapabileceğiniz bir platform- sitesinde yer alan ilanda konuyla ilgili olarak HSBC şu açıklamada bulunmuş:

“HSBC uluslararası bankacılıkta lider konumdaki kuruluşlardan biridir. Teknoloji, bankacılık dünyasında bu dönemlerde büyük rol oynamaktadır. Mobil cihazların, Bitcoin’in, kriptopara birimlerinin, İnternet’e erişimin gelmesiyle birlikte, bankacılık sistemi her gün değişmekte.

Bitcoin’in HSBC’ye sağlayacağı faydalar üzerine bir yazı hazırlayınız. Yazıda Bitcoin ile ilgili karşı ya da olumlu görüşlerde bulununuz ve kaynaklarınızı belirtiniz.”

Kaynak: Coinkolik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi cüzdanı indirdiniz? Bir yere kaydolmanız gerekmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi cüzdanı indirdiniz? Bir yere kaydolmanız gerekmiyor.

Bitcoin-Core

• quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

hocam kusura bakmayın rahatsız ettim. Elimde geforce gtx260 448bit gpu ve intel quad q8300 işlemci var 2.5Ghz
    Bitcoinden başlamak imkansız olacağı malum. Fakat az da olsa yavaş yavaş kazanmak istiyorum. Daha sonra biriktirdiklerim ile sistem toplayıp en sonunda da bitcoin için mining havuzuna girmeyi düşünüyorum. Sizce alt coinlerden mi başlamalıyım, direk balıklama bitcoin dalmalı mıyım (Havuza girip) ya da sizin önereceğiniz bir şey var mı? Sistemi çöpe atmak dışında :)

Çok güzel bir şey hoşuma gitti. Fakat parasızlık...
    Ha bir de facebook adresim nickimin altında. Yardım istiyorum. Hoca arıyorum.

Eğer ekran kartınız güçlü ise altcoin mining yapmanızı öneririm bir poolda.

• quote:

pek iyi değil gibi. Hocam litecoin üzerinden başlasam sizce uygun olur mu?
     Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]

Hocam ekran kartınız nVidia zaten, nVidia kartlar X11 algoritması dışında pek iyi değil, benim önerim Mining yapmamanızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

burdan para kazanan var mı ? yani parayı tahsil eden ?

internet haberlerine bakarsen milyon dolarlar kazananlar var

ortada ne bir reel kanıt var nede video. sadece sözel.

Eskidendi o. Bu bitcoin ilk cıktıgı zamanlarda 10 dolar bile atanlar yüzbin dolarlara kavuştular. Artık büyük paralarla spekülasyonlar yapıp kazanılır, 1000 lirayla falan öyle cok kazanılmaz. Amerikanın fırsatlar ülkesi denmesi gibi eskiden. Şimdi artık öyle değil.
  • bitminter clicent

• quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

burdan para kazanan var mı ? yani parayı tahsil eden ?

internet haberlerine bakarsen milyon dolarlar kazananlar var

ortada ne bir reel kanıt var nede video. sadece sözel.

Eskidendi o. Bu bitcoin ilk cıktıgı zamanlarda 10 dolar bile atanlar yüzbin dolarlara kavuştular. Artık büyük paralarla spekülasyonlar yapıp kazanılır, 1000 lirayla falan öyle cok kazanılmaz. Amerikanın fırsatlar ülkesi denmesi gibi eskiden. Şimdi artık öyle değil.

Gayet de kazaniliyor hocam

• quote:

quote:

quote:

pek iyi değil gibi. Hocam litecoin üzerinden başlasam sizce uygun olur mu?
     Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]

Hocam ekran kartınız nVidia zaten, nVidia kartlar X11 algoritması dışında pek iyi değil, benim önerim Mining yapmamanızdır.

Başka bahara kaldı o halde. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam. Girip zarar etmektense girmemek daha mantıklı geldi bana da. İlerde güneş sistemi panel vs. kurarsam belki. :)

Hocam fotoğraf açılmamıştı, X11 ile mining yapmayı deneyebilirsiniz aslında. Başka yollarla da Bitcoin kazanabilirsiniz.

• Merhaba verdiğiniz bitcoin kazanma sitelerine girip bitcoin adresimi yapıştırdım ancak programda halen bitcoinler gözükmüyor ve programda şebeke ile senkronizasyon yazıyor ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

Merhaba verdiğiniz bitcoin kazanma sitelerine girip bitcoin adresimi yapıştırdım ancak programda halen bitcoinler gözükmüyor ve programda şebeke ile senkronizasyon yazıyor ne yapmam gerekiyor?

Senkronize olması gerekiyor, zaten o sitelerden kazanacağınız çok olmaz
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de kredi kartıyla Bitcoin alabileceğiniz tek yer 2009 dan beri çalışan Npay.Pro , Kredi Kartı Tahsilatında güvenlik tedbirlerini arttırdı ve 3D Secure ile Kimlik Doğrulama sistemi bulunan yeni bir POS ile hizmete başladı. Şimdi daha güvenli bir ortamda Kredi Kartı ile Bitcoin alabilirsiniz.
  • Dünyaca ünlü bilgisayar üreticisi devi Dell, Bitcoin ile ödeme kabul ettiğini resmen duyurdu.

ABD vatandaşlarının faydalanabileceği pilot program kapsamında, Dell.com sitesinde Bitcoin ödemesi kabul ediliyor. Şirket ödemeleri ise Coinbase ile yaptığı ortaklık sayesinde kabul ediyor. Şirketin sayfasında belirtildiği üzere, ileride hayata geçecek olan promosyonlarda, Bitcoin ile yapılan alışverişlerde kullanıcılara indirim sunulacak.

Aynı zamanda Bitcoin ile ödeme proseslerinin nasıl gerçekleştiği ile ilgili müşterilerine bilgi vermek isteyen Dell.com, bunun için FAQ sayfası hazırlamış.

Şu ana kadar Bitcoin ile ödeme kabul eden Expedia, Overstock ve hatta DISH Network'ten de yıllık geliri fazla olan Dell, bu atılımı ile dünyanın Bitcoin kabul eden en büyük e-ticaret şirketi oluyor. Dell'in 2013 yılı toplam geliri 56.9 milyar dolar.

Kaynak: Coinkolik

• Bitcointalk'ta İmzanıza Reklam Alarak Bitcoin Kazanma

Bitcointalk'ta imzanıza reklam alarak Bitcoin kazanabilirsiniz fakat üyelik seviyenizin yüksek olması gerekiyor iyi miktarda kazanabilmek için. Üyeliğinizin seviyesi hesap etkinliği sistemiyle hesaplanıyor, sadece mesaj atamnız yetmiyor bu hesaplamaya göre, üyeliğinizin üzerinden de süre geçmesi gerekiyor.

Activity: 30 - Jr. Member
    Activity: 60 - Member
    Activity: 120 - Full Member
    Activity: 240 - Sr. Member
    Activity: 480 Hero Member

Önerebileceğim bazı reklam kampanyaları:

GAWMiners - Fix ödeme yapıyor, 50 mesaj attığınzda ödeme alıyorsunuz, daha fazla atmanız bir şey kazandırmıyor.

Hero Member - 0.1 BTC
    Sr. Member - 0.1 BTC
    Full Member - 0.05BTC

PrimeDice - Ay başına maksimum 400 mesaj sayılıyor.

Hero Member - Mesaj başına 0.0012 BTC - Maksimum 0.48 BTC
    Sr. Member - Mesaj başına 0.001 BTC - Maksimum 0.4 BTC
    Full Member - 0.0006 BTC - Maksimum 0.24 BTC
    Member - 0.0004 BTC - Maksimum 0.16 BTC

Bitcoin Scratchticket - Haftalık ödeme yapılıyor, haftalık maksimum ödeme 0.1BTC ödeme yapılıyor ve en az 25 mesaj gerekiyor ödeme alabilmek için.

Newbie : Haftalık 0.000002 * (Forum Activity)
    Jr. Member : Haftalık 0.000005 * (Forum Activity)
    Member : Haftalık 0.000010 * (Forum Activity)
    Full Member : Haftalık 0.000015 * (Forum Activity)
    Sr. Member : Haftalık 0.000020 * (Forum Activity)
    Hero Member : Haftalık 0.000020 * (Forum Activity)

• quote:

Bitcointalk'ta İmzanıza Reklam Alarak Bitcoin Kazanma

Bitcointalk'ta imzanıza reklam alarak Bitcoin kazanabilirsiniz fakat üyelik seviyenizin yüksek olması gerekiyor iyi miktarda kazanabilmek için. Üyeliğinizin seviyesi hesap etkinliği sistemiyle hesaplanıyor, sadece mesaj atamnız yetmiyor bu hesaplamaya göre, üyeliğinizin üzerinden de süre geçmesi gerekiyor.

Activity: 30 - Jr. Member
    Activity: 60 - Member
    Activity: 120 - Full Member
    Activity: 240 - Sr. Member
    Activity: 480 Hero Member

Önerebileceğim bazı reklam kampanyaları:

GAWMiners - Fix ödeme yapıyor, 50 mesaj attığınzda ödeme alıyorsunuz, daha fazla atmanız bir şey kazandırmıyor.

Hero Member - 0.1 BTC
    Sr. Member - 0.1 BTC
    Full Member - 0.05BTC

PrimeDice - Ay başına maksimum 400 mesaj sayılıyor.

Hero Member - Mesaj başına 0.0012 BTC - Maksimum 0.48 BTC
    Sr. Member - Mesaj başına 0.001 BTC - Maksimum 0.4 BTC
    Full Member - 0.0006 BTC - Maksimum 0.24 BTC
    Member - 0.0004 BTC - Maksimum 0.16 BTC

Bitcoin Scratchticket - Haftalık ödeme yapılıyor, haftalık maksimum ödeme 0.1BTC ödeme yapılıyor ve en az 25 mesaj gerekiyor ödeme alabilmek için.

Newbie : Haftalık 0.000002 * (Forum Activity)
    Jr. Member : Haftalık 0.000005 * (Forum Activity)
    Member : Haftalık 0.000010 * (Forum Activity)
    Full Member : Haftalık 0.000015 * (Forum Activity)
    Sr. Member : Haftalık 0.000020 * (Forum Activity)
    Hero Member : Haftalık 0.000020 * (Forum Activity)

Hocam Bitcoin'i her hangi bir site üzerinden döviz gibi dolara çevirebiliyor muyuz

Ve ayrıca 600 kh/s oranlı bir sistem günde ne kadar bitcoin veya Litecoin üretir ve ne kadara mal olur ekran kartları filan her şey dahil?
    Litecoin mining yaparsak 600 kh/s lik bir sistem ne kadar ayda elektriğe mal olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 21 Temmuz 2014; 12:51:41 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.