Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben salağım yaklaşık para 2 haftadır 600 dolar civarıyken almadım, yükseleceğini de biliyordum şu an 940 dolar!
  • 0.1 BTC 220TL'den satılıktır. Satma nedenim nakit gereksinimi. Fiyatın daha da artacağını düşünenler için fırsat olabilir.
  • BitCoin Hakkında Bilinen/Bilinmeyen Herşey Makalelerle, Yazılarla, Görsel ve Videolarla Açıklayıcı Bir Dille Blog Sayfamızda Anlatılmıştır. Aklınıza Takılan Her Türlü Soruyu ve Detayı Buradan, Facebook Sayfamızdan ya da Blog Sayfamızdan İletebilirsiniz.

Sitede, BitCoin Nedir, BitCoin Madenciliği Nedir, BitCoin'ler Türk Lirasına Nasıl Çevrilir ve Nasıl Ücretsiz BitCoin Biriktirilir, BitCoin Biriktirirken Hangi Siteler Tercih Edilmelidir Gibi Bir Çok Klavuz, Websitesi Bağlantısı ve Anlatımlar Mevcuttur. Herkesi İncelemeye ve Takip Etmeye Beklerim.

btckazan.blogspot.com

https://www.facebook.com/btckazan
  • www.bitvisitor.com çok iyi bi site

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

www.bitvisitor.com çok iyi bi site

Bence de Blogumun En Tepesine Onu Yerleştirdim O Yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazanyeah

quote:

hep 0.3 veriyor 60 ta odeme diyor. ben oturur ptsu sitelerine girerim daha iyi

• quote:

quote:

quote:

0.3 Verdiğine Hiç Şahit Olmadım Şimdiye Kadar. Hep 2.46, 0.902, 0.800 Gibi Birimlerde Geliyor Reklamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

0.3 Verdiğine Hiç Şahit Olmadım Şimdiye Kadar. Hep 2.46, 0.902, 0.800 Gibi Birimlerde Geliyor Reklamlar.

egomu tatmin etmiyor hocam

• çok ilgi var bitcoine bu ara
  • Birkaç sorum var. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

1- Neyin "madenciliğini" yapıyoruz? GPU'muzu yormamız ve elektrik tüketmemizin amacı nedir?
    2- Bu işi başlatanlar kimler? Hangi şirket veya isim? Yani bilgisayarlarımız kimin için çalışıyor?
    3- Kazanılan parayı TL'ye çevirip harcayanlar var mı?
    4- (Hep ingilizce tabirleri yazıyorsunuz aslında ama) Zorluk dediğiniz şey neye göre değişiyor? Etkeni ne?
    5- Neden AMD kartlar daha fazla performans veriyor? Sistem iki kartla da eşit performansla çalışacak şekilde ayarlanamaz mıydı?

Madde madde cevaplanırsa benim gibi merak edenler için çok yararlı olur.

Dipnot: Yasal mı diye soran arkadaşlar olmuş. Herhalde en doğru cevap "Şu an için yasadışı değil." demek olur. Ama bu yasal olduğunu söylemiş olmaz. Yasal diyebilmemiz için devletin tanımış olması lazım. Benim bildiğim kadarıyla Hazine'de Bitcoin-Litecoin stoğu yok.

• Lazanyeah L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için ama ben sorduğum soruların çoğuna cevap alamadığımı düşünüyorum. Sadece TL'ye çevirilmesiyle ilgili bir sitenin olduğu cevabı geldi. Zaten ben çevirip parayı alan var mı diye sormuştum.

Bitcoin sistemi şifrelenmiş bir kod bırakıyor. Tamam. Ama neden? Bu şifrelenmiş kod nereden geliyor? Ve çözülmesi karşılığında kim ne kazanıyor? GPU'lar ile neyin şifresinin çözüldüğünü, çözülen kodların kimin ne işine yaradığını bilen var mı? Böyle bir sanal paranın piyasaya girmesine devletlerin izin vereceğini sanmıyorum açıkçası. Verseler bile büyük çıkarları vardır muhakkak diye düşünürüm. Sistemin sahip olmadığı şeffaflık da bana farklı şeyler düşündürüyor. Şu an için kötü düşüncelerim var konu hakkında. Fakat bu önyargımdan değil dediğim gibi tamamen şeffaflığın olmamasından. Perdenin arkası ile bilgili olan kişiler, beni ve benim gibi aklında soru işareti olanları aydınlatırsa çok müteşekkir olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

şimdi 1 BTC alsam seneye kaç para olur?

3000 dolar da olabilir 300 de. Ne olacağı hiç belli değil.

Bitcoin, bildiğimiz banka faizi gibi bir sistem değildir. Piyasayı takip edip akıllı hamleler ile, bazen de deli cesareti ile 100 doları 1000 dolar yapma sanatıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaNBeRG

Teşekkür ederim ilginiz için ama ben sorduğum soruların çoğuna cevap alamadığımı düşünüyorum. Sadece TL'ye çevirilmesiyle ilgili bir sitenin olduğu cevabı geldi. Zaten ben çevirip parayı alan var mı diye sormuştum.

Bitcoin sistemi şifrelenmiş bir kod bırakıyor. Tamam. Ama neden? Bu şifrelenmiş kod nereden geliyor? Ve çözülmesi karşılığında kim ne kazanıyor? GPU'lar ile neyin şifresinin çözüldüğünü, çözülen kodların kimin ne işine yaradığını bilen var mı? Böyle bir sanal paranın piyasaya girmesine devletlerin izin vereceğini sanmıyorum açıkçası. Verseler bile büyük çıkarları vardır muhakkak diye düşünürüm. Sistemin sahip olmadığı şeffaflık da bana farklı şeyler düşündürüyor. Şu an için kötü düşüncelerim var konu hakkında. Fakat bu önyargımdan değil dediğim gibi tamamen şeffaflığın olmamasından. Perdenin arkası ile bilgili olan kişiler, beni ve benim gibi aklında soru işareti olanları aydınlatırsa çok müteşekkir olurum.

Bitcoin bir deney olarak başladı ama sonradan çok sevildi. Kolay bir şekilde değerlenebilir olması ve zor takip edilmesi coinleri cazip kılan şeyler.

• quote:

hocam bu site ile ilgili bi kaç soru sorabilir miyim ?
    100 olunca para gönderiliyor diyor bu gönderdiği yer pc ye indirdiğimiz cüzdan mı oluyor ?
    ve bu tarz bildiğin site var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

quote:

100 olunca para gönderiliyor diyor bu gönderdiği yer pc ye indirdiğimiz cüzdan mı oluyor ?

Bu islere girme yaparsan mining yap. Ben biraktim siteyi. PTC siteleri daha cok veriyor

• quote:

quote:

quote:

Bu islere girme yaparsan mining yap. Ben biraktim siteyi. PTC siteleri daha cok veriyor

kazancımı yok neden bıraktın ?
    mining de de iş yok yazmışlar üstte hep ne yapacağımı şaşırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

kazancımı yok neden bıraktın ?
    mining de de iş yok yazmışlar üstte hep ne yapacağımı şaşırdım

Hiç iş yok bosveeer...

• Okuduğum ve Anladığım kadarıyla 10-15 GB lık dosya indirip bitcoin kazanmaya çalışanlar var.

Yani sistematik bir saldırıyla sizin bilgisayarlarınız dahil bunun içine, siber savaş için uygun ortam ve beleşe yakın 100 ler ce pc ile ülke çökertilir.

Örnek:Çin'in Amerika'ya siber savaş yoluyla istihbahrat toplaması

http://www.ntvmsnbc.com/id/25446246/

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Okuduğum ve Anladığım kadarıyla 10-15 GB lık dosya indirip bitcoin kazanmaya çalışanlar var.

Yani sistematik bir saldırıyla sizin bilgisayarlarınız dahil bunun içine, siber savaş için uygun ortam ve beleşe yakın 100 ler ce pc ile ülke çökertilir.

Örnek:Çin'in Amerika'ya siber savaş yoluyla istihbahrat toplaması

http://www.ntvmsnbc.com/id/25446246/

Bitcoin açık kaynak kodludur.

• Türkiye merkezli ilk ve tek bitcoin ve litecoin platformu koinim.com'u tavsiye ederim.
    Konu ile ilgili ve katkıda bulunabilecek arkadaşların, bitcoin ve altcoinler hakkında oluşturulan Türkçe Wiki sayfası wiki.koinim.com'a desteklerini bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerveYuksel -- 30 Ocak 2014; 15:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.