Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

bu aralar araştırmaya başladım fakat mantıksız geldi millet para üretip olmayan parayı para ile satıyor peki parayı ilk basan kim bu bit coin sahibi kendine ha bire para pasmazmı kafam baya karışık

Bi parayı "habire" basarsanız para değer kaybettirmekten başka yararı olmaz.

Gerçek parayı nasıl kafana göre basamıyorsan sanal parayı da basamazsın.

eski mesajımdı baya inceledim çok mantık dışı gelmişti ölü yatırım diyelim eğer uluslararası bir sistem olsaydı evet olurdu diyeiblirim fakat şimdi sadece deneme amaçlı yapılmışa benziyor
  • Hocam ekran kartı ile çalıştırıyorum bitminterı fakat çok fazla ses çıkarıyor aynı zamanda bios ayarlarında düşük performansa ayarlıydı şuan aşırı çalışıyor umarım yakmam kartı.
    398 ile çalışıyor şuan.
    Ati radeon 7950.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Kasım 2013; 8:24:26 >
  • Saçma bir sistem. Eğer para varsa, ona karşılık gelen fiziki hazine olması gerek.
    Bu sistemde ne var bitcoin karşılığı, altınlar mı ? , bono, tahvil falan mı ? hiç biri yoksa 3-5 seneye yitip gidecek bir şey.
  • Bulunsun eve gidince bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartım Zotac 770 AMP
    işlemcim 4.0 8 çekirdek

tahmini kazanç ne olur günlük? sadece ssd kullanıyorum diğer parçaları yazmama gerek yok bunlarla aynı düzeyde
  • Usb minerleri kullanan var mı fiyatı da çok yüksek değil 3-4 tane almayı planlıyorum kullanan varsa biraz açabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

Ekran kartım Zotac 770 AMP
    işlemcim 4.0 8 çekirdek

tahmini kazanç ne olur günlük? sadece ssd kullanıyorum diğer parçaları yazmama gerek yok bunlarla aynı düzeyde

Valla benim kartın sıcaklığı 70C çıktı korktum kapadım 4 saat felan çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Kasım 2013; 13:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasba

Usb minerleri kullanan var mı fiyatı da çok yüksek değil 3-4 tane almayı planlıyorum kullanan varsa biraz açabilir mi ?

https://products.butterflylabs.com/

bu ürünlerden biri haricinde gerisi hikaye
  • kullanıcınn bakiye bilgileri vs. nerede tutuluyor?
    ödeme alabilmek için pc yi açık bırakmak şart mı?
    ödemeler minerlar aracılığıyla mı transfer oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Bu konuya girenlerin %80'ni konuyu anlamamış

%99'u anlamamış. Daha doğrusu oturup düzgünce araştımamış.
    Saçma diyenler neleri kaçırdığının farkında değiller.
    Biri bana 1-2 sene önce anlatsaydı şu işi şimdiye milyonerdim. Yine de hâlâ erken dönemdeyiz, 1-2 sene sonra görüşürüz.

Bitcoin mining yapmaya çalışanlar hiç başlamasın, çünkü geç kaldılar. Ekran kartıyla mining zaten imkansız, usb block erupter'lar da yatırımın karşılığını veremiyor. Mining'e yatırımın bu saatten sonra hiçbir anlamı yok.

Gerçekten ilgilenenler BitcoinTalk forumuna gelebilir, Türkçe bölümünde gerekli yardımı yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowist

quote:

Biri bana 1-2 sene önce anlatsaydı şu işi şimdiye milyonerdim. Yine de hâlâ erken dönemdeyiz, 1-2 sene sonra görüşürüz.

Bitcoin mining yapmaya çalışanlar hiç başlamasın, çünkü geç kaldılar. Ekran kartıyla mining zaten imkansız, usb block erupter'lar da yatırımın karşılığını veremiyor. Mining'e yatırımın bu saatten sonra hiçbir anlamı yok.

Gerçekten ilgilenenler BitcoinTalk forumuna gelebilir, Türkçe bölümünde gerekli yardımı yapıyoruz.

bu işlerle uğraşıp milyoner olan kimi gösterebilirsin bana. internette sürekli bitcoin lerin hacklendiğine dair haberler dönüyor.
    Sanal bir ekonomi yaratılmaya çalışılıyor ama ekonominin dayandığı somut bir veri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Orijinalden alıntı: Flowist

quote:

bu işlerle uğraşıp milyoner olan kimi gösterebilirsin bana. internette sürekli bitcoin lerin hacklendiğine dair haberler dönüyor.
    Sanal bir ekonomi yaratılmaya çalışılıyor ama ekonominin dayandığı somut bir veri yok.

Hacklenen sistem Bitcoin değil, sanal cüzdanlar vs. Hep diyoruz normal cüzdan kullanan diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cahilce konuşmak yerine biraz araştırma yapsaydınız bu soruyu sormadan cevabını bulabilirdiniz. Şu an elinde 2500 BTC olan herkes dolar milyoneri zaten.

bitcointalk.org
    Bitcoin TOP-500 Richest
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=321265.0

www.patronlardunyasi.com
    Bitcoin’lerini unuttu milyoner oldu
    http://www.patronlardunyasi.com/haber/Bitcoin-lerini-unuttu-milyoner-oldu-/150468

• Geçen sene araştırmıştım ama benim sistemimde çok verimli olmayacağını gördüm(AMD 7850). O zamanlar 7970 bu işi en iyi yapan kartlardan biriydi ama bir kaç ay sonra bu iş için özel kartların çıkacağı söyleniyordu. Ben de 7970 almaktan vazgeçmiştim. Şu an madencilik durumları nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Hocam ekran kartı ile çalıştırıyorum bitminterı fakat çok fazla ses çıkarıyor aynı zamanda bios ayarlarında düşük performansa ayarlıydı şuan aşırı çalışıyor umarım yakmam kartı.
    398 ile çalışıyor şuan.
    Ati radeon 7950.

quote:

Saçma bir sistem. Eğer para varsa, ona karşılık gelen fiziki hazine olması gerek.
    Bu sistemde ne var bitcoin karşılığı, altınlar mı ? , bono, tahvil falan mı ? hiç biri yoksa 3-5 seneye yitip gidecek bir şey.

quote:

işlemcim 4.0 8 çekirdek

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Usb minerleri kullanan var mı fiyatı da çok yüksek değil 3-4 tane almayı planlıyorum kullanan varsa biraz açabilir mi ?

@Naruto45 GPU mining yaparken voltajı düşürerek yapıyoruz.7870 ile 60 derece anca görülüyor.Program olarak MSI AfterBurner tavsiye ederim.

@Byfe 2010da bir Bitcoin 3 dolarkende böyle düşünülüyordu şuan MtGox e göre 1 BTC = 438 dolar.

@Herakles Nvidia kartlar mining yaparken performans sağlayamıyorlar.Elektrik paranızı bile çıkartamazsınız.

@Alkolog BFLden sipariş verilen ürünler 7 aydan önce elinize ulaşmıyor.Ulaştığındada mining difficulty yükseleceği için asice vereceğiniz parayı zor çıkartırsınız.

• SteamBits'den oyun alabiliyoz dimi sorunsuz ?

PAYDAY 2 alıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

SteamBits'den oyun alabiliyoz dimi sorunsuz ?

PAYDAY 2 alıcam .

Evet ama Bitcoin çok yükseliyor, ben oyun aldım, pişmanım aldığıma elde tutmak lazım bence biraz.
  • Şuan 0.00000560 BTC 'im var . SteamBits'deki ucuz oyunlara yetermi ?
  • Ulan insan düşsün diye bekleye bekleye her geçen gün pişman oluyor bitcoin almadığına. Basın parayı. Basın düşünmeden, uzun vadede illa kzandıracak gibi görünüyor (ha sıradışı bişey olursa sorumluluk kabul etmiyorum :D ama ben öğrenci halimle bütün birikimimi bastım. Kâr şimdiden çok güzel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Hocam ekran kartı ile çalıştırıyorum bitminterı fakat çok fazla ses çıkarıyor aynı zamanda bios ayarlarında düşük performansa ayarlıydı şuan aşırı çalışıyor umarım yakmam kartı.
    398 ile çalışıyor şuan.
    Ati radeon 7950.

quote:

Saçma bir sistem. Eğer para varsa, ona karşılık gelen fiziki hazine olması gerek.

quote:

işlemcim 4.0 8 çekirdek

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

@Naruto45 GPU mining yaparken voltajı düşürerek yapıyoruz.7870 ile 60 derece anca görülüyor.Program olarak MSI AfterBurner tavsiye ederim.

@Byfe 2010da bir Bitcoin 3 dolarkende böyle düşünülüyordu şuan MtGox e göre 1 BTC = 438 dolar.

@Herakles Nvidia kartlar mining yaparken performans sağlayamıyorlar.Elektrik paranızı bile çıkartamazsınız.

@Alkolog BFLden sipariş verilen ürünler 7 aydan önce elinize ulaşmıyor.Ulaştığındada mining difficulty yükseleceği için asice vereceğiniz parayı zor çıkartırsınız.

Hocam söylediğiniz programı indirdim Core Voltage 894 te düşürdüm ama forumda dolaşırken renkler değişiyor onu anlamadım.
    Memory Voltage 1600 aynı
    Power 0 da dokunmadım.
    Fan 64
    Sıcaklık 63C Değişti.

GPU Saati 800
    Belek saati 1250 de dokunmadım.

Ayarlamam gereken başka birşey varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Kasım 2013; 14:04:30 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.