Şimdi Ara

Bitcoin Nereden ve Nasıl Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bu yazıyı okuyorsanız eminim sizde mutlaka eşinizden/dostunuzdan veya haberlerden mutlaka kripto paraları duydunuz. Ancak nereden alınır satılır öğrenmek istiyorsunuz. İşte bu yazımızında nasıl bitcoin yatırımı yapıldığını detaylı olarak açıklayacağız.

Şimdiden belirtmek istiyorum kripto paraları almak marketten ekmek almaktan daha kolay çünkü telefonunuzdan mobil uygulama ile kolayca işlem yapabilirsiniz. Herhangi bir fiziki işlem yok!

Bitcoin almak, marketten ekmek almaktan daha kolay!

1. Bitcoin borsası (Binance) üyeliği

Bitcoin alabilmek için öncelikle bir borsada hesabınızın bulunması gerekiyor. Bu hesabı paranızı ve coinlerinizi saklayabileceğiniz banka hesabınız olarak düşünebilirsiniz. Türkiye’de bir çok dijital para borsası mevcut. Bunların arasından binance borsasını tavsiye edebilirim. Komisyonlar oranlari diğer borsalara göre çok düşük ve yüzlerce kripto parayı destekliyor. Ayrıca, sitenin Türkçe dil desteği de mevcut. Bu link üye olursanız tüm ödeyeceğiniz komisyonlaradan (ömür boyu) %20 indirim kazanacaksınız.

Binance hesap oluşturma

2. Nasıl para (TL) yatırılır?

Hesabınıza para yatırmak için iki seçeneğiniz mevcut: Banka/Kredi kartı veya Havale/Eft. Kredi kartı ile alım işleminin yüksek komisyonu olduğundan dolayı ben bu işlemi tavsiye etmiyorum. Komisyon benim için önemli değil diyorsanız –Kripto Al-Kredi/Banka Kartı– adımlarını takip ediniz.

Kredi kartı yerine, hesabınıza nakit TL havale yada EFT yapıp bitcoin ve diğer coinleri almak daha uygun fiyatlı. Bitcoin almak için önce hesabınızda para olması gerekir. Siteye yukarıda gösterildigi gibi indirimli üye olduktan sonra, hesabınıza TL olarak para kolayca para yatırabilirsiniz. Anasayfadaki “Cüzdan – Spot Cüzdan-Yatırma” adımlarını izleyin. Minimum yatıma tutarı 100 TL’dir. Banka hesabınızı veya Papara hesabınızı kullanarak para yatırabilirsiniz. Burada size verilen referans kodunu mutlaka EFT açıklamasına yazmalısınız.

Binance hesabına TL para yatırmak

Para yatırdınız. Paranın hesabınıza geçmesi biraz vakit alabilir panik yok! biraz sabır…

Peki şimdi nasıl kripto para alınacak?

3. Bitcoin satın alma

“Kripto Al – Nakit Bakiye” sekmesine tıklayın. İstediğiniz miktarı girip işlemi onaylayın. Artık sizin de bitcoininiz var 🙂

TL ile bitcoin almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organik20 -- 5 Şubat 2022; 23:24:33 >

• guncel

• işte insan başını böyle belaya sokuyor

üstelik bakkaldan ekmek almaktan daha kolay
    ekmeği veresiye alırsan bir gün bakkal kapıya gelir bütün maaşını elinden alır gider.

al ekmeğini maaşınla doyur karnını kafan rahat ne gelen olur ne giden

kimsenin gidip gelmesine izin vermeyin kolay girer zor çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Temmuz 2022; 2:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu mesajinizdan bir anlam cikaramadim :D

ozet gecer misiniz?

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Sen girsene tarikatına ya. Ne işin var teknoloji kısmında?

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Aslında evet dediğinde haklılık payı var, bu konu hakkında çok bilgisi olmayıp saçma sapan bir şekilde giren insanlar için çok riskli bitcoin. Diğer yatırım araçları bu kadar oynak değil, misal altın alsan veya dolar paran bu kadar kolay batmaz.

• Yeni aldığım laptoptan binance'ye giriş yapamıyorum. Sorun nedir?

• svastika94 kullanıcısına yanıt

gizli sekmede acmayi deneyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.