Şimdi Ara

Bitcoin rekora doymuyor, Binance günlük hacmi inanılmaz boyutlara çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin rekora doymuyor, Binance günlük hacmi inanılmaz boyutlara çıktı
    Donald Trump’ın yeniden ABD başkanı seçilmesi kripto para piyasasına bayram yaşatıyor. Meclis çoğunluğunun da elde edilmesi sonrasında Bitcoin fiyatı yeni bir rekor daha kırdı. Kripto para borsaları da bu coşkudan nasibini alıyor. 

Bitcoin yeni rekorlara doğru

Seçimin açıklandığı saatlerde 75500$ seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin, sonraki gün de 76200$ seviyesine çıkarak rekorunu tazeledi. Verilere göre geçmişte herhangi bir gün Bitcoin satın alan hiç kimse zararda değil. Türk Lirası olarak ise 2 milyon 528 bin TL ile de yeni rekor kırdığını belirtelim. 

Ayrıca Bkz.Trump zafer ilan etti, Bitcoin şaha kalktı

Bitcoin coşkusu tüm piyasayı da ateşlemiş durumda. Kripto para piyasasının toplam değeri 2.5 trilyon doları geçerken günlük hacim de 146 milyar dolar olarak gerçekleşti. Borsalar da bu akışı çok iyi değerlendirdi. 

Binance borsası pik zamanlarda 40 milyar dolar üzeri günlük hacme ulaşarak kırılması zor bir rekor elde etti. Binance normal zamanlarda günlük 15-20 milyar dolar arasında hacim elde ediyordu. Hali hazırda borsa 26 milyar dolar civarında hacme sahip. Binance TR borsası da 14-15 milyar TL günlük hacimle ayrı bir rekora imza attı. 

• Böyle haberlerle FOMO tetikleniyor aman dikkat edin.

• Haberdeki ifadeleri biri daha teyit edebilir mi? Tüm dünyada 40 milyar dolar hacim varken Türkiye'de %40'a varan hacim mi var?

Aklıma en kötü ihtimal geliyor. Umarım doğru değildir.

Ekleme: Para birimlerine dikkat etmemişim. (Çok utandım forum 🙈) (Hayır bir de neden yüzde hesabıyla kasıyorsam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 7 Kasım 2024; 21:31:11 >
  • Haberler satıldı kitleyebilirsiniz. :)

• 80K ları görebilir sonra büyük bir düzeltme bekliyorum ben de... Tether Dom %4.75'lere kadar inebilir sonrası da yine yukarı yön olabilir.

• Cz'nin 200 tane piyasayla oynayan bakiyeleri kabarık manipülatörü vardı. Hala lağvedip etmediği bilinmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Bizdeki TL hocam

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Shortçuların yüzünün güleceğini sanmıyorum bu saaten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Bence de.. ama zamanı var 80Kdan sonra short'çulara biraz gün doğabilir. Bu da boğa öncesi son fırsat onlara:)

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Daha doğru düzgün kimse almaya başlamadı. Arayan soran yok daha arkadaşlardan alalım mı diye :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.