Şimdi Ara

Bitcoin üç ay sonra yeniden 20 bin doların altına indi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin üç ay sonra yeniden 20 bin doların altına indi!
    Kripto para piyasasındaki kara bulutlar devam ediyor. Son aylarda 20 bin doların üzerine çıkarak yatırımcısını heyecanlandıran Bitcoin, bugün yüzde 8,5 oranında düşüş yaşayarak 19 bin dolar seviyelerine geriledi. Bitcoin, üç ay sonra yeniden 20 bin doların altına inmiş oldu.

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Bitcoin fiyatı bugün saat 10.15 itibarıyla 19.885 dolar seviyelerinde seyrediyor. 24 saatte yüzde 8,54'lük düşüş yaşadı.

Ayrıca Bkz.Twitter Blue Türkiye'de açıldı: İşte şoke eden fiyatı!

Bitcoin neden düşüyor?

FED Başkanı Jerome Powell, geçtiğimiz günlerde ABD Senatosunda yaptığı konuşmada enflasyonu indirmek için daha hızlı ve daha yüksek oranda faiz artırımına gidilebileceğini belirtti. Bu açıklamanın ardından Bitcoin’de ilk düşüş yaşanmaya başladı.

Satış baskısı yaratan diğer bir konu ise ABD Başkanı Joe Biden’ın 2024 yılı bütçe teklifi kapsamında kripto paralara vergi getirmeyi planladığına dair haberler oldu. Biden yönetimi, kripto para yatırımcılarından ve kripto para madencilerinden ek vergi almayı planlıyor.

Piyasayı olumsuz etkileyen bir konu ise Huobi isimli kripto para borsasının Huobi Token isimli kripto para birimindeki çöküş oldu. Huobi Token, dün gece saatlerinde yüzde 90’lık bir düşüş yaşadı. 15 dakika içerisinde yeniden toparlansa da nedeni belli olmayan bu düşüş nedeniyle yatırımcılar Huobi’yi terk etmeye başladı.

• doların nasıl bir düzeni varsa artık, iki ucu bıçak gibi her hareketi kripto'ya zarar ettiriyor. :))

• Daha uyumadım sabaha kadar oturttu pc başında içerde kaldık zarar ettik tekrar girdik tekrar zarar ettik bu nasıl piyasa

İnatla long açılmazki ben kaşındım

Halen salıyorlar aşağı napıcam bilmiyorum

170% zarar var lanet olsun bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Mart 2023; 10:48:23 >
  • Gel bi koyun(coin),git bi koyun(coin)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Patladı gitti 18klara gider artık

• Güzel haberler bunlar. 10bin altını da bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    belliydi zaten böyle olacağı.son bir düşüş daha olmalıydı. ayrıca fed faiz arttırırken boğa beklemek saçma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    bu tür volatil piyasalarda yüksek kaldıraç iflas ettirir. aman dikkat hocam kaybınız kayıp olarak kalsın, kendinizi kaptırıp o zararı çıkarmak için para kaybetmeyin daha fazla.

• aschil kullanıcısına yanıt
    pek mümkün değil bence.

• Her yer düşüyor şuan. SP, NASDAQ vb. ama konu bitcoin olunca millet taş atmayı çok seviyor :D

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

warren buffett mısın da long açıyorsun? yapacağın şey staking bu kadar basit

• Devrim Akyıl'ı takip ederseniz piyasayı daha iyi takip edebilirsiniz. Ben az kalsın 1560'dan eth alacaktım, onun uyarısı sayesinde nakitte kaldım, dibi bekliyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daysleeperxp -- 10 Mart 2023; 14:00:36 >
  • Küresel piyasalarda bu yıl resesyon varken BTC biraz zor hocam ya. Ben hala BTC nin aşırı değerli olduğunu düşünüyorum. Bakalım.

• kripto kumardır. kaybeden ağlamasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.