Bildirim
Bitcomet ten anlayan var mı?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bitcomet yerine azureus kullanmanı tavsiye ederim... -
evet onu da denedim ama ona kb ye bile çıkamadım byte la indiriodu hatta genelde hiç indirmiodu çok ugraştım sonra çıktım -
azureus da nat ayarlarını yaparsan hiç bir sorun kalmaz.. -
nasıl olcak nat ayarı -
quote:
Orjinalden alıntı: barabum
nasıl olcak nat ayarı
öncelikle modeminden port aç. nat dediği bu. ikincisi seederi fazla olan torrentleri dene. bunun için torrentleri üylekli sitelerden indir. -
arkadaşlar bu konuları netwrok-internet bölümünde tartışsak daha ii olur....
bitcomet..yada u torrent kullanarak dl yapın...
uploada hızınızı bağlantınıza göre sınırlamanız gerekir...yoksa dl yapamassınız...
512 ye 128 gibi...
her yaptığınız upload downloadınızı keser yada yavaşlatır.... -
quote:
Orjinalden alıntı: barabum
nasıl olcak nat ayarı
Azureus'un kullanıdığı port diyelim ki 55628..Modeminin arayüzüne girip 55628 nolu portu açıyorsun... -
Hangi programı kullandığın önemli değil,önemli olan seed(kullanıcı) sayısı ve dosyayı indirdiğin tracker(server),ben herşeyi bit-soup.org'dan indiriyorum,hız problemi yaşamıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Ghenç
arkadaşlar bu konuları netwrok-internet bölümünde tartışsak daha ii olur....
bitcomet..yada u torrent kullanarak dl yapın...
uploada hızınızı bağlantınıza göre sınırlamanız gerekir...yoksa dl yapamassınız...
512 ye 128 gibi...
her yaptığınız upload downloadınızı keser yada yavaşlatır....
demin azureus hakkında dökümanları karıştırıyordum. pek fazla türkçe kaynak yok. ama hızlı indirmek için anladığım kadarıyla bi kaç kural var. eğer choking (boğulma) yaşıyorsan (choking = upload hızın download hızına göre düşükse) diğer kullanıcılar seni yavaş yavaş dışlıyor. ve en sonunda boğuluyorsun bu durumdan kurtulmanın yoluda var tabi. unchoking diyor buna gavurlar. senin upload hızın diyelimki 25kb/s nin üzerine çıkmıyor. sende diğer kullanıcılara 20kb/s da gönderim yapacağına söz veriyorsun. bu durumda eli bol olan diğer zengin kullanıcılar bu söze karşılık sana 200kb/s geri ödeme yapabilecekleri vaatini veriyorlar. yani 1 e 10 veriyor. tabi ilk geri ödemede 200kb/s ı alamazsan veyahut söz verdiğin 20kb/s ın altında upload yaparsan yine boğuluyorsun. öyleyse mesele en güzel oranı bulmakta. teoride bu bant genişliği 1 e 10 olsada peer ların durumuna göre değişiyor. 1 saatlik deneme yanılma ve döküman karıştırma faslından sonra benim bulduğum yol ise şu. download işlemi başladıktan 4-5 dakika sonra çok düşük bir upload sözü veriyorsun. sonra 1er 1er arttırıyorsun. mesela şu anda lost un birinci sezonu iniyor 3.38 GB %8.6 sı indi, upload hızım 12.9 kb/s sabit, download hızım 80+kb/s değişiyor.
dökümanda burda arzu eden baksın. *tik tak*
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X