Şimdi Ara

bitdefender 2017 (Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 $89.99 yerine $17.99 indirimde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitdefender beta test bitmiştir, 2017 full versiyon çıkmıştır, kurulum ve kayıt için link http://www.bitdefender.com

not:eski linkler çalışmayabilir kurulum ve kayıt için yukardaki linki takip edebilirsiniz

bitdefender total 2017 beta

beta test edenlere değişik ödüller verilecek

denemek isteyen veya ödül kazanmak isteyenler için link http://www.bitdefender.com/beta2017/?rp_mid=EMM_ENG_Beta2017_Follow_UP&rp_rid=41974118

bitdefender 2017  (Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 $89.99 yerine $17.99 indirimde)

nasıl kazanacaksınız

bitdefender 2017  (Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 $89.99 yerine $17.99 indirimde)

nasıl kuracaksınız (kurulum ve kayıt olma)

aşağıdaki linten hesap oluşturun, sonrasında bitdefenderi indirp test etmeye başlayabilirsiniz,

https://beta.central.bitdefender.com

not:geri dönüşler oluşturduğunuz hesap üzerinden yapılmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 29 Kasım 2016; 14:15:35 >

• Bir BitDefender fanatiği olarak yeni arayüzü çok beğendim BitDefender kendine yakışanı yapmış birazda Avast'in arayüzüne benzemis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda ilk defa bir antivirüse para verdim, o da Bitdefender için, 2015 sürümüne... çok iyi gerçekten.. 2017 sürümüne de verebilirim rahatlıkla :)
  • son 2 yıldır beta link gönderiyor, öncesinde çok kullanmışlığım var, neyse isteyene 60 günlük demo 2017 link yollayabilirim,

denemek isteyen veya ödül kazanmak isteyenler için link http://www.bitdefender.com/beta2017/?rp_mid=EMM_ENG_Beta2017_Follow_UP&rp_rid=41974118

konu an itibari ile güncellendi

linkler ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 15 Ağustos 2016; 14:10:44 >
  • Bitdefender'ın kalitesi belli zaten. Bağımsız araştırmalardan onlarca ödül almış bir program. Kendimde kullanıyorum sistemi çok az yoruyor ve virüsleri çok iyi bulup temizliyor. Eğer sağlam bir antivirüs arıyorsanız bitdefender'ı denemelisiniz.
  • Sistemde 2016 yüklü. 2016 yı kaldırıp öyle mi kurmalıyım direk kurunca, üstüne update/upgrade olarak mı yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Sistemde 2016 yüklü. 2016 yı kaldırıp öyle mi kurmalıyım direk kurunca, üstüne update/upgrade olarak mı yükleniyor.

temiz kurulum yapman önerilir, ama beta aşamasında olduğunu unutmayın, bazı hatalar olabilir,

not:silmeden önce nette bulduğum 2016 (2017 uyumlu olduğu yazıyordu) keyle 220 günlük etkinleştirebildim, antivirüsün üzerinde ingilizce daha satışta değil yazıyordu ama 220 günlük aktifleşmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitdefender 2017  (Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 $89.99 yerine $17.99 indirimde)
  • Bitdefder zaten ücretsiz bir antivirüs programıdır.
    Her ay 6 aylık deneme lisansı dağıtır. 2 tane mail adresinize ayrı ayrı alın 1 sene kullanın
  • Bitdefender 2017 final sürümü çıktı. Bitdefender Central üzerinden indirebilirsiniz. Şuana kadar görüşüm programın mükemmel olduğu.
  • 2015,2016 ve 2017. Sırasıyla 3 sürümü kullandım epey memnundum diyebilirim ta ki 2017 de aldığım sıradışı hataya kadar. edrsensor.sys dosyası hata verip "page fault in nonpaged area" hatasına sebep oluyordu. Mecburen kaldırıp Kaspersky kurmak zorunda kaldım. Belki yeniden temiz kurulum yapsaydım sorun kalmayabilirdi ancak soğudum bir kere. Yine de benim için her zaman en iyisi Bitdefender diyebilirim. Basit arayüzü, güvenilirliği ve ucuzluğu.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Hatayı raporlayıp gönderseydiniz, bir de mail atsaydınız hocam. Bir müdahalede bulunurlardı belki.
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Yabancı sitelerde konuyla ilgili yazılar var fakat uğraşmak istemedim açıkçası alternatifi var nasıl olsa diyerek. Yarın bir gün tekrar yüklersem de aynısı olursa o zaman araştırırım
  • Güzel anlatım için öncelikle teşekkür ederiz. Beta sürümünde sorunla karşılaşmadım arayüz kullanışlı olmuş sistemi yormuyor ve koruma sistemi yeterince güçlü fiyatı uygun olursa tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Meech

Güzel anlatım için öncelikle teşekkür ederiz. Beta sürümünde sorunla karşılaşmadım arayüz kullanışlı olmuş sistemi yormuyor ve koruma sistemi yeterince güçlü fiyatı uygun olursa tercih edeceğim.

konu anlatımını kastediyorsan mümkün olduğunca sade tutmaya çalıştım, teşekkürler.
  • ben bitdefenderin en eski kullanıcılarından sayılırım, ben bitdefenderi kullandığım zamanlarda bukadar da popüler değildi,

eskiden antivirüs ayrı, spyware ayrı, firewal ayrı bileşenler, (ayrı .exe dosyaları) şeklinde kurulup tekbir arayüzde birleşirdi, bu olay çok hoşuma gitmişti benim,

ozamanlar farkettiğim bişeyde, bitdefender ve bulguardın aynı exe dosyalarını kullanmaları idi,

yani dosya isimleri aynıydı, sanırım aynı firmadan bazı anlaşmasızlıklar sonrası 2 ayrı gurup oluştu, 2 ayrı antivirus çıkardılar,

sonuç ikiside iyi olmasına rağmen bitdefender epey arayı açtı,

neyse bu benim tahminim, şuan bitdefender konusu açmama rağmen nerdeyse hiçbirşey sormayan n360 kullanıyorum,
  • arkadaslar yardim edin ya googlede fln arastiriyorum kurulumu benimki farkli bir sürüm galiba. cdyi taktim kurulum basladi fln neyse pcyi tekrad baslatti ama bitdefender sayfası var ne yapcami bilmiyorum cdyi cikartip bilgisayari aciyorum yine kapatiyo ayni sayfaya giriyo silemiyorumda programı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanmetin

arkadaslar yardim edin ya googlede fln arastiriyorum kurulumu benimki farkli bir sürüm galiba. cdyi taktim kurulum basladi fln neyse pcyi tekrad baslatti ama bitdefender sayfası var ne yapcami bilmiyorum cdyi cikartip bilgisayari aciyorum yine kapatiyo ayni sayfaya giriyo silemiyorumda programı

Satın aldığın cd li sürüm ise muhtemelen Bitdefenderın 2014 Türkçe sürümünü almışsın bu durumda yapılacak tek şey var o da cd li sürümün lisans anahtarını 2017 versiyonun da kullanmak bunu için yapman gereken Bitdefender Türkiye internet adresinden 2017 sürümünü indirmek. Diğer taraftan yaşadığın sorunu tam olarak anlamadım bitdefender sayfası var derken neyi kastettin biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.Kurduğun Bitdefender sürümünü kaldırman için de ayrıca antivirüs kaldırma programı var firmanın kendine ait onu kullanabilirsin.(Bitdefender UninstallTool.exe gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 27 Ekim 2016; 16:1:3 >

• okanmetin O kullanıcısına yanıt
    İlk mesajında bir soru sorup cevap almana rağmen geri dönüş yapmamışsın?
    Bitdefender, deneme sürümü bile yüklesen hesap açmanı istiyor. Karşına çıkan sayfa odur
    Eski versiyon yüklüyor isen nasıl yükseltmen gerektiği de şurada: http://www.bitdefender.com/support/how-to-upgrade-to-bitdefender-2017-1732.html

Bitdefender candır. İki yıldır hızlıal.com'dan kutulu cd eski versiyonlarını alıp sonra yükseltiyorum, daha hesaplı oluyor.
    En son, anakart değişen bilgisayara da sipariş gelene kadar 2017 İS deneme sürümü yükleyip kendilerinden reklam maili gelince gelen kutunun resmini göndermiştim
    Onlar da: "Madem öyle, al sana 6 ay bedava 2016 İS" demişler ama yüklemeye kalkıp da bir şey yüklenmeyince baktığımda 10 gün kalan 2017 İS deneme sürümünün hesabım üzerinden 6 ay uzatıldığını gördüm.

Teşekkürler Bitdefender ama keşke 2017 Total Sec.Multi Device deneme sürümü yükleseymişim diye hayıflandım çünkü satın aldığım Total Sec.2015 idi
    Çoklu cihaz derdinde değilim ama Total Sec.de, İS'de olmayan araçlar var, o manada söylüyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Ekim 2016; 16:46:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.