Şimdi Ara

bitdefender total security 2016 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bitdefender total security 2016 orjinal kullanıcısıyım yani para verip key aldım, uygulamayıda sitesinden indirdim ama antivirüs protection sekmesinde customda olan tiki kaldırıp korumayı agresif kısmına almaya çalışıyorum geçmiyor,uygulama ilk yüklediğimde web url lerini tarayıp güvenli olup olmadıklarını gösteriridi şimdi öyle birşey yok. bitdefender uninstal tarafından reapir yaptırdım 1-2 gün sonra yine aynı oldu bunun bu çözümü varmıdır

• Bir kez bende de aynı problem oldu ben 2016 sürümünü kaldırıp Bitdefenderın sitesinden 2015 sürümünü indirdim problem çözüldü ayrıca 2015 sürümünün arayüzü 2016 ile benzerde olsa ben 2015 sürümünün arayüzünü daha çok seviyorum.
  • bende 2016 yı daha çok beğeniyorumda, bu sorun geçicidir umarım bitdefender yeni bir update ile düzeltir bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 da kaspersky ve bitdefender döküldü maalesef.... ağır ağır kendilerini topluyorlar....

bahsettiğiniz sorunu çözmek için auto pilot u kapatın ve profili standarda getirin....

ayrıca ayarlar için şifre koyun çünkü vatandaş kendi kendine sizin ayarlarınızı değiştirebilir... şifre koyunca ayarlara bulaşamıyor...

1. auto pilot --->> OFF
    2. profile -->> STANDARD
    3. setup password -->> min 8 hanelik birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Şubat 2016; 0:11:55 >
  • programı kaldırdım en baştan kurdum bütün registry ve kurulum dosyasını (temp) falan temizledim şu anlık bir sorun yok ve windows 8.1 de ödüllü bir koruma sağladığı gerçekten belli inanılmaz bir program bitdefender
  • zaman geçtikçe bu işi ciddiye alan firmalar iyice birbirlerine yaklaştılar....
    GÜVENLİK konusunda Kaspersky, Bitdefender, Norton ve Avira birbirlerine çok yakın hatta eşit güvenlik sunuyorlar,,, bu 4ünden hyangisini kullanırsanız kullanın aynı seviyede güvenlik elde edersiniz.
    Ancak bu 4 yazılım arasında FONKSİYONEL farklar mevcut olabiliyor....mesela bitdefender facebook'daki linklerin güvenliğini kontrol ederken d,iğer üçüğnde bu özellik yok, Kaspersky ise spam posta ve phishing (aldatma) güvenliğin diğerlerinden çok farklı metodları kullandığından daha etkin çalışıyor.... Norton ise zararlı bulaşmış bir dosyanızın temizliğini çok güzel bir şekilde yapıyor, dosya silmeden orjinal halde size teslim oluyor, ama diğerleri genellikle bu dosyayı komple silmiş veya karantinaya atmış olabiliyor.............. gibi fonksiyonel farklar var... bunada kullanım alışkanlıklarını ile karar verip aralarından birini tercih edebilirsiniz...

• detaylı anlatımın için teşekkürler ya bitdefender, yada Norton kullanmayı düşünüyorum senin tavsiyen nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows 10 kullanıyorsanız en azından bitdefender'ın sorunları düzelene kadar windows 10'da sorunu olmayan ve diğerlerinden daha hılzı çalışan norton internet security 2016 kullanın

bitdefender'ın norton'a göre artıları; facebook içindeki linklerin güvenliği, outlook kullananlar için daha iyi e-mail antivirüs koruması, kendini koruması daha iyi (self protection)
    şu an için bitdefender'da olan sorunlar; auto-piotta ayarların değişmesi özellikle proaktif güvenliğin iptal olması, chrome kullananlarda search advisor kısmında dönem dönem devre dışı kalmalar, web sayfalarındaki bazı videoların görüntülenememesi, adabo flash player ile uyumsuzluk....
    norton internet securty nin avantajları; bilgisayar açılışında ilk devreye girme hızı daha hızlı, bilgisayara performans olarak etkisi çok daha az, windows 10 üzerinde sorunsuz, internet sörf hızı çok daha iyi
    norton internet security nin dezavantajları; kendini ve ayarlarını koruması daha zayıf, web güvenliğinde güvenli protokol kullanılarak yapılan taramalarda virüsleri bilgisayara kabul ediyor ama bilgisayarda bulunca gerekeni yapıyor (bitdefender bilgisayara kabul etmeden download ı kesiyor), outlook üzerinde spam mail engelleme zayıf, bitdefender da zayoıf aslında (bu konuda en iyi olan kis1016), virüs bulaşmış bir dosyayı virüsünden asıl dosyaya zarar vermeden gayet güzel temizliyor, dosya kaybetmiyorsunuz (bitdefender genelde virüs bulaşmıs dosyayı komple siliyor)

şimdilik hızlıca aklıma gelenler.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.