Şimdi Ara

BitDefender Total Security Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar

BitDefender Total Security hakkında kullanıcılardan bilgi almak istiyorum;

Geçen sene BitDefender TS alacaktım ama son anda öğrendiğim üzere güvenlik duvarında bug olduğundan vazgeçtim, ve kaspersky pure 3.0 aldım şimdi kaspersky pahalı olduğu için BitDefender almak istiyorum ve kullananlardan yorumlarını bekliyorum, kullanımı nasıl kolay mı? Türkçe mi? Virüs ve korumada nasıl?

Yorum yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

• Su an kullanmiyorum. Sildim. Fakat deneyimim su sekil de. Güven verici fakat bana cok garip sorular soruyordu. Autopilot yetti canima sora sora.gitmedi bir türlu programin tuhaf kutucuklari. Windows da garip hatalar olustu bit kaynaklı. Haklarini yemek istemem ustaca incelemeden ve kanitlamadan. Menusu nu begenmedim. Ilk basta guzel di, sonra karısiklasti. Koruma konusunda hep basarili oldu. Degismedi. Cikan hatalar da hep ismini gorsem de Genel olarak iyiydi,korurdu. Performansa gelelim. İ3 islemcili bilgisayar 100 de 35 agirlasti. Parola girme yerine gelirken wibdowsa girerken ekran kara bir sekil de yaklasik 8 10 sn bekliyor. Ondan sonra aciliyor. Yani biraz agirlik hissettirdi acilirken. Windows gelince unutuluyor agirligi. Genel olarak Sana G data veyahut bullguarda yönelmeni öneriyorum. Fiyatlar da uygunsa vakit alma vaktidir. Bu arada merhaba. Hos geldin dostum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 3 Haziran 2015; 6:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

Su an kullanmiyorum. Sildim. Fakat deneyimim su sekil de. Güven verici fakat bana cok garip sorular soruyordu. Autopilot yetti canima sora sora.gitmedi bir türlu programin tuhaf kutucuklari. Windows da garip hatalar olustu bit kaynaklı. Haklarini yemek istemem ustaca incelemeden ve kanitlamadan. Menusu nu begenmedim. Ilk basta guzel di, sonra karısiklasti. Koruma konusunda hep basarili oldu. Degismedi. Cikan hatalar da hep ismini gorsem de Genel olarak iyiydi,korurdu. Performansa gelelim. İ3 islemcili bilgisayar 100 de 35 agirlasti. Parola girme yerine gelirken wibdowsa girerken ekran kara bir sekil de yaklasik 8 10 sn bekliyor. Ondan sonra aciliyor. Yani biraz agirlik hissettirdi acilirken. Windows gelince unutuluyor agirligi. Genel olarak Sana G data veyahut bullguarda yönelmeni öneriyorum. Fiyatlar da uygunsa vakit alma vaktidir. Bu arada merhaba. Hos geldin dostum. :)

Hoşbulduk hocam öncelikle

Valla kaspersky dan alışığım autopilot tarzı bende de var sistem üzerine ağır yük bindirecek uygulamalar açınca güvenilir mi diye soruyor
    Kaspersky dan çok memnunum aslında pure 3.0 çok iyi ne bir kasma ne bir donukluk yok ama işte biraz fiyatı tuzlu
    Yorumunuz için teşekkürler hocam

Başka yorumlarda olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 3 Haziran 2015; 8:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTZHR

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar

Geçen sene BitDefender TS alacaktım ama son anda öğrendiğim üzere güvenlik duvarında bug olduğundan vazgeçtim, ve kaspersky pure 3.0 aldım şimdi kaspersky pahalı olduğu için BitDefender almak istiyorum ve kullananlardan yorumlarını bekliyorum, kullanımı nasıl kolay mı? Türkçe mi? Virüs ve korumada nasıl?

Bende senin gibi önce Kaspersky kullanıyordum memnundum da ancak çok ama çok pahalı olunca(Benim kaspersky'i kullandığım zamanlarda 1PC 1 Yıllığın fiyatı 35,00TL.idi.şimdi ise 70-80 TL. arasında) bende arayışa girdim bir ara forum sitelerini takip ederken AV TEST ile AV COMPERATIVES diye 2 ayrı bağımsız test kuruluşlarının yapmış oldukları testleri fark ettim testlere baktım ve çok şaşırdım Bitdefender bir çok alanda 1.'liği Kaspersky ile paylaşıyor hatta bazı alanlarda da Kaspersky den üstündü denemeye karar verdim tabii bunda Bitdefender'ın fiyat konusunda da Kaspersky den çok uygun olması da etkili oldu şu an toplamda 23 adet Bitdefender lisansına sahibim çünkü Bitdefender'ı o kadar beğendim ki anlatamam sistemi hiç kasmaması arayüzünün çok sade ve anlaşılır oluşu koruma konusunda da mükemmel olması benim gönlümü kazandı ayrıca senin dediğin güvenlik duvarında yazılım hatası gibi hiç bir problemle de karşılaşmadım windows'un güvenlik duvarını kapattım sadece Bitdedender'ın güvenlik duvarını aktif ettim karışıklık olmasın diye sonuç olarak Bitdefender hem ekonomik, hem Türkçe hem de güvenli bir antivirüs tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 6 Mart 2017; 10:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Bende senin gibi önce Kaspersky kullanıyordum memnundum da ancak çok ama çok pahalı olunca(Benim kaspersky'i kullandığım zamanlarda 1PC 1 Yıllığın fiyatı 35,00TL.idi.şimdi ise 70-80 TL. arasında) bende arayışa girdim bir ara forum sitelerini takip ederken AV TEST ile AV COMPETIVES diye 2 ayrı bağımsız test kuruluşlarının yapmış oldukları testleri fark ettim testlere baktım ve çok şaşırdım Bitdefender bir çok alanda 1.'liği Kaspersky ile paylaşıyor hatta bazı alanlarda da Kaspersky den üstündü denemeye karar verdim tabii bunda Bitdefender'ın fiyat konusunda da Kaspersky den çok uygun olması da etkili oldu şu an toplamda 23 adet Bitdefender lisansına sahibim çünkü Bitdefender'ı o kadar beğendim ki anlatamam sistemi hiç kasmaması arayüzünün çok sade ve anlaşılır oluşu koruma konusunda da mükemmel olması benim gönlümü kazandı ayrıca senin dediğin güvenlik duvarında yazılım hatası gibi hiç bir problemle de karşılaşmadım windows'un güvenlik duvarını kapattım sadece Bitdedender'ın güvenlik duvarını aktif ettim karışıklık olmasın diye sonuç olarak Bitdefender hem ekonomik, hem Türkçe hem de güvenli bir antivirüs tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkürler hocam bende o yüzden değiştirmek zorundayım baya pahalı oldu çünkü, arayüz kolay olması çok iyi valla

Hocam bi sorum BT 2015 total security türkçe değil diyorlar doğru mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Bende senin gibi önce Kaspersky kullanıyordum memnundum da ancak çok ama çok pahalı olunca(Benim kaspersky'i kullandığım zamanlarda 1PC 1 Yıllığın fiyatı 35,00TL.idi.şimdi ise 70-80 TL. arasında) bende arayışa girdim bir ara forum sitelerini takip ederken AV TEST ile AV COMPETIVES diye 2 ayrı bağımsız test kuruluşlarının yapmış oldukları testleri fark ettim testlere baktım ve çok şaşırdım Bitdefender bir çok alanda 1.'liği Kaspersky ile paylaşıyor hatta bazı alanlarda da Kaspersky den üstündü denemeye karar verdim tabii bunda Bitdefender'ın fiyat konusunda da Kaspersky den çok uygun olması da etkili oldu şu an toplamda 23 adet Bitdefender lisansına sahibim çünkü Bitdefender'ı o kadar beğendim ki anlatamam sistemi hiç kasmaması arayüzünün çok sade ve anlaşılır oluşu koruma konusunda da mükemmel olması benim gönlümü kazandı ayrıca senin dediğin güvenlik duvarında yazılım hatası gibi hiç bir problemle de karşılaşmadım windows'un güvenlik duvarını kapattım sadece Bitdedender'ın güvenlik duvarını aktif ettim karışıklık olmasın diye sonuç olarak Bitdefender hem ekonomik, hem Türkçe hem de güvenli bir antivirüs tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkürler hocam bende o yüzden değiştirmek zorundayım baya pahalı oldu çünkü, arayüz kolay olması çok iyi valla

Evet Bitdefender'ın 2015 versiyonları Türkçe değil bu durumu ben Bitdefender'ın Türkiye Genel Distribütörü olan DataStar yetkililerine sorduğumda şu an itibariyle türkçesinin olmadığını ama bu durumu ilgili yerlere ilettiklerini söylediler ama şu an piyasada 2014 versiyonları var ve de çok kaliteli bir arayüzü var en uygun fiyatta hızlıal.com ile sanalpazar.com adreslerinde mevcut hızlıal.com daki cd li sanalpazar.com daki ise 4,90TL.'ye online olarak satışta her iki siteden de alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Bitdefender'ın 2015 versiyonları Türkçe değil bu durumu ben Bitdefender'ın Türkiye Genel Distribütörü olan DataStar yetkililerine sorduğumda şu an itibariyle türkçesinin olmadığını ama bu durumu ilgili yerlere ilettiklerini söylediler ama şu an piyasada 2014 versiyonları var ve de çok kaliteli bir arayüzü var en uygun fiyatta hızlıal.com ile sanalpazar.com adreslerinde mevcut hızlıal.com daki cd li sanalpazar.com daki ise 4,90TL.'ye online olarak satışta her iki siteden de alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam sanalpazardan online satışla alırım o zaman deneme sütğsürümü var mı acaba denesem süper olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam sanalpazardan online satışla alırım o zaman deneme sütğsürümü var mı acaba denesem süper olur

Sanalpazar dan alışveriş yaptığın satıcıdan yükleme linkini de isteyebilirsin.

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten de indirebilirsin

https://bitdefender.com.tr/sayfa/bitdefender-total-security/
  • quote:

Aşağıdaki linkten de indirebilirsin

https://bitdefender.com.tr/sayfa/bitdefender-total-security/

Teşekkür ederim hocam çok sağolasın

• Rica ederim ne demek
  • Bitdefender piyasadaki en iyi antivirüs motoruna sahipdir. Bir çok güvenlik yazılımı zaten antivirüs motorunu Bitdefender'dan alır. Koruma konusunda iş kullanıcıda biter ama dediğim gibi Bitdefender'ın bir virüsü kaçırması düşük olasılıktır çünkü inanılmaz bir imza tabanı vardır. Kullanım konusunda ise kullanımı kolaydır 2015 versiyonunun Türkçe si çıkmadı ama kullanımı zaten basittir siz Bitdefender'ı kurun Steam oyunlarınızı vs. taranmayacak listesine alın ki oyunlarda fps düşüşü olmasın çünkü oyunların içindeki dosyaları tarıyor zararlı bir durum var mı diye bu da fps düşüşüne sebep olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Bitdefender piyasadaki en iyi antivirüs motoruna sahipdir. Bir çok güvenlik yazılımı zaten antivirüs motorunu Bitdefender'dan alır. Koruma konusunda iş kullanıcıda biter ama dediğim gibi Bitdefender'ın bir virüsü kaçırması düşük olasılıktır çünkü inanılmaz bir imza tabanı vardır. Kullanım konusunda ise kullanımı kolaydır 2015 versiyonunun Türkçe si çıkmadı ama kullanımı zaten basittir siz Bitdefender'ı kurun Steam oyunlarınızı vs. taranmayacak listesine alın ki oyunlarda fps düşüşü olmasın çünkü oyunların içindeki dosyaları tarıyor zararlı bir durum var mı diye bu da fps düşüşüne sebep olabiliyor.

anladım hocam son bilginiz çok işime yarayacak teşekkür ederim

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    HypeRockTiF'e katılıyorum, Bitdefender birçok üründen bir iki adım bu nedenle öndedir. 2017 versiyonu ile Türkçe dil desteği de geldi ürüne. Bu arada ürünün Türkiye distribütörü Laykon bilişim de ürün ile ilgili sürekli destek sağlıyor. Çok ciddi bir destek ekibi kurdular ve ürünlerin geliştirilmesi konusunda sürekli çalışıyorlar. Ben daha önce Eset kullanıyordum destekleri iyi olduğu için ancak maliyet olarak Bitdefender Türkiye pazarına güçlü bir distribitörle girdiği için fiyatları çok daha uygun. Destek tarafı da sorun olmayınca ürün piyasadaki tüm rakiplerinden önde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencbtuzmani

HypeRockTiF'e katılıyorum, Bitdefender birçok üründen bir iki adım bu nedenle öndedir. 2017 versiyonu ile Türkçe dil desteği de geldi ürüne. Bu arada ürünün Türkiye distribütörü Laykon bilişim de ürün ile ilgili sürekli destek sağlıyor. Çok ciddi bir destek ekibi kurdular ve ürünlerin geliştirilmesi konusunda sürekli çalışıyorlar. Ben daha önce Eset kullanıyordum destekleri iyi olduğu için ancak maliyet olarak Bitdefender Türkiye pazarına güçlü bir distribitörle girdiği için fiyatları çok daha uygun. Destek tarafı da sorun olmayınca ürün piyasadaki tüm rakiplerinden önde oluyor.

Kardeşim 2 yıl sonra gelmen müthiş ilk başta onu söyleyeyim

2015 ten beri kaspersky kullanıyorum memnunum, BT türkçe olduysa ona bakarım lisansım bitince iyi haber bu

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Haha evet biraz geç olmuş :D

Ürün alacaksan tavsiyem N11 - Gittigidiyor gibi sitlerden alım yapma, oralardaki bazı firmalar (hepsi değil tabi ki) başka firmaların lisanslarını kaçak olarak satabiliyor, bu şekilde çok şikayet var. Lisans aldık iki ay sonra iptal oldu gibi. Önerim internette araştırıp güvendiğin bir siteden alman ;)
  • gencbtuzmani G kullanıcısına yanıt
    g2a den alıyorum ben hiçbir zamanda sıkıntı çekmedim :)
  • Arkadaşlar ben Total Security 2018 kullanıyorum. İ7 16ram bir bilgisayar kullandığımdan kasmada bir şey diyemem ama pc 8-9 saniyede açılıyor. Koruması iyi, webcam koruması da eklendi bu 2018lere. Ayrıca diyelim ki 2018 var 2019 çıktı lisans süren olduğu sürece upgrade edebiliyorsun. Tek sorunu biraz pahalı (ben 45tlye aldım 1pc 1yıl ama multi device telefonda da kullanınlabilen 190tl sınırsız cihaz aile pakedi 230tl). Ve eski modemin varsa güvenlik açığından engelleyebiliyor birkaç saat sonra ama firewallı kapatıp yeniden başlattığında çözülüyor. Tavsiye ederim.

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aylık 5 pc li alıyorum ucuza öyle yetiyor bana ya 13 lira zaten :)
  • Hocam yalnız onları facebook gibi yerlerden ücretsiz dağıtıyor bunlar da alıp satıyor kullanmadan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.