Şimdi Ara

Bitdefender total security mi yoksa Bitdefender internet security mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha etkili arkadaşlar? Lisanslı olarak alacağım zaten gayet ucuz şu anda 2015'leri. Ama başlıktakilerden hangisi daha etkili?

• İkiside koruma bakımından aynıdır.Total Security ek olarak sistem temizleme araçları mevcut(kayıt defteri,internet izleri,internet optimizasyon vs).Ben internet securtiy tavsiye ederim sistem araçları için daha iyi programlar var onları kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hocam dün sanırım indirdiğim pdf dosyasınin rar zipinden malware yedim. Bunu bulup silmede hangisi daha etkili olur? Avast ile taradım bir sey bulamadı, zaten avast varken açmıştım dosyayı, uyarı vermemişti.

• YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Bitdefender,Kasperksy ve Norton bence en iyi 3 firma bu sektörde.Deneme sürümlerini indirip tarama yaptırın bunlardan 3 de virüs tanımlamaları güçlü firmalar.Gittigidiyor gibi sitelerde çok uyguna bulunabililiyor.Bitdefender deneme sürümünü indirip tarama yaptırın eğer bulursa memnun kalırsanız uyguna alıp kullanın derim.Dosya hala duruyorsa virüstotal sitesine upload edip hangi programlar virüs algılıyor yada virüslü mü diye fikir edinebilirsiniz.

İndirdiğim rar dosyasıni sildim. Combofix ile de tarattim. O zaman BD total security mi kurayım internet security yerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 30 Mart 2016; 12:05:38 >
    Çok fazla banka işlemi yapıyorum PC'de ve çok endişeliyim

Madem içiniz rahat etmicek format atın daha sonrasında sağlam bir virüs programı kurun.Bitdefender Internet Security 2016 kurabilirsiniz.
    Hem safe pay modülü var güvenli nir şekilde bankacılık işlemlerinizi halledebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şu an maalesef format atamam. O zaman 3 4 gün boyunca farkli antivirler ile taratayim. Eğer varsa birinden biri bulur değil mi?

O zaman Bitdefender ve Kasperksy taratın.Malware programı olarak Malware-byte ilede taratın.Fazla banka işi yapıyorsanız en azından garanti olur.

Bu şekilde %100 emin olabilir miyim? Yaparım hocam hic sorun değil

%100 diye birşey diyemem ama en azından bu dediğim programlar birşey bulamassa büyük ihtimal bir sıkıntı yoktur.Fakat tekrar söylüyorum %100 güvenli diye bir şey söyleyemem kaldıki formatla silinmeyen virüsler bile varken.

Peki hocam çok teşekkür ederim sağ olun

• Başka fikri olan arkadaşlar varsa da dinlemek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Başka fikri olan arkadaşlar varsa da dinlemek isterim...

Ben her ikisini de kullandım Total Security İnternet Security'e göre biraz daha kapsamlı. Hele banka işlemi yapıyorsan Bitdefender ile Kaspersky bu konuda 1 numara bence. Ayrıca USB Flash Bellek korumasında da kendini kanıtladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Başka fikri olan arkadaşlar varsa da dinlemek isterim...

Ben her ikisini de kullandım Total Security İnternet Security'e göre biraz daha kapsamlı. Hele banka işlemi yapıyorsan Bitdefender ile Kaspersky bu konuda 1 numara bence. Ayrıca USB Flash Bellek korumasında da kendini kanıtladı.

Sağ ol hocam teşekkür ediyorum
  • Aslında bir çok güvenlik yazılımının bankacılık işlemleri için özel koruma modülleri var. Bitdefender, Trend Micro, F-Secure iyidir.
    Sisteminizde zararlı olduğunu düşünüyorsanız HitmanPro ile taratın. Hem bulut tabanlı Bitdefender imzalarını hemde Kaspersky imzalarını kullanıyor. Çok hızlı tarama yapar.
    Ardından Malwarebytes ile taratırsınız.
  • Size de teşekkür ederim hocam. BD tarıyor şimdi. Bitsin hitman ile taratirim.

Son durum ne hocam? Tarama yaptığınız Antivirüs programlarıyla sisteminize bulaşan virüsü bulup temizleyebilidiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Son durum ne hocam? Tarama yaptığınız Antivirüs programlarıyla sisteminize bulaşan virüsü bulup temizleyebilidiniz mi?

Hocam Bitdefender ve Norton ile tarattım. Norton 1 virüs buldu. BD bir şey bulmadı. Malvarebytes ile tarattım, 17 farklı dosyayı karantinaya aldı, sonra da combofix yaptım, o da bir şeyleri derledi topladı sanırım:)) Şu an PC'de herhangi bir virüs hareketi vs. yok. Norton ve Malvarebytes kurulu PC'de. Ama Norton pek rahat bırakmıyor MB'yi. Sildiler mi bilmiyorum ama sıkıntı yaşamadım hiç.
    Bende internette bankacılık ve alışveriş işleri çok sık yaptığım için bu virüs konusunda hassasım bende Avast internet security kurulu malwarebytes programınıda kurdum. Devamlı durduruldu hatası veriyordu. Sistemide çok kasınca kaldırdım. Onun yerine Emsisoft Emergency Kit programı var. Manuel güncelleyip haftada bir sistemi tarattırıyorum. Bence sistemi kasmayan etkili bir program. Ayrıca usb flash belleğimin yazdırma ve okuma izinlerini değiştirdim. Çok şükür usbden virüs bulaşması yönünden kafam rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.