Şimdi Ara

Bitdefenderın farklı sürümleri arasında koruma anlamında fark var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitdefender hayranıyım bunu sitenin her yerinde de vurguluyorum şimdiye kadar 2013 yılından itibaren tüm sürümleri denedim ancak bir konu aklıma takıldı sizlere onu sormak istedim Bitdefenderın sürümleri arasında koruma ve performans anlamında bir fark var mı? yoksa sadece arayüzleri mi değişik bunu neden soruyorum çünkü her yeni sürüm çıktığında yeni arayüzü mutlaka kullanmak istiyorum buda bende eziyete neden oluyor sürekli bir öncekini silip yerine yeni arayüzlü sürümünü yüklüyorum bilgisayar laçka oldu vallahi bu soruma cevap verecek tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Cevap veren olmadığına göre demek ki herkes benim bildiğim kadar biliyor daha fazlasını bilen yok.
  • Tabi ki fark var. Yeni sürümde antivirüs motoru yenilenebilir. Yeni özellikler eklenebilir, zaten Bitdefender sürekli yeni sürümlerinde bir şeyler üstüne koyar yazılımın. Yani geliştirir. Performans konusunda test ettiğim kadarıyla Bitdefender 2017 sürümleri eski sürümlerine göre baya hafiflemiş. Bence her zaman en son sürümü kullanmanızda fayda var.
  • Tamam teşekkür ederim.
  • Virusnimza veritabanları ve algılama türleri değişir. Antibiruslerde yenisi her zaman daha iyidir. Ayrıca ben de BitDefenderi severim ancak free sürüm kullanıyorum zaten girdiğim yerler belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans konusunda değişiklik olacağını tahmin ediyordum ancak koruma konusunda da değişiklik olacağını zannetmiyordum
  • Artisi illa vardır. Yoksa niye parali sürüm çıkartilsin? İllaki bir fazlalığı vardır koruma anlaminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.