Herkese selamlar. Bitexen club uygulamasını indirin. Bitexen uygulamasına kayıt olduğunuz hesap bilgileri ile hesap entegre olacaktır. Üstte sağda bulunan Club Akademiye tıklayın. Sol üste tıklayın. Kazandığınız puanlar hangisine yetiyorsa o tokeni alın. Bitexen hesabınıza hemen geçecektir. Ödüller 3300 PUAN - 3 Sly TOKEN ( 38 TL ) 7.500 PUAN - 5.5 KYSR TOKEN ( 81 TL) 12.000 PUAN - 11 AKREP TOKEN ( 142 TL ) 50.000 PUAN - 7 DEMIR TOKEN ( 562 TL ) NOT: ÖDÜLLER YENİLENDİ HEMEN HEMEN HER PUANA ÖDÜL VAR Referans yeni kayıt ödülü referans sahibine ve üye olana 5 btxn veriyor yaklaşık 50 tl Hesabınız yoksa referanslı link: https://www.bitexen.com/sign-up?ref=516933243 Referans kodu: 516933243 Refsiz : https://www.bitexen.com ödül yok kolay-normal-zor-uzman-prof şeklinde bir çok soru geldi hepsini bitirdiğimde 7800 gibi bir puanım oldu 5.5 KYSR ye çevirdim anında bitexen hesabıma yansıdı. Emin olmamakla birlikte sanırım doğru yanlış puana etki etmiyor sadece sıralamaya etki ediyor çünkü yanlış cevap olsa da size %100 yapana kadar hak tanıyor ve ne puan gösterdiyse o nu veriyor Prof Cevaplari prof cevapları.txt — Yandex.Disk Uzman Cevaplari uzman cevapları (1).txt — Yandex.Disk Zor Cevapları Zor cevapları (1).txt — Yandex.Disk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 2 Ekim 2022; 13:56:13 > |
Bitexen Club Akademi Çekilebilir Para Kazanma: Soru-Cevaplar
Bitexen Club Akademi'nin Çekilebilir Para Kazanma eğitimi, katılımcılara dijital para birimlerinden pasif gelir elde etmek için gerekli bilgi ve becerileri sağlar. Eğitimin soru-cevap bölümü, sık sorulan sorulara kapsamlı yanıtlar sunarak katılımcıların konuyu daha iyi anlamalarına yardımcı olur.
Genel Sorular
- Bitexen Club Akademi Çekilebilir Para Kazanma eğitimi nedir?
- Eğitime nasıl katılabilirsin?
- Eğitim ücretsiz mi?
Kazanç İle İlgili Sorular
- Pasif gelir elde etmek için hangi dijital para birimlerini kullanabilirsin?
- Kazançlar nasıl hesaplanır ve ödenir?
- Kazançları ne sıklıkla çekebilirsin?
Teknik Sorular
- Çekilebilir Para Kazanma platformuna nasıl erişilir?
- Hesabını nasıl finanse edebilirsin?
- Dijital cüzdanlar hakkında bilgi sahibi olmak zorunlu mu?
Canlı Destek ve Eğitim Uygulaması
- Eğitim sırasında canlı destek alabilir misin?
- Eğitime özel bir mobil uygulama var mı?
- Daha fazla soru sormak veya desteğe ihtiyacın olursa nereye başvurabilirsin?
Diğer Kaynaklar
- Bitexen Club Akademi Çekilebilir Para Kazanma eğitimi ile ilgili soru-cevapları PDF olarak bulabilirsin.
- Bitexen Club'ın farklı sosyal medya hesapları üzerinden daha fazla bilgi ve destek alabilirsin.
- Bitexen Club'ın resmi web sitesinde ve forumlarında da ek kaynaklar bulabilirsin.
Bu soru-cevaplar, Bitexen Club Akademi Çekilebilir Para Kazanma eğitimi hakkında bilgilendirici bir genel bakış sağlar. Eğitim hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sorularını yanıtlamak için Bitexen Club Akademi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.