arkadaşlar elektrik-elektronik mühendislğiğindeyim ve bu sene uzatmaları oynuyorum bitirme projesi konusunda kararsız kaldım bana yapılmış yada olası yapabiliceğim bişey önerirseniz çok sevinirim bu sene okulu bitirmem lazım projeyi fazla kasmak istemiyorum 1 haftadır araştırıyorum ama elle tutulur bi sonuç elde edemedim bi proje bulamadım yardım ederseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
öneri saymakla bitmez mesela şöyle bir şey yap gerçi ne kadar yeteklerin var bilemiyorum eğer metal bilginde varsa baskül robot kol el vs yap istersen klişeleşmiş avdio amp. yapabilirsin Ama ben senin yerinde olsam basit video amp ve sinlay üreteci yapardım mesela ekranda çizgiler kareler vs ama kullandığın parçalar sadece transistör kullanarak yaparsan epeyce ilgi gölür
Bu arada kimse sana mail atmaz ya buradan bakarsın yada bakmazsın
Merhaba
Hocam yazılım desteği için Proje, yazilim odevleri, kodsal revizyonlar, Kod anlatimlari / egitimleri, Database islemleri
1.5 sene sonra 2. hortuda yaptı, gözümüz yollarda kalmaz artık
Merhaba arkadaşlar :) okul biteli 5 sene oldu inşallah yaza evlenmeyi düşünüyorum daha çoluk çocuk yok :) geçte olsa cevabın için teşekkürler belki ilgilenen arayan birine denk gelir
hort üstüne hortladı konu :D
Önce bayT_ sonra Bay T. arkadaş eski hesabının şifresini kaybetmiş sanırım ^^
quote:
Orijinalden alıntı: ozansefer
Merhaba arkadaşlar :) okul biteli 5 sene oldu inşallah yaza evlenmeyi düşünüyorum daha çoluk çocuk yok :) geçte olsa cevabın için teşekkürler belki ilgilenen arayan birine denk gelir
hocam proje olarak ne yapmıştınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Power Engineer
quote:
Orijinalden alıntı: ozansefer
hocam proje olarak ne yapmıştınız?
Bunu soracaktım bende merak ettim.
valla bende merak ettim şimdi :D
Veterinerlikte kullanılmak üzere ineklerin mide basıncını ölçecek bir cihaz yaptım :) Adı Gastrolojik basınç ölçer. bi pic bi sensör tamam :) yanlız mmc ye kayıt eklediler o kastı baya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme