Şimdi Ara

Bitkisel Basur Tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basur son zamanlarda insan sağlığını tehdit eden hastalıklar arasında yaygın olarak baş göstermektedir. Kabızlık sonucu insanların tuvalette uzun süre durarak kendilerini zorlamaları ve ıkınmaları sonucu makat bölgesinde oluşmaktadır. Bu ıkınmalar sonucunda insan anüs içindeki damar basınçları artar ve şişerek hastalığın ileri safhalarında anüs bölgesinden dışarı çıkar. Bu hastalık insanların makat bölgesinde şiddetli sancılara ve kanamalara sebep olur.

Gelişen günümüz teknolojisi insanlara birçok konuda yardımcı olduğu gibi “Basur nasıl geçer ya da basur için neler yapılmalıdır?” sorusuna da farklı tedavi yöntemleriyle cevap vermektedir. İnsanlar artık sağlık alanında kullanılan son model teknolojilerle birtakım cerrahi operasyonlar sonrası bu hastalıktan kurtulabilmektedir. Bunlar arasında en zahmetsiz ekonomik ve yaygın olanı lazer ameliyatıdır. Çünkü lazer ameliyatı hastaneye yatış gerektirmeden ağrısız bir şekilde gerçekleşir ve insanlar hemen işlerinin başına dönebilirler.

bitkisel basur tedavisi sorusuna çözüm olarak bu hastalığa çözüm olabilecek birtakım kremler doğal bitkisel ilaçlar fitiller ve birtakım ürünler bulunmaktadır. Bunların yanı sıra ılık suya oturma sıcak tuğlaya oturma ve sülük yapıştırma gibi birkaç ilkel yöntemde bulunmaktadır. Tüm bu tedavi yöntemleri basur hastalığının insanlar üzerinde bıraktığı ağrı sancı ve kanama gibi olumsuz etkileri ortadan kaldırıcı niteliktedir.

Bu hastalığın nedenleri arasında düzensiz ve yanlış beslenme baş sıralarda görünmektedir. Bireyler gündelik yaşamlarını devam ettirirken beslenme şekillerine ve yediklerine gereken hassasiyeti verirlerse bu hastalığa yakalanma riskini de bayağı azaltmış olurlar.

Site Adresi : bitkisel basur tedavisi

• Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>

• Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2014; 17:06:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.