Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainman335 -- 4 Mayıs 2022; 3:28:51 > |
Hemoroid
-
-
Selam dostum,
bir an önce tedavisini olmalısın sonradan dediğim tek şey 8 aydır neden bekleyip bu acıyı çekmişim...
Öncelikle bir kliniğe gidip, fissür mü yoksa hemoroid mi buna teşhis konulması gerekiyor. Burada kesinlikle devlet hastanelerini önermiyorum, poponuza parmak sokup birşeyler anlamaya çalışıyor ve sizi göndermeye çalışıyorlar.
Ben size aşağıdaki linkteki yeri tavsiye ederim. Ben orada ameliyat oldum ve 10dk sonra yürüyerek çıktım. 1-2 gün sıkıntı çekersiniz ancak sonrasında hiç birşey olmamış gibi hayatınıza devam edebilirsiniz. Aynı zamanda burası bildiğim kadarıyla sadece hemoroid e bakıyorum. Umarım fiyatta anlaşır ve bu hastalıktan kurtulursunuz.
https://www.doktortakvimi.com/klinikler/ozel-on-klinik-polikligi
Şimdiden geçmiş olsun.
-
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainman335 -- 4 Mayıs 2022; 3:29:5 > -
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainman335 -- 4 Mayıs 2022; 3:29:17 > -
Hemoroidin evresine göre olmak üzere birden çok tedavi yöntemi var. Çoğuda aynıya varıyor tam olarak ne öğrenmeye çalışıyorsun onu anlamadım?
Doktorlar tabikide ilk seçenek olarak ilaçlı tedaviyi önerecekler durduk yere ilaç tedavisi başlamadan etki edip etmediğini görmeden neden cerrahiye yönlendirip ağır bir işleme tabi tutsunlar dimi seni ?
Ama senin talebin doğrultusunda operatif işlemlerde yapılabilir. Sorunu mentionlayıp sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
-
Hocam keşke silmeseydiniz. Sizin gibi bu soruna çare arayanlar araştırırken konu yardımcı olurdu. Zaten bu tür konular insanlar tarafından çekinilen şeyler, bırakın bilgi olarak kalsın. Belki birinin işine yarar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X