Şimdi Ara

Bitlocker sorunu 1 Tb harici hardisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar devamlı aktif kullandıgım harici 1 tb hardiske yanlışlıkla windows 7 nin sacma sapan kılıt sistemıyle yani bitlockler ile kilitledim ...kilit açma kodunuda malesef kaybettim .. onun öncesındede hardiske virüs bulaşmıstı 850 gb dolu oldugunu gosterıyor ancak hiçbir dosya görünmüyordu . birkaç mahalle tamircısıne götürdüm virüs olayını çözerdikte bitlockeri acamayız dediler tek çare format dediler .. işin aksi tarafı içinde flim arşivim çocugumun fotograf arşivi muzik arşivi herseyim uçup gider.. professyonel hdd tamircilerine sordum 300 dolara açarız dediler g.tüme baka baka geri geldim eve yardımı dokunacak arkadaş prof. doç. dr. uzm. artık kim varsa mesajıma kulak vermelerini rica ediyorum.. ayrıca formatlasak bile fotografları herhangi gibi recovery programıyla geri alabilirmiyiz vereceginiz cevaplar için şımdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabi

sildiğim dosyaları disk internals diye bir programla geri getirmiştim(film ve resim) ama format durumu nasıl etkiler bilmiyorum

anladımda ben daha hardiske giremıyorum bile kilitten dolayı önce kiliti açmak gerek diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soydan96 -- 11 Nisan 2014; 13:37:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.