Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC bitsin çünkü adamlar daha Black Flag çıkmadan gelecek sene ki oyuna başlamış..

Hersene bir oyun çıkaran tüm seriler bitsin !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu bsc yi yemin ederimki çoluk çocuk yönetiyor cod bitsin ne demek lan ? böyle şaheser varmı dünyada soraraım size battlefield nobbları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

AC bitmemeli.Sadece 3-4 yılda bir çıkmalı.AC serisi özellikle hikaye bakımından(Günümüzde geçen hikayesi) sonuçlandırılmalı.bu da 1-2 oyun alır.yani AC6 çıkmadan bitmesi gerek AC serisinin.

zaten şimdiki zaman sonuçlandı desmond küreye dokundu olay bitti.acaba kim animusa girecek de 6a kadar getirecek.herhalde desmond olarak bir mağara adamı oluruz.sonda öleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bad_Dream

bu bsc yi yemin ederimki çoluk çocuk yönetiyor cod bitsin ne demek lan ? böyle şaheser varmı dünyada soraraım size battlefield nobbları ?

NOOB olmasın o :)
  • Cod ve BF bitmesin, insan her sene yeni bir cod ve iki senede bir yeni bir bf çıkacağını bilince hayata daha sıkı bağlanıyor. Ah bir de fanboy savaşları olmasa... (cod1 den beri cod bf1942den beri bf oyuncusuyum artık bu serilerle aramda duygusal bir bağ gelişti)
  • Call of Duty 'i bitirmek ne demek kardeş !! Adamlar seviliyorlarki 9 tane oyun yaptılar şimdi 10. yu yapıyolar...

• Evet, sevilmesine seviliyor, satmasına satıyor fakat resmen oyunculuk sektörünü istila ediyor CoD. Yine aynı gameplay, aynı dinamikler, yeni map ve silahlar eklenerek, gereksiz grafik geliştirilmeleri yapılarak önünüze seriliyor. Siz de atlıyorsunuz hemen üstüne. Bu nedenle önem verilen tek şeyin grafik olduğu, bilinçsiz bir yeni nesil gelişiyor. CoD' un 10 oyundur sürmesinin nedeni oyunun başyapıt olması değil, bu bilinçsiz nesil işte. Oyunculuk sektörünün gerçekten bu FPS fazlalığından arınması, veya doğru düzgün, yenilikçi FPS' ler yapılmaya başlanması gerek. Yoksa 20 yıl sonra oyun raflarında amacı beyin patlatmaktan farklı olan oyun kalmayacak.

• önce bi içine ettikleri NFS kalksın ortadan,ben bi ara kaçırdım zaten onu utanmasalar ayda 1 oyun çıkaracaklar.Zamanında underground 2 hastasıydım ama artık hiç bir nfs oyunu beni ufacık bile etkilemiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Bad_Dream

bu bsc yi yemin ederimki çoluk çocuk yönetiyor cod bitsin ne demek lan ? böyle şaheser varmı dünyada soraraım size battlefield nobbları ?

Ya sen var ya tam ağzı burnu kırılcak adamsın kocakafalı seni.Benim en başarılı bulduğum 2 şirket Blizzard ve Rockstar Games'tir herkese göre değişebilir tabii ama bu ikisinin başarılı oldukları tartışılmaz.Bu şirketler bi oyun yapıp 10 sene aynı oyunu piyasaya sürmüyorlar.Gta vice city e bak 4 e bak devrim var arada.hatta Gta 4 ile Red Dead Arasında bile devrim var.Blizzard a bak Warcraft yapmış varmı hikayesi var güzel hala gidiyor.Ama CoD a bak bir de 4 ile 6,7,8,9 arasında ne fark var he?Hep aynı oyunu yapıyorlar senin gibi salaklar da alıyor bilgi yok beyin yok aa CoD çok severim yeni oyunu çıkmış beynimi bırakayım CoD oynayım.Ben de çok severim Call of Duty yi ama para kazanmak için boş durmamak için oyun üretiyorlar kalitesini yitirmesine sebep oldular ve senin gibi salak insalar o oyunu aldıkça ha böyle beyinsizlik COD BEST ALLAHUEKBER dedikçe onlar da yeni bişey yapçak gibi durmuyorlar.He dersen ki fps oyunda ne gibi yenilik yapılabilir.O konuda katılırım yani bi free roam/sandbox oyunu gibi yenilik olmaz.Ama Battlefield 4 ün yepyeni bi havası olacağını da sanmıyor değilim.Aç gözlerini artık KOCA KAFA AÇ.

• Ayrıca Warcraft Gta Skyrim gibi oyunları da unutmamak lazım.Şaheser istiyorsan eğer.

• MÜTHİŞ BİR YAZI GERÇEKTENDE NOKTASI VİRGÜLÜNE KATILIYORUM OKURKEN ZEVK ALDIM ALTINA RAHATLIKLA İMZAMI ATABİLİRİM,İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZIYA DÖKMÜŞSÜNÜZ TEBRİKLER...
  • AC bitsin de, CoD'a dokunmayın be abi..
  • "Bitmesini istemediğimiz" diye okudum önce.
  • cod bf crysis vb bunlar bitsin artık yeter bu kadar sam amca politikası kötü ruslar katil koreliler amerikan düşmanı uzaylılar vs vs alayı aynı
  • yorumları okudum da iyi güldürdüler beni :) Neyse. Kanımca, sizinle aynı fikirdeyim, Cod, BF, RE, Tom Clancy ve daha bir çok oyunun serisinin cılkı çıktı. AC oyunun da bazı konularda katılıyorum, aynı dövüş dinamikleri, kılıçlar, kıyafetler, görevler... Bence bitmeyecekse bile oyunun geniş çaplı 1 değişime ihtiyacı var.

• Cod a dokunmayın ama diğerleri gerçekten bitmeli . (Cod Serisi ile aramda duygusal bi bağ var . Bunu 4 ayda cod 1 den 9 a kadar oynayan birisi söylüyor )
  • tam isabet ağzınızdan bal damlıyor

• bazı cod fanatikleri salakça yorumlar yazıyor ama söylüyorum bunu o fasulye beynininize sokun o seri battı artık resident evil da bitmeli ve assasin's creed fanatiği olsam da söylüyorum bence ac de battı.ve bazı arkadaşların söylediği gibi bence need for speed i de batırdılar.ubisoft un yaptığı yeni crew diye muhteşem bi yarış oyunu çıkıyo gidin onu oynayın kardeşim
  • Gerçekten çoğu kişi cod'un ilk iki oyununu oynamamış kişiler bnim hayatımda oynadığım ilk oyun cod! di gerçekten büyük bi zevk aldım son oyunları o zevk ile oynamıyorum multisi de hep aynı ama cod serisi bitmemeli çünkü piyasada hikayesi güzel oynanabilirliği güzel fps oyunu kalmadı . resident evil gerçekten bitmeli çok kötüye giden bi oyun ve son oyunlarda batırdı o düşüncenize katılıyorum . ac de kesinlikle kapanmalı eski oyunlar bi başka oluyor başlarda grafikler o kadar iyi değildi ama çok eylenceliydi ve hikayesi çarpıcıydı ezio bitince oyun battı o da kesinlikle kapanmalı . ama cod kapatılmamalı multisini geliştirirlerse oyun acayip gzl olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bazı cod fanatikleri salakça yorumlar yazıyor ama söylüyorum bunu o fasulye beynininize sokun o seri battı artık resident evil da bitmeli ve assasin's creed fanatiği olsam da söylüyorum bence ac de battı.ve bazı arkadaşların söylediği gibi bence need for speed i de batırdılar.ubisoft un yaptığı yeni crew diye muhteşem bi yarış oyunu çıkıyo gidin onu oynayın kardeşim

Fasulye beyinli bf fanboyu cod hater ın haykırışları :)
    Adamlar seviyorsa oynar sana ne? Biri çıkıp BF oynama bir daha o oyun kötü o oyun cıs o oyun pis dese seri bitsin mi diyeceksin?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.