Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty bu nesilde benim için bitti ama yeni nesilde yepyeni oyun dinamikleriyle gelebilir. O yüzden yeni nesil için bir şans daha verilmesinden yanayım. Call of Dauty tek oyunuyla 20 milyon satıyor öyle bitsin deyince bitmez zaten. Her şeyin paraya endeksli olduğu bu zamanda hiç bir firma bu kadar çok satan bir oyunu bitirmez.

Resident Evil için umutsuz vaka diyebilirim. Hiç ağlamaya gerek yok aslında oyuncular co op olsun, multiplayer olsun dediler firmalarda bu isteklere cevap veriyor. O eski hardcore RE oyunları geçmişte kaldı. Şimdi bebelere özel co op lu, dövüş sporları soslu casual RE oyunları moda.

Bir oyun serisi her çıkarttığı oyunla kendini bu kadar mı tekrar eder. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu nesilde olsun ve sonraki nesilde olsun bundan sonra çıkacak hiç bir AC oyununa para vermem artık. Evet gelecek nesil için de bu oyundan umutsuzum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Call of un bütün serisini oynayan bir insan olarak şunu söyleyebilirim sanırım.
    Call of duty 1 , 2 ve devamında internet cafe ye gidip call of atalım derdik arkdaşlar arasında oz amanlar birde counter vardı ama call of bana daha cazip gelirdi.YIlların da birer harikaydı call of serisi peki kim call of daki karakterleri şimdi bile hatırlıyor .Şahsen ben hatırlamıyorum ama modern warfare de bir aksiyon filmi izliyor edasıyla o duygu yüklenişi ile üstad price ı izlediğim zamanları şimdi her price sözü duyduğum da hatırlıyorum.
    Call of duty modern warfare gelmeden önce savaş ortamındaki havayı veren en güzel oyunlardan birisi idi ama yapma arkadaşım modern warfare de film gibi geçti ya.
    Aslında modern warfare de ki düşüş yenilenmeyen grafikler , yapay zeka dan önce bence modern 1 .sinde tattığım o içine alan oyun hisiinin düşmüş olması .Keşke daha sıkı senaryoyla , ve yenilenmiş grafikleri yeniden bir modern warfare (artık future warfare olsun bence.) serisi çıksa keşke.Bu seferde yüzbaşı value yu izleriz belki:)

• silent hill'ı da yalan ettiler
  • Call Of Duty 1 ve 2'deki efsane atmosfer de, o zamanlar ''her sene ikinci dünya savaşı yeter ya, ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar'' diyenler yüzünden yok oldu. Şimdi aynı zihniyet, o oyunları geri istiyor.
  • Daha başlığı görür-görmez, aklıma ilk gelen COD serisi oldu.
  • seri bitsin diyorsunuz ama böyle bir yapımın uzun yıllarca yapılamayacağını da biliyorsunuz . bence re 6 o kadar da kötü kalitede bir oyun değil bu ,evet hikaye karakterler biraz baydı ama japonlar yine yapmış yapıcağını . özet bölümünde bune kamera açısı , kontroller üzerine olmayan eğitim ve bodoslama oyuna dalış benim canımı sıkmıştı ama özetten sonra alışmaya başlıyor insan , evet oyunun karakteri seri ilerledikçe değişti fakat en azından elle tutulur tarafları da var fakat bende bir fanatik olarak söylüyorum re. 6 yı sadece güzel atmosferini bir nebze de olsa yaşayıp bitirmek için oynuyorum . fazlası yok .bu oyun pc de bir mihenk taşıydı ve 3. bölümden sonra bitti . ben kesinlikle 4 ve 4 den sonrasını ve vizyondaki filmlerini sevmedim .

• Dostum içimi okumuşsun yemin ediyorum arkadaşlara bütün gün anlatıyorum bu oyunlar bitti artık hep aynı oyun diyorum, özellikle assasins creed ve cod.AC de her oyun aynı şeyler bıktık artık ben gta vice oynarken gta san arasında dağlar kadar fark var ama ac 1 de 3 de aynı 5 oyun var arada ama bir bok yok evet assasins creed çok güzel oyundu ama aynı oyunu oynuyoruz başka bişey değil SIKTII.Call of Duty e gelince çok güzeldi ilk iki oyunu hatta 4 5 de güzeldi 4 ün farklı bi havası vardı ama 6 7 8 9 bokunu çıkardılar zevk vermiyo artık fpsden bunaldım heryerde her bilgisayarı olan insanda cod 9 u görmekten
    WE WANT PRINCE OF PERSIA BACK
    WE WANT WARCRAFT BACK
    Gta ya da dicektim ama gta hala yapıyor o yüzden sorun yok :D
  • Resident Evil eleştirisine tamamen katılıyorum. İlk Resident Evil'ı yanlış hatırlamıyorsam PS 1 de oynamıştım Resident Evil 2 ise hayatımın en güzel oyunlarından biriydi şu son çıkan Resident Evil 6 yı görünce gerçekten içim acıdı. COD ile ilgili eleştirilere ise kısmen katılıyorum. İlk iki oyun çıktığı dönem için gerçekten birer milattı. Hendeklerin arasında dolaşmak falan, tamamen 2. dünya savaşı atmosferini bize yansıtıyordu ama serinin diğer oyunları da berbat değil grafikler değişmemiş falan ama her oyunun senaryosu güzel kendince oluşturulan atmosferi güzel yani birer çöp oyun olmadıklarını düşünüyorum. Diğer taraftan AC serisiyle ilgili eleştirileri de tamamen yanlış buluyorum. Oyun sürekli kendini yeniliyor bir oyunda kanca çıkıyor başka bir oyunda gemi savaşları oluyor yani oyun statik değil dinamik. Sürekli kendini geliştiren bir oyun da her sene çıkıyor diye eleştirilmez ben ve benim gibi pek çok kişi de her ay çıksa da oynasak gözüyle bakıyor.

• square enix diye kaliteli bir firma var şuan, eger oyunları bunlara emanet ederlerse efsane resıdent evıl ve assasıon creed cıkabılır cod serısı uyutuyor oyuncuları cunku daha ıyı bır fps yok daha ıyısı cıkana kadar bızbole gotururuz dıyolar satıs felsefesi dogru ama oyuncular için kötü tabiki.RE serisi bu sene cok elestırıldı bunun anlamı şu, re yenıden doğabilir.Bunu yapmak cok zor degil, square enix e oyunu teslim edin=) gerisini onlar halleder.Silent hiil zaten hep 2.-3. sınıf fırmalar tarafından yapılıyor, 3ten sonra seri bozuldu ama nispeten kendı yapısını hep korudu.Re aksiyona kaydı çünkü aksiyon yapmak daha kolay=)) puzzla kım ugrascak dimi.Oyun fırmaları kendını dusunuyor cebını dusunuyorlar.hıcbır assasıon creed oyununu tam olarak oynayamadım bana cok yavan gelıyor o oyun nedense bır pop degıl,onun uzaktan yakından alakası yok he oyle olması gerekmıyor ama,sacma sapan adamları ıtmek kılıcla adamlarla savasmak rpg oyunumu aksıyon mu platformmu ben o oyunun turunu cozemedım henuz, hayranları ıllakı var ama ne kadar memnunlar bana sacma gelıyor.teknolojı ılerledıkce oyunlar kötüleşiyor neden acaba düşünmek lazım!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

ac ve cod un bitmesini isteyen kim?

Ben

• Resident Evil bitmesin, yeniden başlasın. Bitsin demek ayıp oluyor...

• Assassin's creed henüz sadece 5-6 yıl geçmişi olan yeni bir seri zaten.
  • Resident Evil bir an önce bitsin geçen Resident Evil 6'yı aldım bitirmeden takasladım bu kadar rezalet bir oyun olamaz. Resmen oyuncularla dalga geçiyorlar açıkçası 3DS'de oynadığım RE revelations kat be kat daha iyidir RE 6'dan . Eskiden en iyi oyun ünvanını elinde bulunduran bu oyun şimdi İlk 100'e bile giremez oldu.Yazık vallahi yazık yav. Silent Hill Downpour oynarken en azından oyuncuya eski günlerini bir nebze olsada hatırlatıyor , eski havasında ve hala korkunç . En azından oyuncu ile dalga geçmiyor .

AC artık bitsin zaten AC3'ü zar zor bitirmiştim sıkıla bayıla.

• Alkan kesinlikle daha fazla yazıyla aramızda olmalısın. 25 yaş üstü oyuncu kitlesinin senin gibi kritik, analiz yapan yazarlara ihtiyacı var ....

• bence ya ac bitsin ya da bu kadar sık oyun çıkmasın çıkarsa da gittikçe yenilere gelmesin altair ve ezio döneminde geçsin oyun conor a da tamam dedik ama daha fazla yenileşmesin eskiler olsun
  • %100 AC vardır dedim. AC'nin talihsizliği ubisoft elinden çıkmasıydı. Bence 2-3 oyun daha çıkarsın ve bitsin. Onun dışında RE ve COD lütfen kağıdı kalemi bırakıp salonu terk etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

6 yıl CoD2 oynamış ve bütün cod oyunlarının senaryo kısımlarını ve multiplayer'larını oynamış biri olarak söyleyeyim, artık en son Black Ops 2 hiçbir şey ifade etmedi bana.Senaryo kısmını yarıda bıraktım.Hani adet yerini bulsun diye bile oynamadım (adet oldu artık).En son ilk black ops oyunu senaryo modu ile keyif vermişti.Multiplayer'ını da 1 sene falan oynamışımdır sonra bıraktım (bazı ufak optimizasyon sorunları olmasa dahada oynardım aslında).Bu oyuna yeni bir grafik motoru, fizik motoru ve sağlam çevre yıkımı gelirse belki yeni ve klişe olmayan bir senaryoyla güzel bir şey çıkarabilirler diye düşünüyorum (belki).

AC'ye gelince 2, Brotherhood ve Revelations her ne kadar AC1 tadı vermesede yine güzeldi.ACIII'de yine bir Amerikan milliyetçiliği görmem beni ne kadar biraz soğutsada yine oynamak isterdim 3'ü tam anlamamıyla oynayamadım henüz ama bizim yerli elemanın kontrolünü elime aldığım kısma kadar oynadığımla bir yorum yaparsam eğer: Oyuna farklı bir hava gelmiş ama köklü bir değişim yok tabii ki de.Ama hala oynanılabilir bence.

Edit : Ha bir de her sene çıkmasada artık yenisi gelse de oynasak dediğim oyunlarda şunlar; Half Life 3, Doom 4 ve Quake 5, GTA 5, Prince of Persia, Portal.Birde Duke'u insan gibi oldschool tarzında yapıp yeni bir oyun çıkarsalar dadundan yinmez hani.

COD 1-2'yi senin kadar oynamadım ama seriyi başından ber biliyorum. Sen BO1'i beğenmişsin ama ben onun da multisini beğenmedim. Hatta senaryo bölümünü de zorlamayla bitirmiştim. Aynı şekilde BO2'yi de sırf oynamış olmak için oynadım. Serinin en büyük eksilerinden biri ise malumunuz hile sorunun MW3'le zirve yamıştı. BO çıkana kadar çok az oynadım bu sebeple; o da sadece ilk çıktığında.

Eğer BF serisinin grafikleri gibi grafiklerle yapmayacaklarsa yeni oyunu, artık yapmasınlar bi zahmet. BF 2 yılda bir çıkıyor ama iyi şekilde çıkıyor. COD ise alelacele 1'er yılda çıkıyor da ne oluyor sanki? Yarım-yamalak ve kimseyi tatmin etmeyen şekilde çıkıyor.

MW1'i hatırlayalım. COD2 ile arasında kaç sene vardı ama nasıl çıktığında FPS dünyası için devrim yapmıştı ama dimi? MW3 bile onun temelleri üzerinden gidiyor hâlâ...

Doom'un hastası olarak 4. oyununu ben de 4 gözle bekliyorum. Umarım yeni bir Duke Nuken faciası olmaz onun sonu da...

• valla güzel söz eden arkadaşlar var fakat oyun piyasası ilerledi ve değişti değişeli sadece kullanıcıların amaçlarına göre şekillendi , ben şöyle diyorum 90 lı yıllarda re .2 oynarkenki heyecanlar ve bulmacaları çözme isteği şimdi çoğu kullanıcıda yok artık o jenerasyon bitti ve markalar yeni jenerasyonun amaçlarına eğilim gösteriyorlar , şimdiki kullanıcıların ortak amacı başla heyecanı yaşa ve en kısa zamanda bitir , zaten bizim jenerasyonun yaşı geldi 30 , 35 e , bir resident evil fanatiği olarak bunu söylüyrum ve bunun üzerinde ısrarla sabit fikirim kanıtı da zaten ortada bir fps oyunlarını analiz edelim fear , sniper elite , cod , aliens vs predator , istisna olarak dead space gibi oyunların sunumları zaten belli başla ilerle adam vur oyunu fazla sıkmadan nihayetlendir . amaç bu zaten , kullanıcıyı efeklerle etkile biraz heyecan yarat az buçuk sevdir ve sıkmadan sonunu getir .

ben şuan 33 yaşındayım ve 20 li yaşlarımda oynadığım resident evil serisi bu tip maddi kaygılarla amaçlarla yapılmış oyun değildir kesinlikle . resident evil bi sanat şaheseridir . gerek müziği gerek atmosferi gerek kurguları gerek eh günümüzde sucuğa dönen zombi hikayesi gerekse o zamanlar üzerinde büyük emek harcanarak yapılmış grafik sunumları oyunda bulunduğun her mekan birer sanat işidir , günümüzde de ısrarla grafiklerin üzerinde duruyor yapımcılar , fakat sadece maddi çıkarlar adına süslenmiş şeylerden belki de öteye gidemiyor , evet çok çaba harcanıyor ama ne biliyim o jenerasyon artık kapandı gibi , 90 lardaki sanatçılar artık yok . bunlar fikirlerim ve tekrar üstünde duruyorum uzun yıllar böyle yapımlar gelemeyecek , belki de hiç gelmeyecek en azından bilgisayar dünyasında devrimler büyük ilerlemeler olmadığı sürece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 2 Nisan 2013; 0:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

6 yıl CoD2 oynamış ve bütün cod oyunlarının senaryo kısımlarını ve multiplayer'larını oynamış biri olarak söyleyeyim, artık en son Black Ops 2 hiçbir şey ifade etmedi bana.Senaryo kısmını yarıda bıraktım.Hani adet yerini bulsun diye bile oynamadım (adet oldu artık).En son ilk black ops oyunu senaryo modu ile keyif vermişti.Multiplayer'ını da 1 sene falan oynamışımdır sonra bıraktım (bazı ufak optimizasyon sorunları olmasa dahada oynardım aslında).Bu oyuna yeni bir grafik motoru, fizik motoru ve sağlam çevre yıkımı gelirse belki yeni ve klişe olmayan bir senaryoyla güzel bir şey çıkarabilirler diye düşünüyorum (belki).

AC'ye gelince 2, Brotherhood ve Revelations her ne kadar AC1 tadı vermesede yine güzeldi.ACIII'de yine bir Amerikan milliyetçiliği görmem beni ne kadar biraz soğutsada yine oynamak isterdim 3'ü tam anlamamıyla oynayamadım henüz ama bizim yerli elemanın kontrolünü elime aldığım kısma kadar oynadığımla bir yorum yaparsam eğer: Oyuna farklı bir hava gelmiş ama köklü bir değişim yok tabii ki de.Ama hala oynanılabilir bence.

Edit : Ha bir de her sene çıkmasada artık yenisi gelse de oynasak dediğim oyunlarda şunlar; Half Life 3, Doom 4 ve Quake 5, GTA 5, Prince of Persia, Portal.Birde Duke'u insan gibi oldschool tarzında yapıp yeni bir oyun çıkarsalar dadundan yinmez hani.

COD 1-2'yi senin kadar oynamadım ama seriyi başından ber biliyorum. Sen BO1'i beğenmişsin ama ben onun da multisini beğenmedim. Hatta senaryo bölümünü de zorlamayla bitirmiştim. Aynı şekilde BO2'yi de sırf oynamış olmak için oynadım. Serinin en büyük eksilerinden biri ise malumunuz hile sorunun MW3'le zirve yamıştı. BO çıkana kadar çok az oynadım bu sebeple; o da sadece ilk çıktığında.

Eğer BF serisinin grafikleri gibi grafiklerle yapmayacaklarsa yeni oyunu, artık yapmasınlar bi zahmet. BF 2 yılda bir çıkıyor ama iyi şekilde çıkıyor. COD ise alelacele 1'er yılda çıkıyor da ne oluyor sanki? Yarım-yamalak ve kimseyi tatmin etmeyen şekilde çıkıyor.

MW1'i hatırlayalım. COD2 ile arasında kaç sene vardı ama nasıl çıktığında FPS dünyası için devrim yapmıştı ama dimi? MW3 bile onun temelleri üzerinden gidiyor hâlâ...

Doom'un hastası olarak 4. oyununu ben de 4 gözle bekliyorum. Umarım yeni bir Duke Nuken faciası olmaz onun sonu da...

Açıkçası Rage'den sonra şüpheliyim + bir de üstüne Doom 4 SS'leri yayınlandıydı birkaç tane (doğrulanmıştı gerçek olduğu) açık havadan.Umalımda o açık hava kısımları oyunun küçük bir parçası olsun.Bu arada ben hala şu anda Doom 3'ü oynuyorum BFG edition'ı.Ek pakedini ve Lost görevlerini oynamamıştım ama en baştan başladım gene Doom 1 ve 2'yide bitirdim Yalnız nerde o eski oyunlar Inferno of Blood oynamışım 42 dakika aldığım ss'lere baktım hala eksik var %106 Kills, %92 Items, %72 Secrets.Bu arada ne mübarek oyunlarmış ki adamlar canavarların %100'ünü öldürüpte doymayıp gizli yer arayıp fazlasını öldürmek isteyenler için fazla canavar bile koymuşlar düşün artık.Nerde o eski oyunlar SS'sinide ekleyeyim bari.

Not : Kenarda oynanmaya hazır Eski duke 3d (high res textures cillop gibi) + tüm eklenti paketleri, blood1-2 ve tüm eklenti paketleride duruyor daha Aynı zamanda pc'de crysis 3, far cry 3, batman'ler, ac3, dead space 3 ve bilumum yeni neslin sıradan oyunları da var.Bir arkadaşta hala m.ö kalma oyunları mı oynuyorsun diyor

Şimdikiler ilk önce ikide birde ara sahne girmeyen, haritanın eski oyunlarda olduğu gibi profesyonelce ayrıntılı bir şekilde yapıldığı (tam mühendislik haritalar belli), eşya çeşitliğinin bol olduğu, dlc ile +4/5 damage'lı totosu kırık silahlar, haritalar vermediği oyunlar yapsınlar sonra beğenmeyen almasın.Aaa ama dur... O zaman kimse almaz işte.Bu call of duty gibi olmamış derler Onlara her 10 saniyede bir görevin ne olduğu ve gidilecek noktanın yeşil bir yuvarlakla haritada gösterilmesi ve detaylı talimat gerekiyor

Edit : Yukarda F.E.A.R muhabbeti açılmış ona gene hiç girmeyelim çok doluyum vallahi.F.E.A.R'da 1. oyun ve sonraki çıkan iki eklenti paketinden sonra son nefesini verdi resmen.3. oyunu F.E.A.R'dan saymamakla beraber 2'yide pek beğenmemiştim.Zaten Monolith bıraktı o seri ölmeden ölmekten beter oldu.Blood gibi bir oyunu yapan şirket bırakırsa kim kurtarabilir o seriyi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 2 Nisan 2013; 1:33:28 >

• oraya ac yerine nfs serisi konulmalı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.