Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for speed serisini unutmuşsunuz. Artık o seride de tat kalmadı. Citeron games bence yapamıyor bu işi.
  • undying in tadına doyamamıştık zamanında, 2-3 kere falan bitirmiştim. Seri olsun demiyorum ama, 2ncisi yapılsaydı, hadi o da olmadı remake i yapılsa, hatta o daha tatlı olur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence PES de bitmeli artık.

• Hikaye odaklı ve hikaye devamlılığı olan oyunların 3-4 yılda bir çıkması beklenemez. Hikayenin devamı için, 4 yıl beklemek veya bekletilmek, saçmalık olur. Call Of Duty bünyesi altındaki iki oyun serisi de iki yılda bir çıkıyor.

Black Ops 1: 2010
    Black Ops 2: 2012

MW1: 2007
    MW2: 2009
    MW3: 2011
    MW4: 2013

Ben bir sıkıntı göremiyorum, periyotlarda, gayet tıkırında gidiyor işler. Hikayeden de gayet memnunum ben.

Assassin's Creed serisi zaten tümüyle hikaye üzerine kurulu. Her yıl çıkması gerekiyor bana göre. Dizi gibidir bu tür hikaye devamlılığı olan oyunlar. Siz hiç bu dizi bu yıl yayınlanmasın, 3 yılda bir çekilsin diyor musunuz?

Sözlerim, oyunların her yıl çıkmasından şikayetçi olanlara.
  • Uncharted Serisi
    KillZone Serisi
    God of War Serisi
    Assasin's Creed Serisi.
    FIFA Serisi :D
    Gran Turismo Serisi

6 tane oldu ama ( UNC / KZ3 / GOW Exc'leri 1 sayalım :)

• ya tamam REsident evılı biraz abartılar ama resident evıl efsanedir ona bulaşmayın
  • Bence çoğu konuda haklısınız ancak bence AC serisini iyi bir yapımcı almalı veya UBİSOFT büyük bir değişim yapmalı (Ne kadar imkansız gözükse de) ve oyunu 1 ve 2 deki tadına getirilmelidir.Getirilmezse ise geliştirilip 2 yılda bir çıksın.(BF gibi).Belki de arkadaşların dediği gibi 1 yıl POP bir yıl Ac çısın.
    RE gelince ondan artık umutlu değilim. Bende RE 3 vardı da nasıl heyecanla oynamıştım zamanında :S
    COD ise kendini 1 sene geliştirir 5 sene aynı şeyi sunarlar. Ama modern warfare serisi hikaye açısından güzel (tek bu konuda iyi olsa da) . Bu nedenle Cod'dan da umutlu değilim.Ben Cod 2 yi kuzenimden görmüştüm ve almak için anneme yalvarmıştım almak için :D
    Ve bence bu oyunlar tekrar yapılmalı ya da benzer oyunlar günümüz standartlarında çıkarılmalıdır.(Hem grafik hem,oynanabilirlik hem de seneryo açısından.).
  • S.T.A.L.K.E.R. :(
  • çok doğru aramıza yeniden pop gelsin ve çok bomba bir pop gelsin yaa :)
  • bit artık resident bittttttttttttttttttttttttttt..

• Son olarak Resident Evil: Code Veronica ve Resident Evil: Zero korku unsurlarını başarılı bir şekilde sunan Capcom, Resident Evil 4'ten itibaren seriyi bozmaya başladı. Resident Evil 5'te büyük eleştirilere maruz kalan şirket, Resident Evil 6'da ise zombilere tam anlamıyla tekme tokat daldığımız Street Fighter mı oynuyoruz, Resident Evil mı belli olmayan bir oyunla karşımıza çıktı. Motosiklet süren, eli silahlı zombilerden bahsetmek bile istemiyorum.

Ne güldüm buraya ya. Ama haklısınız. :D

• 1. HALF LIFE 2.GT 3.COD
  • Bence bu sunulan oyunların hepsi bitmeli!!!!!!!!!!
  • bence assasins creed hiç ama hiç sıkmıyo her oyunda tema değişliği ile gayet de eğlendiriyo tabi tökezleyen oyun oldu mesela ac3 ana karakter connor çok sade bi karakterdi ve amerikada geçtiği için mimari kötüydü ac hissi yoktu ama ac4 black flagde yine yeni ve sağlam bir tema geliyor bildiğiniz gibi korsanlık ve 50 den fazla şehir olacak ve yeni karakter ogz dergisinde de yer verildiği gibi ve ilk fragmanda da belli olduğu gibi ezio nun yerini rahatça tutabilir geçebilir mi bilemeyiz ama tutacak o kesin
    OGZ de söylendiği gibi
    edward ezio nun yerini karayipler de rönesans devrinin yerini tutacak
    mevcut konuya gelirsek
    cod un bitmemem sebebi activision a köppppek gibi para kazandırıyo o yüzden bitirimiyolar
    resi ye gelelim o seri de re3 ten sonra battı resi 6 da bence biraz toparlandı ama hala topallayarak gidiyor artık capcom un RESİDENT EVİL çıkarması ve korkutması daha da önemlis(bence)germesi gerekiyor

• burda bir çok arkadaş cod bitsin diyor ama eminim bu sene kasım ayında çıkacak cod için ilk ön siparişreleride o kişiler verebilir.cod bir efsane bitcekse ac bitsin re bitsin cod daha bize lazım...!

• resident evil 3 tepe noktasıydı bravo güzel bir tespit benin gb resident evil fanları için bu oyun zeka unusrları bulmacalar bitkileri ve cephaneleri mixlemelerle ilgi çekmişti arkadaşa aynen katılıyorum oyun street fighter mortal combat tadı veriyor ha bide CRYSİS SERİSİNİ arkadaş es geçmiş artık oda kabak tadı veriyor.......
  • Neyin kafasını yaşıyor cod serisi bitmişmiş bu sene yeni nesil grafiklerle geliyor dinamiklerle!
    senaryo zaten ses tam yıkılacak bu cod bu sene yıkılacak!!!
  • ya ben bu insanları anlamıyorum abicim adamlar oyun çıkarttıklarında zorla mı satıyolar, zorla gelip cebinizden paranızı mı alıyorlar? ne kadar çok seçenek o kadar iyidir.bırakın adamlar çıkartsın hoşunuza giderse satın alıp oynayın gitmezse denemek için indirin beğenmezseniz silin gitsin bu kadar basit. cod her sene çok iyi bi şekilde geliyor karşımıza nedir bu düşmanlık anlamadım gitti.
  • Resident Evil ve Call of Duty'e katılıyorum ama Assassin's Creed'in bitmesini istemiyorum sırf dövüş dinamikleri değişmiyor diye Hikayeyi heba etmeye gerek yok :)

• Açık Dünya oynanışına sahip Prince of Persia olmalı, iyibir senaryo ile oyun oldukça fazla tutacaktır. Zira Prince of Persia bir nebzede hırsızlar prensi diye de anlıyor diye biliyorum. Antik Doğunun şehirlerinde...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.