Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisini Mafia serisi uzun süreli aralarla çıktığı için hiç sıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

o değişde age of empires 4 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

Çok büyük bir ihtimal ile çıkmayacak diye biliyorum

Çok istiyorum Age of Empires 4'ün ve Lord of the Rings Battle for Middle Earth 3'ün çıkmasını ama çıkmayacak sırf oynayıcı kitlesi az diye sırf az para kazanıyoruz diye çıkartmıyorlar.

Ayrıca oyun dünyasında hiç bitmemesini istediğim oyun GTA ve Mafia serisidir.Özellikle Mafia 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hiç bir oyun bitmesin devam serileri olsun bitince size ne kazanç sağlıyacak ki?
  • Ya abicim her serinin bitmesi gerekiyor, her türlü bi yerden sonra boku çıkıyor her oyunun. Yeni bir şey çıkarıp batıracağına direk bitirselerdi seriyi dediğim oyunlar bol ve büyük ihtimalle o 3 oyunun sonu da böyle olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir oyun serisinin bitirilmesine gerek yoktur.. Tamam bu yazıyı yazmış arkadaş böyle düşünmüş olabilir ama FF bile kaç seri oldu gidiyor.. bitmesi gerekirse onun bitmesi gerekir..
    Sonuçta AC son 1-2 oyunda biraz monotonlaşsada bu oyunun büyük bir hayran kitlesi vardır..
    Çok talihsiz bir yazı olmuş.. Kendi fikriniz olur söylersiniz tamamda bu şekilde bir OYUN sitesinde böyle bir haber okumak bu başlık altında çok olumsuz..
    Başlığı ve yazının şekli bitmesi yönünde değilde daha iyi nasıl olabilir veya ayağa kalkmasını arzu edilen gibi bişey olsaymış daha iyi olurdu..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy yok hayret :D CoD FPS o yüzden bişey diyemiyorum ama diğerlerinde haklısınız.Ayrıca NFS unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

bence hiç bir oyun bitmesin devam serileri olsun bitince size ne kazanç sağlıyacak ki?

egolarını tatmin etmiş olucaklar
  • 1 - COD
    2 - Crysis (Artık farklı oyunlarla gündeme gelinmesi lazım)
    3 - Prototype ( 2 oyunluk bir seri ama kendisini tekrarlamanın manası yok :) )

Bitmesini istemediğim seriler ise Half Life ve BioShock.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

AC ve COD'a kesinlikle katılıyorum.NFS'de öldü.Mostwanted 2 güzel olsa da oynanışı çok kötü.Oyunlar artık grafik tabanlı oldu.Eskileri hardcoredu ve oynanışları iyiydi.Şimdi millet grafiklerine para veriyor.Bağımsız yapımcılara destek gelse şu piyasadaki çoğu oyundan (tomb raider ve far cry 3 hariç) toz eder.

Hocam dediklerinize katılıyorum bence son zamanlarda çıkan oyunlardan Hitman'de iyi ama tüm oyunlar gibi grafiğe abanmışlar bunun haricinde AC serisinin hikayesi çok derin çok iyi oyunlar çıkar bence .

• Mass effect serisini atlamışsınız bana göre crysis,call of duty ve mass effect en iyi oyun serileridir. assasins creed'i hiç oynamadığımdan onu es geçiyorum

• Dragon age çünkü originsden sonraki oyunu küfür niteliğindeydi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 30 Mart 2013; 22:29:33 >
  • Gow , Ac , cod , bf , Gta fifa bitmesin yeter gerisi umrumda degil ha lost planet 3 ciksa belki cikmistir simdi aklima geldi ki ben 2 yi biliyorum bi fena olmaz

• Crysis ve NFS'de bitsin.
  • bitirmeye bitirmeye brazilya dizilerine çevirdiler yahu bazı oyunları en sonunda ferhunde hanımlar gibi olucak bi oyun onu bekliyorum :D

• CoD-AC-PES

• mmo´lar bittsin :D

• yani şöle bi şey var cod bitse bile activision bize başka bi oyun yapacak ve yine ve yine dayayacak ha şöle bişe var o da hikaye boka sardı affedersiniz ama hele o mw3 ün hali neydi öle kusa kusa bi hal oldum yani hiç değilse yine sağlam bi hikaye yapsınlar istiyorum.

Ame arkadaşlar şöle bi şey var ki CoD TDM nin ve capture the flag ın Ata sıdır onun için fazla saygısızlık etmemek lazım

AMA BATTLEFİELD 4 EVER :D
  • Şu son iki Resident Evil oyunu kelimenin tam anlamıyla berbat. Eski günleri düşününce; RE3 bunların yanında tam bir başyapıttı. Artık oyunlar hardcore kesime hitap etmemeye başladı ve o eski tadı nadiren bulabiliyoruz. Ayrıca editörün CoD 1-2 hakkında söylediklerine katılmamak elde değil. 1-2 ve 4 serinin en güzel yapımlarıydı.

Açıkçası serilerde senaryo sıkıntıya girmedikçe bitirilmesi taraftarı değilim. Nasıl Mortal Kombat, Trilogy'den MK9'a kadar çıkan tüm oyunların berbatlığına rağmen toparlanabildiyse, nasıl Tomb Raider bir kaç kalitesiz oyundan sonra hayranlarının yüzünü güldürebildiyse aynı şeyi Resident Evil, Call of Duty, Need for Speed de yapabilir. Yapımcıların serilerin hayranlarına kulak vermesi, oyunların eleştirilen ve beğenilen yönleri üzerinde durması gerekiyor. Yoksa seri mantığının isim dışında bir anlamı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Mart 2013; 1:29:48 >
  • Assassin's Creed bu gidişle CoD'uda geçicek 4 çıkmadan DLC leri göründü :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.