Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamwallker

Yanlış anlamanızı istemem ama sizene kardeşim ben kesinlikle Cod ve AC serisinin bitmesini istemiyorum bence gerekte yok küçük değişiklikler ile zaten sevilen oynanabilirliklerini çok daha yüksek bir noktaya çıkarabilirler.

sen oyundan ne anlarsın
  • "BSC Misafiri
    30.3.2013 13:13:56"

"gta nerde
    "

Eh yuh artık?.Gta'da mı kötü oyun oldu?.Biraz araştırmanı tavsiye ederim Gta IV 2008 yılında çıktı aradan 5 yıl sonra yeni bir Gta oyunu çıkacak adamlar hem grafik hem de detay konusunda çok yoğun çalışıyor.Biraz araştır.
  • Cod peynir ekmek gibi satıyor. Nedir bu kıskançlık yahu. bi sakin olun. yok cod bitsin yok o. yazıyı yazan arkadaş. sen de CoD'un tüm serilerini oynadın kabul et.
  • Arkadaşlar Bencede CoD Ya Düzeltsinler 2 . dünya savaşı zamanlarına döndürsünler yada bitirsinler AC4 güzel olmazsa PoPun oyununu Çıkarsınlar
  • Oldukça taraflı bir yazı CoD her oyunu ile milyonlar satan bir yapım en azından oyun oynuyoruz Grafik dolu ama içi boş oyun değil.Bence en çok bitmesi gereken 2 seri vardır bunlar ; MoH serisi ve Nfs serisidir.Çünkü Moh serisi yeni düzene alışamadı ve kötü satış rakamları almaya devam etti.Nfs'yi saymıyorum bile her yıl çıkan bir yarış oyunu oldu EA niye çıkartıyor hala anlamadım.AssCre serisi ise her oyununda yeni şeyler sunuyor.Eski çağların GTA'sı bence çünkü oyunu bitirdikten sonra bile o muazzam şehirlerde gezip dolaşabiliyorsunuz.Tamam diyelim ki bu saydığınız 3 seri bitsin peki o zaman ortalık kime kalacak?.Söyleyim Grafik dolu ama içi boş fiyasko oyunlara kalacak bakınız > SynDicate,CrySis 3 ( Nerede Crysis 1 Nerede Crysis 3 =),MoH ( Ortalıkta Cod Olmayınca Harekete Geçecektir ) veya PoP son oyununu hepimiz gördük oldukça saçma bir oyun olmuştu üstelik PoP 2010'un bittiği yerden devam eden bir oyun geliştiriliyordu ve bunu iptal ettiler.

Sonuç olarak Cod asla bitmez ama belki AssCre vb RE serisi bitebilir.Sonuçta bir Cod oyunu hem multisi hemde solosu ile deliler gibi oynanmayı hak ediyor.

• Bende bitmesi diye anladım :D Battlefield , Bioshock , GTA , NFS falan bitmesin :D Başlığı düzgün okumadan içeri girersek bunun olacağı belliydi :D CoD'un bitmesi güzel olur ama AC'ye aynı yeşi ben söyleyemem ne kadar aynı gitsede insanda heyecan uyandırıyor .
  • Alkan Adanaker

Sizi bir süredir takip ediyorum. Yazılarınızı ve görüşlerinizi... bsc de baya süredir hemen hemen hergün takip ediyorum video incelemeler falan ilk defa kendi görüşlerime bu kadar benzeyen görüşlere sahip bir editör gördüm. Sizi tebrik ediyorum. En kısa zamanda video incelemelerde de görmek istiyorum. Özellikle verilecek tepkileri bildiğiniz halde cesurca cod ac gibi oyunları eleştirebilmeniz beni çok mutlu etti. Eminimki incelemelerde de değinilmesi gerekilen yerlere değinip, eleştirilmesi gereken yerleri eleştireceksiniz ve adil br puanlamayla oyuncuların kafasındaki soru işaretlerini yok edeceksinizdir.
  • Battlefield , Fifa , Bioshock , Need For Speed GTA'yı saymıyorum bile . 3'lü oyundan sadece Assassin's Creed hak ediyor CoD ise bence bir an önce bitsinde kurtulalım ya da her sene aynı oyunu değiştirip sunmayı bıraksınlar .
  • need 4 speed öldü artık bitirsin ler. bence 4.oyun nfs
  • nfs artık bozdu işi hala carbon,undergronud 2 oynarım ama son oyunlar ın verdiği tat şu 2 oyunun 100 de 1 i olsaydı 10 kat daha iyi olurdu . son most wanted vasatın üstü ama diğerleri
    bitik . 4.oyun nfs olmalı bence .
  • AC bitmesini istemiyorum...şu anlık... AC 4'den beklediğim yenilikleri görmezsem aynı fikirde olurum. Makale gerçekten başarılı. Bir de bitmesini istemediğiniz seriler diye bir yazı yazmalısınız. İlk olarak Mass Effect'i koyardım..
  • gta nerde

-----------
    Senin sonun nerede ?
  • Cpt. Price
    Yav he he cod a tabikide köklü değişiklik lazım bu ne ya 8 yıldır aynı oyunu önümüze sunuyorlar
  • Cpt Price.
    He he tamam
  • Bence bazı firmaların artık kapatması lazım. Ea, ubisoft, Activision vb firmalar yarardan çok zarar getirdiler oyun dünyasına. Mükemmel serilerin isim haklarını vs satın alıp sırf ismi var nasıl olsa satarız diye deyim yerindeyse boktan denebilecek oyunlar cıkardılar. Eski bir resident evil fanı olarak re6 oyununa 10 dk dayanabildim. O ne kadar aşağılık iğrenç bir oyundur. Bu oyunu yapan insanlar gerçekten keyif alıp kendileri oynuyorlarmı. Diğer tarafta yeni Tomb Raider, Uncharted serisi, Dark Souls serisi, Bioshock serisi gibi mükemmel oyunlar yapan. Bana eski oyun oynama zevkimi yeniden yaşatan firmalar varken artık bu firmaların oyunlarına en başından almıyorum. Bioshock infinite gerek senaryosu gerek oynanışıyla eski oyunlarının üzerine çok şey katıp mükkemmel bir oyun olmuş. Önceki oyundan bu yana çok zaman geçti ancak beklediğime fazlasıyla değdi ve verdiğim her kuruşu haketti. Hakediceğinide biliyordum.

Tabi bu firmalardan kurtulamıcaz. Ancak bu tarz eleştirel yazılar sunup bu firmaların oyunlarını oynamayı bırakarak belki bi nebze akıllarını başlarına getirme şansımız olur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• pop yapsalar başarılı olabileceğine inanmıyorum oyuzden ac serısı kalabılır

• ne kadar gereksiz ne kadar saçma sapan bir yazı. milletin keyfinin kahyasısınız sanki. Call of Duty'nin de, Assassin's Creed'in de başarısı ortada. insanlar seviyor bunları. bu kadar çok takipçisi olan seriler hakkında böyle atıp tutmak oyunculuğa saygısızlıktır.

• Frost Troll;
    Sana mı sıracaklar cahil, asıl senin yaptığın saygısızlık. İnsanlar istedikleri gibi fikirlerini belirtebilirler.
    Eğer karşıysan bu serilerin bitmesine söyle, neden bitmemeleri gerektiğini. Ancak CoD fanlığı yapar senin gibi veletler. Biz seviyoz bitmesin, sayımız çok. Sizin gibiler yüzünden oyun dünyası battı.
  • Cpt. Price

sakin ol kardeş elbet bi tuvalet bulacaksın elbet ama her sene aynı oyunun devamının çıkması birazda seriye olan heyecanı kırıyor, bence 2 sene de bir çıksa eminim daha değerli olurlar.

• İlk resim hangi oyuna ait?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.