Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alkan hocam ağzınıza emeğinize sağlık , tespitleriniz gerçekten çok iyi.BU 3 oyun serisi kesinlikle bitmeli , özellikle de RE 4. oyun ile birlikte çöp tenekesindeki yerini aldı ve halen de böyle devam ediyor onun içinde serinin özüne dönmeyecekse bitirilmesi gerekiyor.
    Assasins diye başlayan oyunda ise , 500 kişinin arasına dalıp hepsini öldürmemiz yapay zekanın düştüğü acı durumları ortaya koyuyor.Tamam hikayesi belki iyi olabilir ama her yıl çıkması da işe yaratıcılıktan çok ticari bakıldığının göstergesidir.
    COD'a geldiğimizde ise durum daha da içler acısı ; PS2 döneminden sonra vurdulı kırdılı öldür ilerle tarzı FPS oyunları ne yazık ki patlamam yaptı bunun başında da her yıl çıkan COD geliyor.Paranın yaratıcılıkla gelmediğini gören firmalarda COD gibi oyunları örnek almaya başladılar ve COD serisininde sırf bu yüzden ortadan kaldırılması gerekiyor..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• gerçekten katılıyorum
    Resident Evil 5 ve 5. oyundan sonra çok iğrençti 4.oyunda çok iyi olmadığı kesindi

Assassins Creed hayatımın oyunu idi ama gerçekten yeter bıktım usandım ilk oyunu güzel değildi ikinci oyunu ise hayatımda oynadığım en iyi oyunlar arasına girmeye hak kazanmıştı ama brotherhood ve son çıkan 3.oyunu gerçekten çok kötüydü ac 3'ü yarıda bıraktım oynanabilecek hiç bir artısı yoktu oyunun

Call of DUTY modern warfare ile gerçekten harika bir iş çıkardı arada çıkardığı world at war ile black ops 1 tamamiyle rezil bir oyundu benim için modern warfare serisi için aynısını söyleyemem istediği kadar devam edebilir

• mw4 çıkınca görecem buradaki yorumları alayınız banlayın kendinizi editör dahil. yeni konsollar erken çıksaydı adamlarda yeni motor yaparlardı herhalde nato kafa nato mermer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 30 Mart 2013; 13:10:34 >
  • ubisoft ilk assasins creed oyunun büyük başarı elde edip para makinesine dönüştüğü için sürekli ona yoğunlaşıp bir zamanların efsanesi prince of persia yı çöpe atmıştır resmen

blizzard'ın diablo sersine yapıtğı gibi

• God of War bitsin ve yeni bir seri yapsın artık SM.

• Arkadaşlar bir şeyi belirtmek istiyorum.

Bu yazı "Editörden" bölümünde yayınlanmıştır. ve yazarın (Alkan Adakaner) sadece kendi görüşleridir. Diğer BSC editörlerini de bağlamaz.

Buna rağmen hala "sizin kendi görüşleriniz, siz kimsiniz" gibi saçma sorumlar geliyor.
    Tabi ki kendi görüşüm bu yazıda yazdıklarım. Kendi fikrimi ifade etmek de, hakkım. Yazının içeriğini beğenmek zorunda değilsiniz, hatta yazılanların hiç birisine katılmak zorunda değilsiniz. Buna rağmen "böyle bir makale mi olur" gibisinden yorumlar yapılmasını anlamsız buluyor ve hakaret edilmesini kabul etmiyoruz.

Farklı görüşte yorumlar da yayınlanıyor burada. Katılmıyorsanız görüşüme, neden katılmadığınızı güzel bir üslupla (aşağıdaki yorumlara bakınca bazı arkadaşların böyle yaptığını göreceksiniz) açıklarsınız. Yurt dışında böyle makaleler, hatta çok daha ağırları sürekli yayınlanıyor, İngilizceniz varsa araştırmanızı öneririm.

Alkan Adakaner

• sadece resident evila katılıyorum bnce diğerleri devam etmeli

• Bir oyun ne zaman yıllık çıkartılmaya başlanırsa işte o zaman o oyunun kalitesi hızlı bir şekilde düşer cod ac gibi
  • Ah nerde o cod 1 cod 2 ? Cod 1 ve cod 2'den aldığım zevkin %1'ni bile black ops 2 den modern warfare 3den alamıyorum.
  • Assasins Creed serisinin bitmesine gerek yok, bu zamana kadar her yıl çıktı, ama Altair'den sonra Ezio ile devam edildi, mesele her yıl çıkmaktan ziyade para uğruna öyküyü heba etmemek. Altair-Ezio-Connor derken yavaş yavaş günümüze yaklaşan suikastçilerin öyküsü, şimdi neden geriye sarıyor onu anlamış değilim. Para için tekrar geri dönülüp öykü uzatılmak isteniyor bence...
  • Bir oyun sever olarak kesinlikle katılıyorum ama öte yandan kendimi şirketlerin başındaki adamların yerine koyuncada adamların yaptıkları mantıklı zira talebin azalmadığı hiçbirşey üretimi durmaz veya kaldırırmaz adamlar bakıyorlar bunlar hala alıyor bu oyunları, bizde sömürerim diyorlar.
  • gta nerde
  • Resident Evil hüsranından sonra capcom kendini silkeleyip çok başarılı olmasada gelecek içiin ümit vadeden yeni bir R.E çıkaracaktır bundan eminim.Ancak durum cod ve ac için çok daha farklı boyutlarda.eğer benim elimde x ürünü varsa ve bu x ürünü zaten piyasada rekorları alt üst ederek satılıyorsa (bknz :cod) ben bu ürünün geliştirimindeki masrafları arttırırsam ,kısaca yeni grafik motoru vs. için masrafları arttırdım , karımda bi okadar artacak mı? ikisi doğru orantılı mı olacak? Cevabımız tabiki hayır. 100 liraya x i maal edip y kadar satıyorum,200 liraya maal ettiğim yeni nesil x im 2y kadarmı satacak malesef hayır.işte bu yüzden dünyada oyun sektörü veya türkiyedeki film dizi sektörü aynı yanlışın üzerinde yollarına devam ediyorlar.Ülkemizde Kurtlar Vadisi dizisi on küsür yıldır rayting lerin başını çekerek oynamakta.bukadar kar ettiren bir iş niye silahlı çatışma sahnelerini veya patlama sahnelerini bukadar ucuza (20 yıl öncesi teknoloji bile diyebiliriz sanırım) kaçarak devam ettirir.Cevap yine aynı maaliyet ve emek artınca yeni bir kitleyi çekebilecekler mi? belki yeni bir seyirci kitlesi ama bu masraf ve emeğin karşılığında bekledikleri büyüklükte bir kitle olmayacak.oyun sektöründe oyuncuların dilinden anlayan oyunlarda tek umudum kickstarter projeleri.zaten oyuncuların desteğiyle başlayan bir proje oyuncuları tam anlamıyla mutlu etmeye odaklanır.Kickstarterdaki sorunda peki biz inanılmaz savaş sahneleri,üst düzey oyun motorlarından çıkmış dinamikleri olan oyunlara açlığımızı nasıl karşılayacağız?hala cod ve mümadillerine gönlü razı edip keriz yerine konmaya devam mı edeceğiz?

• sadece kişisel bir görüş bu yorumcular bu konuyu fazla kaale almamalı

• benim için cod serisi cod 2 , mw1 , mw2 dir bu üç oyun hariç gerisi boş cod 1,2 yi de abartmamak lazım mw1,2 de olan aksiyon heyecan özellikle cod 1 de yoktu bana göre..

düşük grafiklerde daha çok oyuncuya ulaşmak ve konsolda sabit 60 fps yi yakalamak içindi diye düşünüyorum.. tabi bunun yanında masraf yapmayıp aynı grafik motorunu kullanmak da yanlarına kar kalıyor.

• 3 üde çöp oldu inşallah yeni nesilde ısıtıp ısıtıp satma işine bi ara verirlerde yaratıcı bizi şaşırtıcak işlerle geri dönerler

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

gta nerde

Oha

• resmen saçmalamışsınız bu oyunlar giderse yeni ıp yaratmak kolaymış gibi konuşmussunuz iyi olmasa milyonlarca satmaz bu oyunlar

• Burdaki yorumları yapanları da anlamıyorum ac bitsin cod bitsin gow bitsin pes bitsin o bitsin bu bitsin eee nereye s.çaçaz? yorum yazmış olmak için yorum yazıyorsunuz ama her sene oyun çıktı mı da ayıla bayıla oynuyorsunuz.
    sonra yok bf3 daha iyi yok cod çok bozdu yok aynı oyunu cilalıyorlar önümüze koyuyorlar bik bik bik bik bik bik
    bu oyunların hiç biri hayrına yapılmıyor bu listedeki tüm oyunlarda maddi endişeler var ve yapımcılar genele hitap edip daha çok satmayı hedefliyorlar doğal olarak
    şimdi gow bitsin diyen arkadaş
    yahu kardeşim
    serini adı var kratos sevilen ve tutmuş bir karakter
    eee kratosu öldürek gow u bitirek baştan yeni seri yapalım
    olur başka bir isteğin var mı
    ha yeni seriler diyorlar
    seri olmasa da ps3 de gayet yenilikçi oyunlar var numune de olsa git bir onları oyna sonra gel bana gow u bitilerim pes i 3 senede bir çıkartalım diye ağla
    burda bir noktaya daha değinmek istiyorum
    bsc de yorum yapan genel kitle bende dahil anladığım kadarıyla oyundan oyuna atlayan biri bitmeden diğerine dalan bir kesim doğal olarak haftada 1 de yeni oyun çıktığı için bu tür isim yapmış serilere ara verilmesi size koymuyor olabilir
    ama şöyle bir kesimde var ki sadece cod oynayan başka oyunlara çok nadir giren veya sadece futbol oyunlarından birini pes veya fifa oynayan diğer oyunlara bakmayan bir kitle de var. bu kitlenin köklü bir değişim isteyeceğini zannetmiyorum çünkü köklü değişim onun oyun zevkini baltalayabilir mesela yeni cod oyunları için dlc cila falan diyorsunuz ama adam tüm yıl mw3 oynamıştır dlc leriyle birlikte sıkılmıştır black ops 2 çıktığında onun için bir yıldır oynadığı oyunun farklı temalı bir versiyonu olucaktır ister alır black ops 2 den devam eder ister almaz bilemem ama köklü değişime gidipde ölen unutulan serilerde var yok değil
    değişim risktir ve her oyunuyla milyon dolarlar satan serilerde değişime gitmek aptallıktır. call of juarez mesela

• 4. seri. Need For Speed

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.