Şimdi Ara

Bitskins.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • web sitesine bıçağı depositledim bana takas teklifi gönderdi web sitesi göndermeden önce dedi ki ekranda yazı
    sana takas gönderecek olan hesap bu
    id si bu
    güvenlik kodu bu hepsini doğruladım her şey aynı
    kabul ettim bıçak verdiğim hesabın envanterinde hala adını cs.money yapmış
    ama bitskins envanterime gelmedi sticker atmayı denedim o geldi ama bıçak ortalıkta yok
    güvenilir bilirdim bitskinsi bilginiz olsun sizinde

• Öncelikle ne anlatmaya çalıştığınızı tam anlayamadım çok kötü yazmışsınız. Ek olarak bitskins ile ilgili bir sorun yok, dolandırılmışsınız geçmiş olsun.
  • Bu linke tıklayıp;
    steamcommunity.com
    Steam Community
    https://steamcommunity.com/dev/apikey

Alan adı kısmını ss alır mısınız?

Mesela böyle olmalı;

Bitskins.com

Siz muhtemelen scammer takas botlarında, jackpot sitelerinde oturum açıp, veya size mesaj atan kişilerin attığı adrese tıklayarak api'yi çaldırmışsınız.

• şimdi şöyle nakite çevirmek için en uygun site bitskins'i buldum
    kabul ettim şartları bana takas geldi
    takas geldiğinde web sitesinde de ekranda karşılaştırmam için botun id numarası kodlar falan vardı doğruladım o kabul ettim ama sitenin botuna gitmemiş adam ismini değiştirdi sonrasında
    benim anlamadığım birinin attığı linke falan değil sitenin teklifini kabul ettim oradan geldi takas yani böyle bir zamanlama imkanı yok olamaz
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    acaba şey var mı bu oturum açtığımız sitelerden çıkış yapma şansımız ?
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    attığınız linkte bir key var sizin gönderdiğiniz resimdeki gibi değil

Steam Web API Anahtarınız
    Anahtar: 50977EB1533E6B......... diye gidiyor

Alan Adı: localhost
  • anladymn kullanıcısına yanıt
    Hocam boş olmalıydı. Api çaldırdığınızda takasları kontrol imkanı doğuyor. Apinizi çalan kişi steam guard kod yedekleriniz dahil olmak üzere gelen takaslardaki üyelerin adına bürünerek sanki takasın normal birinden gelmiş (bitskins,byno,cs money veya bir arkadaşınız) gibi davranıp sahip oluyor.

Yapacak bir şey yok. Steam desteğe yazın ama hesap güvenliğinden sorumlusunuz diyecekler.

Trade url değiştirilmeli, guard kaldırılıp tekrar kurulmalı, şifre değiştirilmeli. mail de söz konusu olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @ABSOLUT. Haşim hocam gereken açıklamayı yapmış, siteyi google üzerinden aratmak yerine adres çubuğuna yazarak siteye girmeniz daha iyi olur. Yer imlerine de ekleyebilirsiniz.
  • stiletto fade mi gitti?
  • Pishing sitenin reklamı şu an bitskins aramasında en üstte çıkıyor. Dikkat etmek lazım. ( siteye giriş yapmayın bitskins eu )

Sık sık ticaret yapıyorsanız, api key kısmının boş olduğundan emin olun (takas botu, takas sitesi sahipleri hariç),
    steamcommunity.com
    Steam Community
    https://steamcommunity.com/dev/apikey

Burada api key kayıt edilmemiş olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 14 Şubat 2019; 12:9:37 >

• evet apikey muhabbeti yüzünden olmuş araştırdım biraz iptal ettim apikeyi az önce
    artık adımı şikayet etmekten başka seçeneğim yok

profili bu sizde raporlarsanız sevinirim
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Divine Shop #B514
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198873040409

• quote:

Orijinalden alıntı: anladymn

evet apikey muhabbeti yüzünden olmuş araştırdım biraz iptal ettim apikeyi az önce
    artık adımı şikayet etmekten başka seçeneğim yok

profili bu sizde raporlarsanız sevinirim https://steamcommunity.com/profiles/76561198873040409
    Şikayet etmek bir şeye yaramaz maalesef, sonuçta her türlü doğrulama işlemini yaptınız. İki bıçağı da sizden mi çaldı?.
  • Geçmiş olsun kardeşim çok dikkat etmek lazım.Sanal ortamda çok büyük vurgunlar yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece stilettoyu aldı benden api keyini elde edenler senin takasını yönetebiliyormuş sitenin bana attığı takası kendisi iptal edip baştan yollamış site adına
  • Oncelikle gecmis olsun. Apikeyi ele gecirme olayi tam nasil oluyor. Guard yedek kodlarini ele gecirebilecek kadar yetkilendirmeyi nasil yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hakkında hiç bir fikrim yok fakat internette anlatımları var youtubede falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.