çikolata insanı mutlu eder.. bitter çikolata o kadar yoğun ki artık acı düşünsenize içindeki mutluluğu? dilinizin üstüne koyup bekleyin yayılsın.... yoğun mutluluk aynı zevk almaktan artık canının yanması gibi veya gülmekten karnının ağrıması gibi...
quote:Orjinalden alıntı: _black_ hiç biriniz azınızın tadını bilmiyosunuz peki sen şuan birçok kişinin oruç olduğunu biliyormusun arkadaşım?
quote:Orjinalden alıntı: mudurnu quote:Orjinalden alıntı: _black_ hiç biriniz azınızın tadını bilmiyosunuz peki sen şuan birçok kişinin oruç olduğunu biliyormusun arkadaşım? Arkadaş coştu ya tutana helal olsun artık ahkam kesmeye de başladı.Meydan ona kalsa heralde azarlamaya başlayacak.
quote:Orjinalden alıntı: kartal4891 yaşasın fıstıklı çikolata Kesinlikle.. Bu arada bitter çikolata hiç sevmem nedense..
quote:Orjinalden alıntı: mudurnu quote:Orjinalden alıntı: _black_ hiç biriniz azınızın tadını bilmiyosunuz peki sen şuan birçok kişinin oruç olduğunu biliyormusun arkadaşım? bu topicin açılış tarihine ve saatine bak biiiirr nefsini koruyamıyosan yazık sana bu da 2
quote:Orjinalden alıntı: alperen_69 bitterden nefret ederim acı bir tadı ar neyini severler anlamadım bende eskiden sevmezdim 1 paket al ye yavaş yavaş bilgisayarın başında otururken dediğim biçimde... bir paket bittikten sonra vazgeçemeyeceksin
çikolata iyide bitter i hiç sevmiyorum nedense ilk anda tadı güzel ama ağzından 30dk gitmeyen iğrenç acı tat :o
quote:Orjinalden alıntı: alperen_69 bitterden nefret ederim acı bir tadı ar neyini severler anlamadım ben de sütlü çikolatadan nefret ederim..tadı çok yavan.neyini severler anlamadım...