Şimdi Ara

A101 ülker çikolatalı gofret 25TL (4x36g)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mağazadan 6 paket aldım.. filtre kahvenin yanında güzel gidiyor A101 ülker çikolatalı gofret 25TL (4x36g) 

• A101 ülker çikolatalı gofret 25TL (4x36g)
  • bedava verseler yenilecek bir ürün değil hatta üstüne para versen bile yemem . berbat ötesi bir ürün .

gofreti inanılmaz sert , hiçbir çıtırlığı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Ekim 2024; 18:37:50 >
  • 6 ayda bir yarım gram kısıyorlar.
  • Ülker ürünlerini artık gerçek indirim olsa da almıyorum asıl boykot edilmesi gereken markaların başında geliyor, ve Ülker ürünleri yedikten sonra ağızda çok kötü bir tat bırakıyor
  • Ben de mümkün olduğunca almıyorum Ülkerin hiçbir ürünü. Resmen insanımızla dalga geçen bir firma. Tez zamanda batmasını dilerim.
  • ben de batmasını dilerim de ne yicez.. apartmanın altında pastane var ufacık tatlıları 100-150 lira gibi fiyatlardan satıyor.. marketteki çikolataların da tadı berbat.. kendim yapabilsem yapayım ama öyle yeteneklerim de yok malesef  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en sevdigim gofret ama harbiden yedikten sonra mideyi yakıyor. İçindekiler kalitesizleşti sanırım iyice.. Nestle de çok bozdu ülkerde aynı yolda bi eti kaldı.

• yine A101'de milka gofree 10 lira migrosta 20 lira

• Ülker mi ıyyyyyyyyyy. Ülkerden hisse hediye etseler bile almam
  • salaRus kullanıcısına yanıt

• antique kullanıcısına yanıt
    eti
  • Tadelle, Nestle, Eti, Milka, Torku, Nesquik, XL birkaç seçenek olsun.
  • lezzet/fiyat bakımından bakılırsa bence rakipsiz. tanesi 6.25'e geliyor, bu fiyatlara petito, piko, cino felan satıyolar artık. ayrıca diğer markaların gofretleri daha pahalı olmasına rağmen bence lezzetsiz. yedikten sonra bir kez daha yeme hisse uyandırmadı hiçbiri bence. ilk çıktığında sadece eti hoşbeş yiyordum ama türkiye'mizin gururu! sözde markamız bile malzemeden ve lezzetten çalmaktan geri kalmadı.

• Herkesin görüşü kendine göre, lütfen mesajım sonrası üstüme yüklenmeyin.

Ülker fanatiği değilim.

Güzel olan her marka ürününü överim ve yerim.

Her ürünün(çikolata, gofret, kek..vb) farklı markalarda alternatiflerini yan yana kıyaslamış biriyimdir. Denemeyi severim.

Hatta eşimle gözü kapalı test yaparız iki farklı marka ürünü.

Ama insanımızda kiminde Ülker düşmanlığı, kiminde Eti fanatikliği, kiminde yeşil sermaye yemem deyip gayri müslüm sevdası, kiminde yabancı marka hayranlığı ileri seviyede.

Ülker şöyledir , böyledir, içinde şu vardır, bu vardır bir kenara koyalım.

Fanatikliği ve nefreti unutalım.

Bazı ürünlerde adamların eline su dökülmüyor malesef.

10 fırın ekmek yeseler bazı ürünlerde Ülker lezzetini aşacak muadili ürünü yapamıyorlar. (Düşmanları hiç beğenmiyor Ülker ürününü, bana inandırıcı gelmiyor bu)

Firmalar genelde Ülker'den taklit ederek üretiyor (Ülker de ürünleri yabancı firmalardan taklit etti.)

Velhasıl kelam;

Ülker'in bir çok ürünü gerçekten fark atıyor rakiplere.

Fanatizm, düşmanlık, yabancı sevdası sebebiyle ıyyy, iğrenc, berbat... demeye gerek yok bence. Bu hiç inandırıcı değil.

Markalar ne olursa olsun sizin ağzınızı tadına birşey olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 18 Ekim 2024; 21:12:39 >

• Yorumlara baktım da başka bişeyden mi bahsediliyo anlamadım ilk başta. Yıllardır beğenerek yediğimiz çikolatalı gofret değil mi bu ya? İnsanlar ne ara bişeyşere bu kadar düşman oldular anlamadım. Kiminde marka fanatikliği kiminde düşmanlığı. Bırakın arkadaşlara şunları ya. Alt tarafı çikolatalı gofret ya gözünüzü seveyim.

• ÜLKER ürünlerine para vermeyeli baya zaman oldu. Almıyorum aldırmıyorum. Benim sağlığımı düşünmeyen, vergisini vermeyen firma benim için bitmiştir.

• konu sahibi fırsat diye paylaşmış.. isteyen alır, isteyen almaz..

kalite konusunda maalesef halley dahil bozdu, bozuyor..

elde kaldı bir tek etik karam gurme ve tadelle king size.. onlar da ekonomiye yenik düştü, düşüyor..

• ülker yemıyorum. Eti markasını tercih ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.