< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerakinnn -- 18 Ağustos 2023; 20:54:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tablet Çikolata 1Alana 1Bedava(Carrefour)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandım
Migrosun kampanyasında fiyatlar daha ucuzdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum hocam size. Migros kampanyası hem daha geniş ürün gamına sahipti hem de bu kampanya fiyatlarına göre daha uygundu. Mesela Migros 100G Toblerone 40 liraya satıp 1 alana 1 bedava yapmıştı ama Carrefour 80 liraya yapıyor aynı kampanyayı. Şahsen alışverişim olmayacak bu kampanyada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
migrosun kampanyası gerçekten efsaneydi 100 küsür liraya 4 adet toblerone alınmıştı 100 gr.
-
Eti içibol aldım 7.5 tl ye geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tablet degil de biraz daha agir isler yaparken yiyecegimiz laptop cikolata var mi?
bu harika espiri icin..
and oscar goes to...
-
migros kampanyasını kaçırmıştım. biraz ondan biraz ondan aldım, geçtim. haber veren arkadaşa teşekkürler. nays'la ödedim %10 gelir heralde.
-
%10 için 200 üstü ödeme şartı var, yani gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 19 Ağustos 2023; 17:25:38 >
bir sıcak fırsatçı olarak bu da bana kapak olsun hocam. sağolun.
-
arkadaşlar, bir yerde haberini okumuştum diye hatırlıyorum, bir çikolata firmasının ürünlerinde ağır metal tespit edilmişti galiba haber bu şekildeydi, eğer gerçekten böyle bir şey varsa gider tahin helvası yerim bunu yemem, çünkü ağır metal tehlike, bir parça şeker için almaya değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçka -- 19 Ağustos 2023; 17:54:44 > -
Yüksek bitter (başka bir haberde %60 üzeri) oranına sahip çikolatalarda olmuş. 60 saniye bence izlenmeli.
Gıda DedektifiyoutubeAmerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren Consumer Reports isimli bir kuruluş geçtiğimiz haftalarda çok konuşulan bir rapora imza attı. Rapora göre Amerika Birleşik Devletleri’nde market raflarında satışta olan 28 farklı bitter çikolata ürünü kurşun ve kadmiyum oranları açısından analiz edildi. Ürünlerin tamamında ağır metal tespit edilirken, bazı ürünlerde yüksek oranda kadmiyum veya kurşun tespit edildi. Türkiye’deki gibi firmaları kollayan ve haksız rekabet adı altında firmaları tüketici nezdinde avantajlı duruma getiren uydurma suçlar olmadığı için söz konusu kuruluş ağır metal tespit ettiği tüm markaları açıkça kamuoyuna duyurdu. Yapılan duyuru çerçevesinde Türkiye’de market raflarında gördüğümüz Lindt %70 Bitter çikolatada yüksek oranda kadmiyum tespit edilirken, yine Türkiye’de satışta olan Lindt markalı %85 bitter çikolatada yüksek oranda kurşun tespit edildi. Listede ayrıca geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde 5 milyon dolarlık tazminat davasına sebep olan Hershey’s markalı çikolata da yer aldı. Diğer yandan listede bilindik, bilindik olmasının yanında Türkiye’de üretilen bir marka dikkatimizi çekti. Ülker grubu tarafından satın alınarak Türkiye’de üretime başlanan Godiva Signature %72 Bitter çikolata da yüksek oranda kurşun içeren ürünler arasında yer aldı. Buradan yetkililere sesleniyoruz ve ağır metal içerdiği raporlarla ortaya konan bu ürün ile ilgili kamuoyuna açıklama yapılmasını bekliyoruz. #NeYediğiniziBilin Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=UZkgNJPhfjw -
Amerikada faatliyet gösteren bazı markalar olmalı. Çikolata dediğiniz zaten ölümü hızlandırmaktan başka bir işe yaramaz.
-
pep yüzde 5 unutmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Katılıyorum hocam size. Migros kampanyası hem daha geniş ürün gamına sahipti hem de bu kampanya fiyatlarına göre daha uygundu. Mesela Migros 100G Toblerone 40 liraya satıp 1 alana 1 bedava yapmıştı ama Carrefour 80 liraya yapıyor aynı kampanyayı. Şahsen alışverişim olmayacak bu kampanyada.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X