Şimdi Ara

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.939
Cevap
104
Favori
388.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OMO toz deterjan alacak olan varsa Çağrı markette daha uygun.

çağrı online market sipariş | 1 tıkla kapında
    Omo Matik Active 7.5 kg
    https://www.cagri.com/omo-matik-active-7.5-kg-18240

• HattaPys H kullanıcısına yanıt

Hocam arada 2k fark var, 2060 çok daha üstün bir ekran kartı tabi ki, ben de arada kalırım. Fakat msi gf serilerinde tek fan var diye biliyorum, bu bir handikap bana göre. Msi ürünlerini kendi sitesinde aratırsanız daha ayrıntılı bilgi bulursunuz, mobildeyim bulamadım ben. Ama seç ikisinden birisini derseniz hp seçerdim, msi gl63 kullanan birisi olarak. Eğer gf serisi olmasaydı msi tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.6k olan hpyi iptal edip 5.6klığı aldım. Ekran kartı ve ekstra hafıza tercih sebebim oldu.
  • liang kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal sebebi olarak yanlışlıkla aldım seçimini işaretledim 10dkda iade işlemi tamamlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

OMO toz deterjan alacak olan varsa Çağrı markette daha uygun.

https://www.cagri.com/omo-matik-active-7.5-kg-18240

2 lira ucuz hocam. amazon'daki 9 kg lık bu 7.5. yanlışlık olmasın

• Amazondaki 49,9lira / 9 kilo = 5,54 lira kilosu
    Çağrı Market 39,71lira/ 7,5 kilo = 5,29 kilosu

Çağrı market hem daha ucuz, hem de istediğin kadar alma fırsatın var. Ayrıca mesela Dove sabun da uygun Çağrı'da.

Sabun, Deterjan, Temizlik ürünü alacak olanlar Çağrı'nın fiyatlarına da baksın
  • Çağrı market değil Amazon Türkiye konusu burası.

• Merak eden vardır diye bırakıyorum. Yarın da güncelleme gelecek, umarım daha mantıklı ürünler gelir daha iyi fiyatlara.

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım
  • 15 ekim dolar kuru 7,92tl şu anda 5,6k olan laptopu 4,8k dan satmışlardı. şu an dolar kuru 7,9 değişen hiç bir şey yok ona rağmen 5,6k dan satıyorlar. diyecek şey yok. umarım yarın eski fiyatına indirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 26 Kasım 2020; 14:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcgrkm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya senin ürün ya da başkasının iade ettiği ürünü tekrar sattılar hocam :)
  • fcgrkm F kullanıcısına yanıt

mx110 vega 8 den daha kötü ayrıca ekranı ips değil. diğer laptopun dahili olmasının ram üzerindeki etkisi 2gb kadar rami azaltması. bilgisayarınız 8gb değilde 6gb oluyor. bence mantıklı olan 4,6k alıp ek ram ile 4,9k maliyetle diğerinden ucuza daha iyi özelliklerde kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 26 Kasım 2020; 14:55:12 >
  • fcgrkm F kullanıcısına yanıt

iade edeceğim için içini açamadım ama windows üzerinden bakınca boşta bir adet slot var olarak gösteriyor. yükseltilebilir yani.

bu arada babanız iş için kullanacaksa pil performansı da önemlidir diye tahmin ediyorum. 4,6k olanın pil performansı kağıt üzerinde iyi gözüküyor. test edemedim ancak diğer laptoplara göre kağıt üstünde daha iyi. ayrıca serin çalışıyor, size bu mesajı yazarken arkaplanda 6 sekme açık ve fanlar çalışmadı daha:)

bir diğer seçenek 5,6k olan laptopu alabilirsiniz. iş için kullanımda hafızanın da çok olması önemlidir, hem harici gpu bu sayede ramden yemez hem de ekranı daha kaliteli ki uzun süreli kullanımlarda farkı net hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 26 Kasım 2020; 15:7:47 >
  • Ben bu Amazon’dan alıp sonrasında sarı siteden ürün satanları dahası onlardan ürün alanları anlamıyorum. Amazon garantisi o durumda devre dışı kalıyor, çünkü beğenmedim iade edeceğim dediğinde o ürünü Amazon’dan satın alan ancak iade edebilir, onun iade edebilmesi için de sizin o adama iade etmeniz ya da ikna etmeniz gerekir. Bu durumda Amazon garantisi artık hikaye.

Ürün arızalandıysa ve siz tamir ettirmek istiyorsanız ve ithalatçı firma artık yoksa artık garanti diye bir şey kalmamış demektir. Siz Amazon nasıl olsa iade alır dediğinizde yukarıda saydığım sebeplerden artık Amazon garantisi o ürünü Amazon’dan alan kişinin insiyatifinde olduğundan, sonuçta bu kişi de size satarken bir kar ettiyse bu kardan da vazgeçmesi anlamına geliyor, Amazon garantisi var sanıp üçüncü kişilerden almak köşedeki elektrikçinin verdiği garantiden daha kötü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Amazondaki 49,9lira / 9 kilo = 5,54 lira kilosu
    Çağrı Market 39,71lira/ 7,5 kilo = 5,29 kilosu

Çağrı market hem daha ucuz, hem de istediğin kadar alma fırsatın var. Ayrıca mesela Dove sabun da uygun Çağrı'da.

Sabun, Deterjan, Temizlik ürünü alacak olanlar Çağrı'nın fiyatlarına da baksın

Türkiye'de İstanbul'dan başka memleket yok mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, Amazon’da satılan indirimli ürünleri alıp satmak bana hiç etik gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.