Şimdi Ara

( BİTTİ )ASUS TABLET 7'___IPS__1280X800__GPS__INTEL QUAD 239 TL (N11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
4.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yeni uyeligimden arkadaşın adına indirim kuponu kullanarak onun kredi kartıyla 3d ile alım yaptık. Aynı hesapla bu seferk kendi adıma kendi kredi kartimla alım yapsam n11 sorun yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

Şuana kadar verilen siparişler kargoya teslim edildi. Kargodan takip no lar gelir gelmez N11 sistemine tanımlayacağız. Sipariş verenlere hayırlı olsun diyorum. Ürünler ellerine geçerse burdan yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum.

1 adet de ben sipariş verdim refurbished gibi bir durum söz konusu değildir umarım

Hocam içiniz rahat olsun, ürün orijinal, açılmamış, sıfır kutuludur. Kargo elinize ulaştığında buradan yorumunuzu paylaşırsanız sevnirim. Hayırlı olsun şimdiden

• firmadan ürün aldım üçretsiz kargolu karşı ödemeli göndermişler hemen topu kargo şirketine attılar iban isteyip 4 gün oyaladılar bügün iade edecegimi yazdım saniyesinde ödeme yaptılar kurumsal firma oldukları için yazışmalardan gecikmiş miş te kargo ya gelince amatörler ödemeye gelince kurumsal oldular tabletin fiyatı iyi kötü bilmem ama firmanın tutumunu begenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

firmadan ürün aldım üçretsiz kargolu karşı ödemeli göndermişler hemen topu kargo şirketine attılar iban isteyip 4 gün oyaladılar bügün iade edecegimi yazdım saniyesinde ödeme yaptılar kurumsal firma oldukları için yazışmalardan gecikmiş miş te kargo ya gelince amatörler ödemeye gelince kurumsal oldular tabletin fiyatı iyi kötü bilmem ama firmanın tutumunu begenmedim

Hocam öncelikle bir yanlışınızı düzeltelim. 4 gün değil. 8 Nisanda ilk mesajınızı attınız.söz konusu tutar 5 TL de olsa direkt ödeme yapamıyoruz. Bunu mesajlarımızda açıkça belirttik. Aras kargoya ödeme yapmıştık. Siz de ödeme yaptığınızı belirtttiğiniz için mükerrer ödeme olduğunu söyledik ve arastan sizden tahsilat yaptığına dair ellerindeki makbuzu istedik. Şahıs firması olsa 5 TL için sizi bekletmez şahsi hesabımızdanda öderdik ama LTD şirket olduğumuz için istediğimiz zaman gerekçesiz ödeme çıkamıyoruz. Makbuz gelir gelmez ödemeyi yaptık ve mail adresinize dekontu gönderdik. İade ederim dediğinizde tabiki edebilirsiniz , iade etsenizde etmesenizde biz ödemenizi yaptık diye belirttik. Bizim için müşteri memnuniyeti daha önemlidir. İade yapmak isterseniz N11 üzerinden iade talebi açmanız yeterlidir.

• quote:

quote:

firmadan ürün aldım üçretsiz kargolu karşı ödemeli göndermişler hemen topu kargo şirketine attılar iban isteyip 4 gün oyaladılar bügün iade edecegimi yazdım saniyesinde ödeme yaptılar kurumsal firma oldukları için yazışmalardan gecikmiş miş te kargo ya gelince amatörler ödemeye gelince kurumsal oldular tabletin fiyatı iyi kötü bilmem ama firmanın tutumunu begenmedim

Hocam öncelikle bir yanlışınızı düzeltelim. 4 gün değil. 8 Nisanda ilk mesajınızı attınız.söz konusu tutar 5 TL de olsa direkt ödeme yapamıyoruz. Bunu mesajlarımızda açıkça belirttik. Aras kargoya ödeme yapmıştık. Siz de ödeme yaptığınızı belirtttiğiniz için mükerrer ödeme olduğunu söyledik ve arastan sizden tahsilat yaptığına dair ellerindeki makbuzu istedik. Şahıs firması olsa 5 TL için sizi bekletmez şahsi hesabımızdanda öderdik ama LTD şirket olduğumuz için istediğimiz zaman gerekçesiz ödeme çıkamıyoruz. Makbuz gelir gelmez ödemeyi yaptık ve mail adresinize dekontu gönderdik. İade ederim dediğinizde tabiki edebilirsiniz , iade etsenizde etmesenizde biz ödemenizi yaptık diye belirttik. Bizim için müşteri memnuniyeti daha önemlidir. İade yapmak isterseniz N11 üzerinden iade talebi açmanız yeterlidir.

Merhaba, Ödemede sorun yok ama Finansbank'a sadece EFT yapabiliyoruz. Bu durumda ödeme yarın hesabınıza geçer. İşbankası hesabı varsa bugün havale yapabiliriz.
    bu sizden n11 üzerinden yazılan msj öglen saatleri birincisi hangi bankadan eft yaparsanız yapın en gec 1 saat içinde diger hesaba yansır ben bu mesaja karşılık bunu yazdım ve üstünede tamam yarın olsun dedim bügün hesaba baktım yine yok öglen civarı bunun üzerine msj attım iade ederim dedim ve para eft geldi sorun 5 lira degil siz benim ilk mesj ma dersiniz en geç 4 günde 5 günde hesabına gelicek diye ok sen bende iban istiyor sonrada oyalıyormuş gibi bir durum yapıyorsun herneyse ben burda firma ile başıma geleni yazayımda alışveriş yapacaklar ona göre dikkat etsin

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, Ödemede sorun yok ama Finansbank'a sadece EFT yapabiliyoruz. Bu durumda ödeme yarın hesabınıza geçer. İşbankası hesabı varsa bugün havale yapabiliriz.
    bu sizden n11 üzerinden yazılan msj öglen saatleri birincisi hangi bankadan eft yaparsanız yapın en gec 1 saat içinde diger hesaba yansır ben bu mesaja karşılık bunu yazdım ve üstünede tamam yarın olsun dedim bügün hesaba baktım yine yok öglen civarı bunun üzerine msj attım iade ederim dedim ve para eft geldi sorun 5 lira degil siz benim ilk mesj ma dersiniz en geç 4 günde 5 günde hesabına gelicek diye ok sen bende iban istiyor sonrada oyalıyormuş gibi bir durum yapıyorsun herneyse ben burda firma ile başıma geleni yazayımda alışveriş yapacaklar ona göre dikkat etsin

Evet ilk gün muhasebeye durumu ilettiğimde bu cevabı vermişlerdi. Saat 16:00 a geliyordu. Belli bir saatten sonra EFT ertesi güne kalıyor. Bankaya göre değişir bu saatler. 14:00 a kadar olan var 15:00 olan var 17:00 olan var . Hangi banka hangi saati uyguluyor tam bilmiyorum. Arkadaşlarda ertesi güne aktarmışlar iş durumunu. İnanın bu kadar memnuniyetsizlik yapacağını düşünmedik. Yanlış anlamayın 5 TL diye küçümsemiyorum her kuruş alınteriyle kazanılır. Sadece art niyet söz konusu olamaz. Yani iade korkusuyla paranız ödenmedi sadece bunun bilgisini vermek istedim.

• Kamerası 5MP mi 2MP mi?
  • aynı ürün kodu ile arama yaptırdığımda başka bir ilanda arka kamera 2mp ön kamera 0.3 mp diyor. Cihazın arka kamerası 5mp ön kamerası 2 mp mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiCheN -- 10 Nisan 2015; 16:28:27 >
  • Adem tosun adına verdiğim siparişi bugün kargoya verirseniz sevinirim tşklet

• HDMI bağlantısı olsa sipariş geçmiştim.
    Of off.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

aynı ürün kodu ile arama yaptırdığımda başka bir ilanda arka kamera 2mp ön kamera 0.3 mp diyor. Cihazın arka kamerası 5mp ön kamerası 2 mp mi acaba?

Mesajınız üzerine kontrol ettim. Farklı yerlerde farklı bilgiler girilmiş. Asus global sitesinden bakıp düzelttim. Ürün özellikleri tedarikçi firmadan XML ile çekiliyor. Yani otomatik aktarılıyor. O yüzden gözden kaçmış.
  • ürün parasına göre çok iyi de titreşim yok nedir
  • Nuvo ile alın 50tl iade alıp oldukça kelepir almış olursunuz

• A.E.C kullanıcısına yanıt
    Hocam o model memopad hd 7, bir ara 16 fb almıştım, kullanmadığımdan sattım ama aynı cihazı bulsam alırım yine

• Mağaza yetkilisi mesajımı okuduysan ürünü bugün kargoya verebilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

Mağaza yetkilisi mesajımı okuduysan ürünü bugün kargoya verebilirmisin

Hocam şuan bir yoğunluk var. Faturaları kesiyorum birazdan kalan siparişleri kargoya teslim edeceğim. 17:00 akadar gelen siparişler kesin kargoda. Sonrasında gelenleri yetiştirmeye çalışıcam
  • Tşkler kardeşim mağdur etmede 5 ten önce geçtim siparişi :))

• bende geçtim sipariş bakalım hayırlısı olsun artık ne diyeyim GPS-navigasyon işi için aldım açıkcası
  • alet güzel ben kullanıyorum ama bazı sıkıntıları var
    1. lolipop gelecek dendi gelmedi
    2. cidden ısınıyor
    3. oyun performansı orta
    4. 1 gb ram yetersiz
    5. screen sharing adam gibi çalışmıyor 170 tl ye aldığım hometech tabletin screen sharing özelliği çok daha başarılı hemde 2 gb rami var daha stabil çalışıyor. tek kötü yanı ips olmamasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

alet güzel ben kullanıyorum ama bazı sıkıntıları var
    1. lolipop gelecek dendi gelmedi
    2. cidden ısınıyor
    3. oyun performansı orta
    4. 1 gb ram yetersiz
    5. screen sharing adam gibi çalışmıyor 170 tl ye aldığım hometech tabletin screen sharing özelliği çok daha başarılı hemde 2 gb rami var daha stabil çalışıyor. tek kötü yanı ips olmamasıydı.

Şarjı nasıl gidiyor peki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.