Şimdi Ara

( BİTTİ )ASUS TABLET 7'___IPS__1280X800__GPS__INTEL QUAD 239 TL (N11) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
4.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tablet ASUS ME170C-1B016A üstünmüdür ?
  • Bende şimdi satın aldım umarım bir sıkıntı çıkmaz. Bende bu tabletin eski MTK işlemcilisi var internette 250tl ye satıyorlar. Bu model bu fiyata olunca insan şüpheleniyor ama hayırlısı bakalım:)
  • Aras kargo halen ürünü teslim etmedi. Bu saatten sonra herhalde pazartesi akşam teslim ederler. Şubeye uzaklık 300m var yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selamlar,
    Bugün sipariş verdim(cem1473 olarak), Kargoya bugün verebilecek misiniz? Bir de donanımhaber ailesine bir hediye falan yollamanız lazım, bir kılıf olur veya ekran koruyucu gibi.

Cumartesi kargo firmaları 12:00 a kadar çalışıyor. 12:00 a kadar gelen tüm siparişleri kargoya teslim ettik. Sizin siparişiniz ancak Pazartesi verilir kargoya.
    Hediye olayına gelince. Bu tip hediyeli ürünlerde hediye maliyeti fiyata yedirilir bir şekilde. Biz mümkün olan en iyi fiyatı verebilmek için yanında hediye vermedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

quote:

Selamlar,
    Bugün sipariş verdim(cem1473 olarak), Kargoya bugün verebilecek misiniz? Bir de donanımhaber ailesine bir hediye falan yollamanız lazım, bir kılıf olur veya ekran koruyucu gibi.

Cumartesi kargo firmaları 12:00 a kadar çalışıyor. 12:00 a kadar gelen tüm siparişleri kargoya teslim ettik. Sizin siparişiniz ancak Pazartesi verilir kargoya.
    Hediye olayına gelince. Bu tip hediyeli ürünlerde hediye maliyeti fiyata yedirilir bir şekilde. Biz mümkün olan en iyi fiyatı verebilmek için yanında hediye vermedik

Peki teşekkürler :)

• 1 tane tarafımdan alınmıştır engin kaplan
  • Dün bir tane de ben aldım. Şuan kargoda yolda gözüküyor. Pazartesi gelir en erken. Gelince buradan yorum yaparım.
  • bende bunun 8'' lik modeli var. Zen UI işletim sistemi süper bence, zenphone'lar ile aynı. Geçenlerde bozuldu servise başvurdum gelip evden alıp ups kargo ile bir hafta için de tamir edilip tekrar kargo ile evime kadar getirdiler. Sevisi mükemmel , sakın gidipte çinden gelen etiket basılmış tabletleri almayın. Bu fiyata süper bir tablet bence. Üstelik Zen UI ın tasarımıda bi başka. Kameralara kafanızı takmayın bundan önce ipad air'ım vardı, 1 yıl boyunca 3 veya 4 kez kamerasını kullandım yada kullanmadım. Tablette kamera bence gereksiz. ama ön kamera skpye için biraz kötü olsa da idare ediyor.

ayrıca ayrıntılı bilgi için ;https://www.youtube.com/watch?v=wbEBDzsmH7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrit -- 11 Nisan 2015; 17:46:01 >

• dell venue 7 mi bu mu arkadaşlar?
  • aynı cihazı 5-6 ay önce aldım, 1gb ram ve dahili hafızası yetersiz geliyor çok şey beklememek lazım, ama ekranı kaliteli

• bir aylık tablet arama sonucumun sonuna bu denk geldi.. Hayırlısı artık.. bu indirim olmasaydı hızlı aldan 299 tl ye alacaktık.. iyi bir fırsat, umarım pişman olmam...
  • bu tablet kışın hb'de 199 liraya satıldı.

bilginiz olsun.
  • mericx M kullanıcısına yanıt
    Bu tabletin HB de 199 liraya satildigina eminmisin?
    Muhtemelen ME170 ile baslayan modelle karistirdigini dusunuyorum... Eger o donemde boyle bir fiyat varsa mutlaka sicak firsatlara konusunun acilmis olmasida lazim ben bulamadim ama linkinide verebilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mericx

bu tablet kışın hb'de 199 liraya satıldı.

bilginiz olsun.

%200 ürün kodunu karıştırıyorsunuz...
  • quote:

bilginiz olsun.

Satılsa bile nolcakki. Şimdi satılıyor mu onu de bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükenmiş. Aynı fiyattan stoğa girer mi?

• Selamlar, C.tesi siparişleri bugün kargoya verilir değil mi?

Teşekkürler
  • quote:

bilginiz olsun.

Desteksiz sallamamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selamlar, C.tesi siparişleri bugün kargoya verilir değil mi?

Teşekkürler

Tüm siparişler kargoya verildi.. Biraz sonra kargo takip numaraları geldiğinde N11 sistemine gireceğim. Ürünü eline ulaşan arkadaşlar burdan ve N11 den yorumlarını yazarsa sevinirim. Herkese hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın
  • Fiyat iyimiş alanlara hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.