Şimdi Ara

( BİTTİ )ASUS TABLET 7'___IPS__1280X800__GPS__INTEL QUAD 239 TL (N11) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
4.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu saate kadar gelen her siparişi kargoya yetiştirdim. Bu saatten sonra kargo firması alım yapmadığı için gelecek siparişler yarın kargoya verilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

Arkadaşlar şu saate kadar gelen her siparişi kargoya yetiştirdim. Bu saatten sonra kargo firması alım yapmadığı için gelecek siparişler yarın kargoya verilecektir.

benim sipariş kargoya verildi mi acaba hocam? Üzeyir Aydoğan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

quote:

Arkadaşlar şu saate kadar gelen her siparişi kargoya yetiştirdim. Bu saatten sonra kargo firması alım yapmadığı için gelecek siparişler yarın kargoya verilecektir.

Ben kargoya teslim ettim ama henüz kargo takip numarasını göndermediler. Sizinle birlikte bir müşteride böyle. Bekliyorum normalde mesaim 18:00 da bitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

alet güzel ben kullanıyorum ama bazı sıkıntıları var
    1. lolipop gelecek dendi gelmedi
    2. cidden ısınıyor
    3. oyun performansı orta
    4. 1 gb ram yetersiz
    5. screen sharing adam gibi çalışmıyor 170 tl ye aldığım hometech tabletin screen sharing özelliği çok daha başarılı hemde 2 gb rami var daha stabil çalışıyor. tek kötü yanı ips olmamasıydı.

Şarjı nasıl gidiyor peki ?

az gidiyor onu yazmayı unutmuşum bir kaç gün bırakınca %30 yiyor şarjı hiç dokunmasanda.

intel işlemcinin handikapları bunlar...
  • Fiyatı oldukça uygun, ürünü 3 ay önce hızlıaldan 280e almıştım.
    Çok bişi beklemeyin aletten ama tam bi f/p ürünü.
    Clashofclans oynuyorum bi tek, full şarj ve orta kısıklıkta parlaklıkla yaklaşık 3-4 saat gidiyor sürekli oynayınca.
    başka denememi istediğiniz bir şey varsa yazın deneyeyim.

Ek olarak asus çok iyi çalışıyor 1-2 haftada bir güncelleme geliyor tablete ve kendi uygulamalarına.
  • İndirim ve nuvo ile birleşince baya baya iyi oluyor. Zorla 4. Tableti aldıracaklar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tane tablet bozdum ikinciyi iyisinden almak istiyorum ama iyi marka da olsa 1gb ram görünce alasım gelmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak için çok gidip geldim. Gerçekten ihtiyacım var mı sorusunu sordum kendi kendime, baktım yokmuş vazgeçtim almaktan.
    Lanet olsun teknolojiyi de severim bir yanim da almak istiyor ama yapacak birsey yok :)

• quote:

quote:

Yetişmiş hocam işleme almış kargo. Takip numarasını N11 den görebilirsniz
  • 1gb ram li tablet alinmaz artık.
  • Neden alınmazmış bi zahmet açıklarmısın.gücümüz buna yetiyor bunu alıyoruz ben bilmiyormuyum 500-600 verip ipad almayı karalamadan önce bi araştır fiyatı uygunmu değilmi .sonra yorum yap.

• Tablet normal fiyatıyla bile f/p cihazı. 7" tablet isteyen kaçırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

1gb ram li tablet alinmaz artık.

öncelikle nasılsınız hocam S4 nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah? Konuya gelecek olursak Android 4.4 ve üstü için optimizasyonlar sayesinde 4.4 ve öncesi sürümlere göre daha iyi performans alınıyormuş ram konusunda. o yüzden öyle aham şahım bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum?
  • Arkadaşlar ben samsung tab 4 t230 vardı onu kardeşime verdim yeni tablet düşünüyorum acaba tab 4 kadar iyi olur mu

• Saol kardeş sen nasılsn,cihazda bir problem yok şükür.. Konuyla alakalı, şuana kadar kullandıgım android telefonlardan tecrube ettigim kadarıyla ilerleyen zamanlarda herzaman sıkıntı verecektır,bu ürüne bişey dediğim yok zaten ama ilerki zamanlarda mutlaka şişecek donacaktır ve format üstüne format..sende aldın sanırım güle güle kullan :))
  • Clash of clan oynarken messenger ile yazisamiyorum. 1gb ram yetmiyor.

• bende iyiyim hocam teşekkürler GPS olduğu için aldım araçta navigasyon olarak kullanırız belki kırk yılda bir lazım olur diye :) Hocam 3g vs telefon işlevi olmadığı için biraz daha rahat olur düşüncesindeyim. Birde uygulamaları kaldırırken mutlaka önce durdur sonra verileri sil sonra kaldır derim 3 yıldır hiç bir android cihazım da şişme yaşamadım bu çekilde. umarım problem çıkmaz ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiCheN -- 11 Nisan 2015; 0:32:24 >
  • quote:

bende iyiyim hocam teşekkürler GPS olduğu için aldım araçta navigasyon olarak kullanırız belki kırk yılda bir lazım olur diye :) Hocam 3g vs telefon işlevi olmadığı için biraz daha rahat olur düşüncesindeyim. Birde uygulamaları kaldırırken mutlaka önce durdur sonra verileri sil sonra kaldır derim 3 yıldır hiç bir android cihazım da şişme yaşamadım bu çekilde. umarım problem çıkmaz ne diyeyim

bahsettigin seylerde kullanmak icin cok matikli :), iyi gunlerde kullan.

• Uzun sure kullandim, harika bir urun. Antutu'da 35k ustune ciktim. RAM az ama makina zorlanmiyor. Dahili disk kucuk, ek 16/32 GB Micro SD kart takinca yeterli oluyor.

Intel islemcisi ve 1280x800 IPS ekrani cok basarili. Sadece muadilleri degil ust seviye tabletlerle yan yana koyunca dahi ustun gozukuyor. Pil 3900mah, sarj 7 saat kadar gidiyor. Isinma sorunu yok. Tasarimi estetik, kaliteli hissi veriyor. Sicak firsat.
  • Selamlar,
    Bugün sipariş verdim(cem1473 olarak), Kargoya bugün verebilecek misiniz? Bir de donanımhaber ailesine bir hediye falan yollamanız lazım, bir kılıf olur veya ekran koruyucu gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.