Şimdi Ara

BİTTİ...ebebek te internetten 150 tl kupon al,magazada 250 tl olarak kullan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
17.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar ediyorum önceki kampanyada 150 lik olanı internetten kullanınca diğer 100 TL lik çeki ne mağaza ne internet te kullanamadım. Müşteri hizmetleri aynı anda mağazada kullanacaksın dedi.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Kullandık hocam. 150 internet 100 mağaza kullandık.

• rehberr kullanıcısına yanıt
    Su konu bir netleşse de bizde ona göre kullansak önce onlıneda kullanıp sonra mağaza oluyor mu deneyen varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Su konu bir netleşse de bizde ona göre kullansak önce onlıneda kullanıp sonra mağaza oluyor mu deneyen varmı
    Ben tam tersini yapmıştım

Önce mağazada 100 lirayı kullandım (kullanırken de hata vs verdi ama hallettiler sonra nasıl olduysa)

150 liralık çeki de internette kullandım

İnternet çekinin süresi 2020 idi öncekinde

Bunda süresi nasıl bilmiyorum. Alan varsa gelen mailde hangi tarih yazıyor söyleyebilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 10 Kasım 2018; 10:41:28 >
  • iki adet mi çek var anlamadım. 100 lira ve 150 lira olarak mı veriyor
  • Aktif tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

iki adet mi çek var anlamadım. 100 lira ve 150 lira olarak mı veriyor
    Aynen, 100 lira mağaza kuponu, 150 lira hediye çeki

Mağaza kuponu internette geçmiyor, hediye çeki hem mağaza hem internette kullanılabiliyor

• 2 tane aldık teşekkürler
  • dün gg'den ateş ölçer aldım 310 tl'ye. aslında iki gün önce 290'a almıştım ama satıcı stok yok diye iptal etti.

neyse ebebek'te aynı cihaz 500. yuh.

https://www.e-bebek.com/braun-irt-6020-kulaktan-ates-olcer-p-bru-irt6020/
  • Kod geldi netten bez sipariş etmeye çalıştım olmuyor hata veriyor bilginiz olsun. Önce mağaza kodunu kullancam bide öyle deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbeg44

Kod geldi netten bez sipariş etmeye çalıştım olmuyor hata veriyor bilginiz olsun. Önce mağaza kodunu kullancam bide öyle deneyelim.
    150 liralık hediye çeki için son kullanma tarihi kaç yazıyor?

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Çek ve indirim kodu ayırmamış. Çek ve indirim kodlarının son kullanım tarihi 25.11.2018 diyor.
  • Önceki kampanyada bana biri sms ile biri mail ile gelmişti. Mailde son kullanma tarihi farklı yazıyordu. Değiştirmişler o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Aldınız mı? Gelen mailde ne yazıyor? Bende geçen kampanyada 2020 yazıyordu

Alan varda hediye çekinin son kullanma tarihini yazabilir mi? Ona göre alalım

Alıntıları Göster
    Gelen sms te: çek ve indirim kodlarının son kullanma tarihi 24.11.2018 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 10 Kasım 2018; 11:51:48 >
  • Bu sabah mağazadaydım 100 ve 150 lirayı ayırmadan kullandırıyorlar, ürün alıp hediye çekine çevirmeye çalıştın mı da 100liralık kupon iptal oluyor bilginiz olsun. Ben aventin buharlı pişiricisini aldım 300e geldi.

• damienn kullanıcısına yanıt
    geçen sene aynısını n11 den 180 civarına almıştım. 11.11 de. Ne zam gelmiş be :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Bu sabah mağazadaydım 100 ve 150 lirayı ayırmadan kullandırıyorlar, ürün alıp hediye çekine çevirmeye çalıştın mı da 100liralık kupon iptal oluyor bilginiz olsun. Ben aventin buharlı pişiricisini aldım 300e geldi.
    Peki bez de geçerli değil diyor pamukta geçer mi ki bilginiz varmı? Ben 100 lirayı kullanıp 150 lirayı netten denemeye çalışacam. Sorarlarsa 150 liralık nerde diye onu kullanmıştık diyip şansımı denemek istiyorum :))
  • Bir bilgim yok hocam o konuda, deneyin tabi denemekten zarar gelmez

• Ortalıkta yanlış bilgiler dönüyor. 150 + 100 TL kupon geliyor. Bütün kupon değil.

SMS ile gelen mesajda,
    Degerli Bebeveynimiz, magaza kuponu alisverisinizden kazandiginiz 150.00 TL degerindeki cek kodunuz: XXXXXXXXXXXXXXXXX ve 100.00 TL degerindeki kupon kodunuz: XXXXXXXXXXXXXXXXX . Cek ve indirim kodlarinin son kullanma tarihi: 24.11.2018 Kullanim detaylari icin tiklayin:https://www.e-bebek.com/kpn B018

Mail ile gelende ise,
    Degerli Bebeveynimiz,

Xxxx adlı kullanıcımız size 150,00 TL değerinde ebebek giftcard hediye etti! Güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Giftcard 29.10.2020 tarihine kadar geçerlidir.

Giftcard Numaranız: XXXXXXXXXXXXXXXXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcrs -- 14 Temmuz 2020; 1:35:6 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.