< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 28 Mart 2019; 9:47:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 28 Mart 2019; 9:47:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şimdi Düşüncen Yanlış Olduğuna İnanıyorum. Sonuçta Bu Forumdaki Herkesin Bedava Bir Damacana Suya İhtiyacı Olmadığını Düşünüyorum. Keyf İçin 2 Telefonumdan da Aynı Anda Deneme Amaçlı Aldım. İhtiyacımda Yoktu Aslında 2 Damacanaya. Hatta Kuryeye Not Yazdım Gün İçinde Getirebilirsiniz Diye Ama Siparişler Karışacağı İçin Anlık Getiriyorlarmış.
Hayatımda Evime Hiç Damacana Su Siparişi Vermedim. Her Zaman İhtiyaca Göre 6x1,5LT yada 5LT'lik Sular Alırım. Belki Bundan Sonra Elimde 2 Tane Damacana Depositosu Olacak ve Damacana Su Siparişi Vereceğim. Diğer Bir Konu İse Bahşiş Meselesi. Aldığım Ürüne Bir Kuruş Para Vermemişim. Bu Birazcık Vicdan Meselesi Gibi. Ben Evimde Rahat Rahat Otururken Dışarıda Çalışan İnsanlar Var (Bu Arada 2/3 Haftadır İşsizim). En Azından Onlara Ufak Bir Katkım Olduysa Ne Mutlu Bana. Böyle Şeyler Yazılmaz Ama, Mesela Bir Markette Arkamda Çocuklu Bir Bayan yada Bir Çocuk Gördüğümde Eğer Kasada Çikolata yada Gofret Türü Birşey Varsa Onun İçin 1 Tane Alırım. O Alır Almaz Kendi Bilecekleri Bir Olaydır. Bu O Çocuğun yada Kadının O Çikolata yada Gofrete Parasının Olmadığı Anlamına da Gelmez. Bu Bir İçten Gelen Birşeydir. Allah Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmez İnşallah. Teşekkürler. İyi Forumlar. |
Kodu tanımladıktan sonra ''Anketimize katıldığın için teşekkür ederiz, Kuzeyden damacana hediyen seni bekliyor. '' yazıyor. Belli ki sınırlı sayıda bir kitleye anket düzenlemişler ve katılanlara promosyon olarak da bunu veriyorlar. Ben böyle bir ankete katılmadım. İçime sinmedi, sipariş vermedim.
Kimseye ahlak dersi vermek gibi bir niyetim yok sadece benzer şekilde düşunebilecek arkadaşlar olabilir, belki bu durumun farkında değillerdir, bilgileri olsun diye paylaşıyorum. |
verdigin paranin 10 bin mislini kazanirsin insallah.
Bu arada ben de faydalandim, tesekkurler paylasim icin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 27 Mart 2019; 22:42:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 27 Mart 2019; 22:59:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|